Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İce Wizard!

Foxy

Öne çıkan mesajlar

cold ressit yokmu?[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 28 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
e her realm healerlarinda heat resist buffi var, fire wiz ne dmg vuracak 50% heat resistle gezenlere.

fire'in tek olayi bolt, 2 boltla diger gruptaki casteri oldurursun, sonra gelsinler de oldursunler diye takilirsin ortalikta.

iyi dusun,%51 heat resist varken HALEN 600+600 damage yiyorum fire wiz boltlardan eld im ile,cidden fena vuruyorlar.[signature][hline]Ranger : Bard : Eldritch : Hero (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yalan bu işler . Hala anlamıyorsunuz .

Emain varken fire wizzy'ler dotten mikiliyordu. ben malak malak takılıyordum. bolt molt diyorsunuz da yalan onlar.
bolt atıyorsun i 20 sn bekliyorsun , bir de adam combatta iken vurmuyor ... ben böyle işin ümüğünü .... .

Neyse ben oynarken sürekli greater conflagration ya da en son ne var idiyse onu kullanıyordum. HAtta Silvard'ı kesmiştim oyle. ( hala var mı bilmiyorum. ) en fazla 2 adam keserdim kendi başıma. Sonra aşağı alırlardı. Asıl işi briton ice wizzy'ler yapardı. Rahat rahat briton friar kılığında tiplerin dibine gider sonra da pbaoe'yi çakıp 1000-1500 damage/cast ile dağıtırlardı.

Sonra ne oldu bilmiyorum ama wizzy yalan yaa. Ben bu kadar çekmedim abi . Bir tek solo xp yapar iyi.

Ne değişti de şimdi fire wizzyler kral anlamadım. Krallağını yiyim onların.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Kay -Alb de oynamis bi ice wizzard olarak tavsiyem oynama derim :D cie wizard icin bodyguard olan bi pally bulman şart bikere :D öteki turlu siçarsin pvm de solo yapamazsin :D ama grpların aranılan adamı olursun :D

Fire Wizz e gelince grplarda arnamazsın ama DD lerde ucurursun oynadıgım zamanlarda harbi ucuruyordu ama adam yanına geldigi anda bitersin ayakta duramazsin :D pvm de iyisindir ama çok beklersin :D

Ice Wizard oynayıp fire dönmüş biri olarak ben wizardı birakıp merc kastim :D sana tavsiyem hiç ugrasma :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 28 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
e her realm healerlarinda heat resist buffi var, fire wiz ne dmg vuracak 50% heat resistle gezenlere.

fire'in tek olayi bolt, 2 boltla diger gruptaki casteri oldurursun, sonra gelsinler de oldursunler diye takilirsin ortalikta.

lolllllllllll fire in dd si oyundaki en iyi dd[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Sosyal ağlarda paylaş

simdi oncelikle oyundaki en yuksek pba guzel realmimiz midgardda mevcut olup bunu birde 11 sn area stunla birlestirebilme ozelligimiz ile gerek keep gerek tower ve gerek zerg cleanlerde ustumuze yoktur. ancak!!! a.kodumun ac solo meraklisi sm leri dark furyasini baslattigi icin oyunda ne pba kaldi ne ae stun. ben her zmn pba yi desteklemisimdir arkadas. ister hib ister alb ister mid. kimse 2 bolt atip gebermeyi bekliorum yok 2 dd atip sunu bunu yapmayi bekliom die kivranmasin. clericleriniz adam olsun ayakta tutsun. 1875 ae mezz olan bi realmda pba oynamak zevkli olur bence bodyguard da illaki olcak die bisi yok her koyun bi noktadan sora kendi bacagindan asilir. acican rr5 i acican moc3 u yapican show unu. ha diceniz ki rr5 e kadar napicak. valla rr5 e kadar surunmeyen char su oyunda bir tek mercenary dir. merc icinde mythic e burdan bir kez daha saygilarimi sunuyorum . hala off handle 270dmg veren bi classa nasi nerf yapmazlar anlam veremiorum.(anytime stun,dt, banelord , ve zerkerin erisemedigi dmg baremi, utanmadan chain armor ) hersey bitio mythic buna utanmadan light tank dio iste beni bu kopartio gulmekten. 2 silah tuttugu icin heralde ne diim. rr5 ine hic girmiorum mercin. neyse saptirdim olayi[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Mythic'e sirf merc icin degil hersey icin saygilarimi sunuyorum. O nedenle oyunu biraktim zaten.. Kendileri kaybeder sonucta.. Bugun acsinlar Shrouded Islesida kapsayan bi server (TOA vs. olmicak) acarim acc donerim oyuna..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

Mercin olayi solo genelde mid/hib classlari grup icin daha uygun cunku stun/snare/hinder effect backstyelari var fg savaslarinda cok onemli bi faktor.Ayrica Zerker savage falan nerfden once 3 vurusa paladin armsman kesiyodu dünyanin rpsini farmladilar simdidede biraz merc kessin ama group icin hib/mid light tanklari hala daha iyi backstyle cok onemli[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 06 Haziran 2005 05:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emircanz, 06 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
said:
Sethlor, 06 Haziran 2005 07:58 tarihinde demiş ki:
Evet 1v1de rr farkina bakmaksizin rakip tanimaz

Ben vampım ile merc alabiliyorum .

eet alıyo gördüm lvl 41 merci aldı !! uuuuu[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 06 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
said:
emircanz, 06 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
said:
Sethlor, 06 Haziran 2005 07:58 tarihinde demiş ki:
Evet 1v1de rr farkina bakmaksizin rakip tanimaz

Ben vampım ile merc alabiliyorum .

eet alıyo gördüm lvl 41 merci aldı !! uuuuu

Sen nerden görebilion ki evime mi gelion ki salak ?[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib
Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib
Kellindel - Undead Rogue/Burning Legion

Öhöm bakınız
Bendeniz
Sosyal ağlarda paylaş

Mercden merce cok degisir tahmin edebilecegin gibi savage yada zerkera olen merclerde var hatta excalda oynayan arkadaslar zerker merci herzaman keser hic sansi yok falan diyolar

Ama templatei yapilmis solo specced bi merci almak hakketen cok zor alirsa yine vampir alir dedigin gibi ama oda zor yani fumble atmasi lazim hemen tabi onceden fumble yemezse :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 05 Haziran 2005 05:54 tarihinde demiş ki:
Ben Mythic'e sirf merc icin degil hersey icin saygilarimi sunuyorum. O nedenle oyunu biraktim zaten.. Kendileri kaybeder sonucta.. Bugun acsinlar Shrouded Islesida kapsayan bi server (TOA vs. olmicak) acarim acc donerim oyuna..

Kesinlikle katılıyorum sungura +5 diyorum o kadar :D

Arkadaşlar hem merc oynadım hem wizzard... ikiside lvl 50 ydi ve rr4 e kadar geldi... can sıkıntısından bıraktım... Oynayan oynuyor.. birakin en iyi pbaoe orda burdayı tama en iyi aoe mid de olabilir ama us/kay de olanlar thyal i hatirlar yariyordu alemi we adam ice wizzard i o kadar asagilamanıza ragmen :D canı istediginde sadece 1 cleric ve 1 minstrelle gezdigini ve solo takılıdını hesaba katmiyorum bile :D ne fg leri eritti sonucta ice wizard i oynuyan yarar :D

Merc e gelince ben yarıyordum :D ama ben ustam ve sensei m olan gladric ki kimse unutmasın! :D hoş unutulmasi zordur zaten... merc yarar ice wizzard yarar yeni gelen warlock ne bilmem ama oda oynuyan olursa yarar... sonucta rr10 pally warsa bu demektirki bu oyunde herkez yarar... sadece toa sıçtı zora soktu bu oyunu... oyunu bilmek artık yetmiyor çeyizini düzmeden kimse uber olamaz bu oyunda :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 33 Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

dark sm kesinlikle grupta sup sm den daha kötü, mercde Dirty Trick up sa merci alabilcek bi meelee class yok buna vampiir de dahil, ben rr4 thane le self buffla duel yaptım 10 vampiirden 8 ini dövüyorum bufflıysam duel kaybetmiyorum[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P)
Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P)
Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted)
Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted)
Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted)
Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :)
Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc)
Sosyal ağlarda paylaş

kabul edilmesi gereken bir gercek var dark sm tamamen yuksek rr de solo cikip takilmak isteyen adamlarin olayidir. ha gruba da girerler ama ae stunun oldugu bir realm da kimse pba is yapmaz demesin bana. bunun disinda toa geldi oyun bitti diyenleri anlamiorum. surekli ayni tip savaslari ayni seylerle yapmak rr4 ten once bayma pozisyonuna getircekti belkide. ha ben merc ten sikayetciyim ama baymiyorum. hancer ceyizi duzmeyen uber olamaz demissin. caresi soledigin lafin icinde zaten. otur yap ceyizini uber ol cok zor bisimi bu. anlatmak istedigim alb de olsa midde olsa hib de olsa pba casteri dd castera tercih ederim. hele bir healer olarak.
bakin hatta size bi ornek veriim su an benim sm summoning spec tamamen pve farma dayali bi char. charimin resistlerinin en buyugu %12 tamamen pveye dayali bonus ve ralar var. ama sirf ml10 convoker sayesinde buffsiz sekilde yanimda warrior veya shield tankla 3-4 stealther indirebiliorum. bi de pba oldugumu dusunun brittlelar olene kadar en az 4 tane pba atilir. yani bir wizard da pekala bunu yapabilir. ha baktiniz interupt oluosunuz basarsin moca en azindan cast edio gozukmen bile caydirici olur etrafa. pba dan otomatik kacma refleksi var playerlarin. yedikleri dmga bakmiolar. ki ice wizzy de snare dd var mid sm de dd gelmio pbadan. twf ml8 banelord + pba ni cok guzel birlestirebilirsiniz albionda. ice wizzyler hicde ezik deil bence.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trunbrelenor, 07 Haziran 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
kabul edilmesi gereken bir gercek var dark sm tamamen yuksek rr de solo cikip takilmak isteyen adamlarin olayidir. ha gruba da girerler ama ae stunun oldugu bir realm da kimse pba is yapmaz demesin bana. bunun disinda toa geldi oyun bitti diyenleri anlamiorum. surekli ayni tip savaslari ayni seylerle yapmak rr4 ten once bayma pozisyonuna getircekti belkide. ha ben merc ten sikayetciyim ama baymiyorum. hancer ceyizi duzmeyen uber olamaz demissin. caresi soledigin lafin icinde zaten. otur yap ceyizini uber ol cok zor bisimi bu. anlatmak istedigim alb de olsa midde olsa hib de olsa pba casteri dd castera tercih ederim. hele bir healer olarak.
bakin hatta size bi ornek veriim su an benim sm summoning spec tamamen pve farma dayali bi char. charimin resistlerinin en buyugu %12 tamamen pveye dayali bonus ve ralar var. ama sirf ml10 convoker sayesinde buffsiz sekilde yanimda warrior veya shield tankla 3-4 stealther indirebiliorum. bi de pba oldugumu dusunun brittlelar olene kadar en az 4 tane pba atilir. yani bir wizard da pekala bunu yapabilir. ha baktiniz interupt oluosunuz basarsin moca en azindan cast edio gozukmen bile caydirici olur etrafa. pba dan otomatik kacma refleksi var playerlarin. yedikleri dmga bakmiolar. ki ice wizzy de snare dd var mid sm de dd gelmio pbadan. twf ml8 banelord + pba ni cok guzel birlestirebilirsiniz albionda. ice wizzyler hicde ezik deil bence.

said:
Hancer, 07 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki:Oynayan oynuyor.. birakin en iyi pbaoe orda burdayı tama en iyi aoe mid de olabilir ama us/kay de olanlar thyal i hatirlar yariyordu alemi we adam ice wizzard i o kadar asagilamanıza ragmen :D canı istediginde sadece 1 cleric ve 1 minstrelle gezdigini ve solo takılıdını hesaba katmiyorum bile :D ne fg leri eritti sonucta ice wizard i oynuyan yarar :D

Ben zaten ice wizz kötü demedim dikkat çekersen yarar dedim vede örnek verdim :D

Çeyiz düzmeye gelince.... Hancer adındaki mercenary ime sadece shade of mist i almak için 2 hafta gece gündüz camp yaptım... Sadece 2 defa yeterli insan yoktu... Geri kalanında boş olmadı hiç ... Sonunda gidip 7p ye satın aldım!

Ben bu cloak için sadece bu kadar bekledim diger artileri saymaya gerek yok... Lvl 50 olmak Düzgün bi set düzmek daoc ta normal bi kasişla çok çok 1.5 ay.. Artileri toplamak lvllamak.. Ml leri yapmak lvl lamak 3-4 aya kadar çıkıyor. Buda daoc un güzelliginin içine ediyor. Ki bunları topluyorsun sawaşlara katılıyorsun ve en baba olay Durability Şu an bilmiyorum ama ben bu oyunu biraktigimda ne arti durabilty sini tamir ettirebiliyordun. Nede 2. defa alabiliyordun !. Sadece Durabilty tamiri SI dan alınan bi kolye wardi adini unuttum ona wardi ki oda 4 resist e %10 veriyordu!
Şu anki halini bilmem ama ben biraktigimda olaylar en iyi haliyle böyledi!
Ha daha kısada sürede yapanlar yokmuydu ? tabiki wardi ! Silvard wardi mesela ama guildi adamın sırtından geçinirdi.ona yüklenirdi adamı uber tutmak zorundalardi rr10 :D rakip gladric wardi koskoca alb de ve mid de en yakın ona rr8'di :D

[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 33 Human Warior / Burning Legion

[Bu mesaj Hancer tarafından 07 Haziran 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hancer tarafından 07 Haziran 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...