Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 haberde tum cevapları bulavbilirsiniz daha ne diyim steel kalkıp usame ile blairi mı getririm anlaman için :horace:[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 lol usame bi kere mason olsaydı nıe ameirkayı bombalmak ıcın usameyı secerlerdi?usame nin gücünü elinden almak istiorlar belki eskiden bir masondu ama suanda masonların bir numaralı düşmanı diyebilirim acık acık.buda barizdir hatırlarsanız bi haber kaynagında " usame ve bush eskiden aynı petrol fabrikasının sahipleriymis " yani ortaklarmış belki o zmnlarda olabilir fakat o adam muslumanlık adına türkiyeyi kınamıştı buda onun sapına kadar müslüman oldunu belirtir içini bilemeyiz ama dışarıdaki haraketleri bana bunu anlatıor ayrıca dier patlamalarda 7 temmuzdaydı sanırsam. (bu masonik bi olay deil adam resmen dalga gecior onlarla =) )[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: whissinn, 08 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: lol usame bi kere mason olsaydı nıe ameirkayı bombalmak ıcın usameyı secerlerdi?usame nin gücünü elinden almak istiorlar belki eskiden bir masondu ama suanda masonların bir numaralı düşmanı diyebilirim acık acık.buda barizdir hatırlarsanız bi haber kaynagında " usame ve bush eskiden aynı petrol fabrikasının sahipleriymis " yani ortaklarmış belki o zmnlarda olabilir fakat o adam muslumanlık adına türkiyeyi kınamıştı buda onun sapına kadar müslüman oldunu belirtir içini bilemeyiz ama dışarıdaki haraketleri bana bunu anlatıor ayrıca dier patlamalarda 7 temmuzdaydı sanırsam. (bu masonik bi olay deil adam resmen dalga gecior onlarla =) ) masonların en belirgin ikna tekniği kendilerini aşağılamaları ve kabul etmemeleridir...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Masonlar kadar taş düşsün başınıza, ne olsa mason'da mason...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 peki amaçları ne londrayı bombalayarak?buda mı masonluk dıceksın?ve haberler yanı bu sefer yıne saldırmak ıcın ıraqı secmıor bu adam bence mason deıl yanı ztn adamlar mazaretini buldu ve amerikayı kendı bombaladı bunu herkez biliyor fakat usameye attılar ve ıraqa saldırdılar ve filistin gibi israil i saldılar vs vs .. şimdi anlatmak istedigim suanda ortada yine bok atıcak kimse kalmadı fakat usame ben yapmadım demedı evet ben yaptım dedı bu kadar basıt bırşey deildi ve usame yapamazdı durupdurduk yerdede yapmazdı herhalde aforize edilmiştir bilemicem bu işler bizi aşar kanımca o bir mason deil[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: whissinn, 08 Temmuz 2005 13:31 tarihinde demiş ki: lol usame bi kere mason olsaydı nıe ameirkayı bombalmak ıcın usameyı secerlerdi?usame nin gücünü elinden almak istiorlar belki eskiden bir masondu ama suanda masonların bir numaralı düşmanı diyebilirim acık acık.buda barizdir hatırlarsanız bi haber kaynagında " usame ve bush eskiden aynı petrol fabrikasının sahipleriymis " yani ortaklarmış belki o zmnlarda olabilir fakat o adam muslumanlık adına türkiyeyi kınamıştı buda onun sapına kadar müslüman oldunu belirtir içini bilemeyiz ama dışarıdaki haraketleri bana bunu anlatıor ayrıca dier patlamalarda 7 temmuzdaydı sanırsam. (bu masonik bi olay deil adam resmen dalga gecior onlarla =) ) ideolojik görüşlerde son noktaya geliyoruz sanırım. asparagas haberlerden etkilenerek, senin kendi ırkını öldüren bir kuklayı idol olarak görebiliyorsun ya helal olsun sana....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mason derken kucuk bir kitleden bahsetmiyorum bunun içine museviler, kabalacılar, prizmacılar, siriuscular, kardeslik birlikleri, yukseltme cemiyetlerinden bahsediyorum yani komplo için bir alan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 masonlugun tarihini okumuşlugum var msl(tapınak şovalyeleri) tam bitiremedim ama baya okudum ve aklımı cok karıştırdı kitap ama herkeze tavsiye ederim ama fedaykinin dedi gibi masonda masondur =)[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 BEnde mason olucam 1milyar küsürmüş üyeliği...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya el kaide mi ustlenmiş olayı...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bence Usama=Bush gibin bişi var ama nese.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Fedaykin seni insan sinifina bile sokmuyorum. oturupta metroda olen insanlari iraktakilerde oldu onlarada iyi oldu diyen bir zihniyeti insan sinifina sokamam ozur dilerim. her ne olursa olsun teroru senin gibi anlamlara sokan insanlari asla insan sinifina sokamam. said: fedaykin, 08 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: Linke tıklayıp gitmeye üşenenler için nethaberdeki yazı ******************* Başbakan Tony Blair, dünkü saldırıları 'barbarca' diyerek kınamıştı. Bu sabah Independent'ta yazan Orta Doğu muhabiri Robert Fisk, İngiliz halkından neyin barbarca olduğunu bir kez daha oturup düşünmelerini istiyor. (8 Temmuz 2005 Cuma) Robert Fisk, 'Londra'yı vuran bombalar, evet, barbarcaydı' diyor. "Ama" diye sormuş, "2003'te Amerikan-İngiliz ittifakının işgal ettiği Irak'ta sivillerin öldürümesi, Iraklı çocukların atılan misket bombalarıyla paramparça olması, Amerikan ordusunun kontrol noktalarında masum Iraklıların vurulması da barbarca değil mi?" Independent'ın Orta Doğu muhabiri, "Bu bir çelişkidir," diyor, "Onlar öldüğü zaman savaş zaiyatı oluyor, biz öldüğümüz zaman barbarca bir terörün kurbanı oluyoruz." Independent'taki yorum yazısında Robert Fisk, "Irak'ta direnişle çarpışıyorsak, direniş de çarpışmak için neden bizim ülkemize gelmesin?" diye soruyor. Yazar, Usame Bin Ladin'in video kayıtlarında söylediklerinin şimdi gerçekleşiyor olmasından şaşkınlık duymadığını belirtiyor. "Bin Ladin, 'eğer bizim şehirlerimizi bombalarsanız, biz de sizi bombalırız' demiş, ve şöyle sormuştu: İsveç'e neden saldırmadığımızı düşündünüz mü? Şanslı İsveçliler... Çünkü orada ne El Kaide var, ne de Tony Blair." [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: onlyreal, 08 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Fedaykin seni insan sinifina bile sokmuyorum. oturupta metroda olen insanlari iraktakilerde oldu onlarada iyi oldu diyen bir zihniyeti insan sinifina sokamam ozur dilerim. her ne olursa olsun teroru senin gibi anlamlara sokan insanlari asla insan sinifina sokamam. said: fedaykin, 08 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: Linke tıklayıp gitmeye üşenenler için nethaberdeki yazı ******************* Başbakan Tony Blair, dünkü saldırıları 'barbarca' diyerek kınamıştı. Bu sabah Independent'ta yazan Orta Doğu muhabiri Robert Fisk, İngiliz halkından neyin barbarca olduğunu bir kez daha oturup düşünmelerini istiyor. (8 Temmuz 2005 Cuma) Robert Fisk, 'Londra'yı vuran bombalar, evet, barbarcaydı' diyor. "Ama" diye sormuş, "2003'te Amerikan-İngiliz ittifakının işgal ettiği Irak'ta sivillerin öldürümesi, Iraklı çocukların atılan misket bombalarıyla paramparça olması, Amerikan ordusunun kontrol noktalarında masum Iraklıların vurulması da barbarca değil mi?" Independent'ın Orta Doğu muhabiri, "Bu bir çelişkidir," diyor, "Onlar öldüğü zaman savaş zaiyatı oluyor, biz öldüğümüz zaman barbarca bir terörün kurbanı oluyoruz." Independent'taki yorum yazısında Robert Fisk, "Irak'ta direnişle çarpışıyorsak, direniş de çarpışmak için neden bizim ülkemize gelmesin?" diye soruyor. Yazar, Usame Bin Ladin'in video kayıtlarında söylediklerinin şimdi gerçekleşiyor olmasından şaşkınlık duymadığını belirtiyor. "Bin Ladin, 'eğer bizim şehirlerimizi bombalarsanız, biz de sizi bombalırız' demiş, ve şöyle sormuştu: İsveç'e neden saldırmadığımızı düşündünüz mü? Şanslı İsveçliler... Çünkü orada ne El Kaide var, ne de Tony Blair." Sen bunu bırak bu daha baslangıc.Sonra hitler gibilere kotu derler,Bu adamların yaptıkları yuzunden ırakta yenı hıtlerler dogacak goreceksın.Kokune kadar da haklılar,benım aılemı ulkemı parcalıcaklar ben oturup "ama o ılan edılmıs " savastı dıcem ha?Bu dunyadakı gerceklerın hepsı gucler tarafından yaratılır ve yonlendırılır.Senın gercegın benım gercegın yoktur sadece onların vardır.Onlar sana sımdı "o savas tı ama" gercegını soluyorlar sende tamam dıyorsun.Uyan[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: onlyreal, 08 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Fedaykin seni insan sinifina bile sokmuyorum. oturupta metroda olen insanlari iraktakilerde oldu onlarada iyi oldu diyen bir zihniyeti insan sinifina sokamam ozur dilerim. her ne olursa olsun teroru senin gibi anlamlara sokan insanlari asla insan sinifina sokamam. eee ohaaaaa! hiç kusra bakma ben de alınıyorum, o haberin linkini ilk ben koymuştum. sadece "oh iyi oldu!" lafını mı çıkartıyorsun o haberden???? tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Asıl ben hepinizi kınıyprum Irakta hergün bu kadar insan ölürken neden ingilterede olana bu kadar büyük tepki gösteriyosunuz tamam bende çok üzüldüm ama birkere bile ırakta olanlarla ilgili bu kadar büyük bi topic görmedim[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Aman tanrım beni insan yerine koymayan birisi mi var, nayır nolamaz.... Hemde beni insan sınıfına sokmazken özür diliyor benim denyoluğum için benden. Kahrımdan ölmeden önce bu foruma üyeliğimi sileyim bari, şimdi insanların yüzüne nasıl bakarım bir daha buralarda... Neyse daha fazla bu geyiği uzatmaya gerek yok zira gerekli cevaplar yazılmış. said: onlyreal, 08 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: Fedaykin seni insan sinifina bile sokmuyorum. oturupta metroda olen insanlari iraktakilerde oldu onlarada iyi oldu diyen bir zihniyeti insan sinifina sokamam ozur dilerim. her ne olursa olsun teroru senin gibi anlamlara sokan insanlari asla insan sinifina sokamam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 08 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yabancı muhabirin yazdığı yazıya bende katılıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Zerokull, 08 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki: Bence Usama=Bush gibin bişi var ama nese. zaten bu iki aile baya eski dost ve "ortak" tam da 3.dünya ülkelerinin borçlarının silinmesinin söz konusu olduğu bir dönemde bu tarz eylemlerin gerçekleşmesi pek tesadüf değilmiş gibi geliyor bana...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya olan yine müslüman halkına olucak. bir sürü ambargo falan. yapanın boynu altında kalsın! teröre de lanet olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konu nerden nereye geldi ya. Londraki oaly bir terördür ve kınanması gerekir. IRak savaşı da kınandı ama o biraz daha fazklı bir durum. artık çelişki yaratarak yaklaşmayın lütfen. siz burda resmen londra olayını savunuyorsunuz niye? Çünkü onlarda onları öldürdü. hadi onlar terörist. daha siz şiddete şiddtle tepki verilmemesi gerektyiğini kavrayamamışısınız. onun annesi öldü diye onundamı annesi ölsün ille?[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ohhhhhhhhhhhhhh dun skyturkte el kaideden bi adam konusmus. Aynı benim dusunduklerimim dusunur. Helal olsun valla adamın dedikleri Bu bir savaş. bizim onlara teknik acıdan yapabiliceğimiz bişi yok ama bole savaşı devam ettiriceğiz. ya bütün dünya ülkelerine eşit davranılıcak yada bu savaş devam edicek. Bizim ülkemizde ölürken siviller terör değilde biz patlatıncamı terör. İspanya ,ABD , İngiltere gereken dersleri cıkarmıslardır umarım. Tipi bir konusma yapmıs. OHHHH iyi olmus. Sivillerin ölmesine bende üzülüyorum. ama ingiltere zırnık kada üzülüyorsam allah belamı versin. Fransa , italya , dönek almanyada yusuflamıslardır.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 diğer bi başlığa yazmıştım ama burada tekrar küllerinden doğan tartışmaya da aynen uymakta sanırım, c-p dir o bakımdan diğer başlıktan, buraya diyeceklerim de aynı çizgide olduğundan.. --- açıkçası hatta fazlaca açıkçası pentagonun sitesini bu eylemi haklı-meşru gösterme çabalarında bulunanlarla ilgili bir başlıkta, adeta denk gösterircesine ve bu meşru gören çevreleri de aşağı görerek kullanmak 'densizliktir' bana göre. ve bu zihniyet kaç zamandır var memlekette. işleri güçleri hakim olan batılı güçlere yakın olan düşünceleri bi kılıf altına sokmak, bunları mantıklı bulanlara balık muamelesi yapmak ve kendilerinin nasıl oluyorsa bizzat gördüğü, konuya tamamen hakim olduğu, bombaydı, felluceydi, ıraktı, petroldü, dindi, din kardeşiydi kılıfları altında su götürmez bu -her daim- anti-tezi olduğu gibi kabul edip, diğerlerine de balık gözüyle bakacak şekilde kullanmak. fellucede bombalamaydı.. ki o felluce ki direniş adı altında tamamen kontrolden çıkmış, stalingrad konumuna düşmüş, artık zaten yerlisi kalmamış, yaşayanı kalmamış, el-kaide gibi örgütlerin yuvası olmuş. ne oldu, bombalandı, kapatıldı, operasyon düzenlendi. peki bu operasyondan önceki 2 haftalık süreçte ne oldu. koalisyon demedi mi, havadan bildiri atmadı mı şehirde çatışmalar olacak, yer yer bombalanacak, çıkın tekin değil, can güvenliğiniz yok -ki operasyondan önce vardı sanki-. milisle sivili aynı kefeye koydu, balıklara taş attı bizimkiler gene ki kaynakları da sadece propaganda, ne içinde batı kaynaklı argümanlar gibi yoğun sorgulama ne de o derece yoğun muhalefet var. kabul edilen şey vakitti, elkaideydi, elcezireydi, bu tip çevrelerin propagandaları, üç kuruşluk laflar. amerikanın ıraka petrol hakimiyeti için girmesiydi... lakin bu her şeye hakim çevreler bimiyor ki zaten ırakın kendi başına bu petrolü çıkaracak bile imkanı yok, her aşamasında -özellikle ırak-iran savaşıyla nüfus etmiş, önemli mevziler almış- batılılar ki en başta amerikan petrol şirketleri, sonra ingiliz petrol şirketleri, daha sonra fransız petrol şirketleri hakim burada. ırak kendi başına bunları kontrol edebilseydi neden gitsin kuveyte girsin zaten petrol gelirlerinde basit bir fiyat yükseltmesini gerçekleştirmek için. ha ama propagandalar yüksek, kutsal bi kaynaktan geliyor, bu aslında bir şey sunmayan, laftan ve adı üzerinde, propagandadan ibaret olan şeyleri aynen alalım, ona göre mevzilenelim, sonuna kadar sorgulanmış argümanları bu kör propaganda noktasından taşlayalım. bakın örneğin alternatif argüman üretiyoruz, kullandığıımız şeyler operasyonsa ayrıntıları, teknik detayları, öncesinde ve sonrasındaki durum, kimin ne kadar kaybı olduğu, ıraka giriş ise -en azından petrol alternatifi için ki demokrasi getirdiğini de söylemiyorum, bu aşamada benim inandığım başka bir görüş fakat yeri değil, mümkün olduğunca basit tutalım şimdilik- öncesindeki sonrasındaki konumlanmalar vs. ki sonrasında zaten batı mevzileri zayıflıyor doğal olarak oluşmuş ayrılıkçı yapıdan dolayı. ama nedir, vatan işgal edilmişti, halkın direnişiydi, bombalamaydı, katliamdı, petroldü, sam amcaydı. ortada bi gerçek varsa o da ıraktaki kargaşadan, milislerin yarattığı kargaşadan ıraklıların zerre çıkarı olmadığıdır. ıraklılar direnmek ne kelime, elletirmiyor en ufak çıkarlarına, nüfuslarına bile ki bunu yapanları nedense bizimkiler görmüyor, kürtlerin konumsal direnişini görmüyor -ki o bölgede çatışmamı yapıyorlar, hayır, ama amerikalılar en ufak anlamda bile elleyemiyorlar, bi oylamaya katılmayız dediler, neler elde ettiler ki hala da amerikan-ingiliz veya koalisyon nüfuzundan uzaklar-. şiilerdi, sunnilerdi, gerçekten ırakta yaşayanlar zaten bir şey kaybetme durumunda değillerdi çünkü bu gidişatla zaten elini uzatan amerikanın kolunu bacağını alacaklardı amerika geri çekilip bu beladan kurtulmaya kasarken. kimin çıkarı var vakit çevresi.. elkaide çevresi... elcezire çevresi.. hamas çevresi... kim neyi yutuyor acaba el altından.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sen diyorsun ki bu terördür ama amerika ve ingilterenin yaptığı farklı bir durumdur, biz diyoruz ki ikiside terördür. Ve sen bize insancı olmamakla suçluyorsun, ilginç...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 farklı bir durum değil düpedüz aynısı. adı operasyon olunca tadı farklı olmuyor. koalisyonun ırak'a müdahelesi meşruysa bu da meşru değilse bu da meşru değil. ikisinde de sivil öldü. (hatta bir tanesinde hayatta kalanların gelecekleri de.) okuyacaksanız ikisine de lanet okuyun. susacaksanız ikisine de ses çıkarmayın. öbür türlüsü iki yüzlülüğün dik alası. eh eytere bee![signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: go2hell, 08 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: ohhhhhhhhhhhhhh dun skyturkte el kaideden bi adam konusmus. Aynı benim dusunduklerimim dusunur. Helal olsun valla adamın dedikleri Bu bir savaş. bizim onlara teknik acıdan yapabiliceğimiz bişi yok ama bole savaşı devam ettiriceğiz. ya bütün dünya ülkelerine eşit davranılıcak yada bu savaş devam edicek. Bizim ülkemizde ölürken siviller terör değilde biz patlatıncamı terör. İspanya ,ABD , İngiltere gereken dersleri cıkarmıslardır umarım. Tipi bir konusma yapmıs. OHHHH iyi olmus. Sivillerin ölmesine bende üzülüyorum. ama ingiltere zırnık kada üzülüyorsam allah belamı versin. Fransa , italya , dönek almanyada yusuflamıslardır. Ötesi yok.[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar