dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 El kaide bankalardaki parasını dağıtsa arab halkını refaha çıkartacak kadar zengin çok kollu bir terör örgütü. Olayı gerçekleştiren El kaide ve bu olayın ABD nin Irakı işgali ile vs alakası yok. Amaç meyva yemek değil bağcıyı dövmek. Diyelimki ABD yi El kaide sindirdir yok etti. Sonra ingiltere Sonra İsrail, Almanya,.... bunlar bittikten sonra Silam karşıtı (laik olduğu için) olduğunu düşündükleri Türkiye vs. 26. sf. de galiba yazmıştım El Kaide ile ilgili ayrıntılı bilgi. Açın okuyun. Sonra diyin "Bu savaşa karşı atılmış bir adımdır" diye. El Kaide savaş nedir bilmez. İmkanı olsa sizin bir iki entry üstte yazdığınız aileniz kurşun sıkan ABD askeri değil El Kaide militanı olur. Ben demiyorum ki ABD iyidir, ABD kötüdür, anti Amerikanizm belirli bir dereceye kadar hoş görülebilir. Ama terör örgütlerini duygusal halkı savunan romantik göbeği bombalı kahramanlara çevirmek yanlıştır.. Bundan çook daha ayrıntılısını yazmıştım önceki sayfalarda (Zati hep aynı şeyler etrafında dönüyoruz) Basın ismin yanındaki soru işaretine çıkarın entryi. Terörün haklı bir açıklaması yoktur. PKK, ASALA,EL KAİDE, HIZBULLAH,HIZBULTAHRIR ve türevleri hepsi terör örgütüdür ve lanetlenmelidir. Yaşam alanımıza müdahale etmelerine izin verilmemelidir.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ırakta ölenler de masum siviller hatta çocuklardı, ama böylecene dramatize edildiğini hatırlamıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 07 Temmuz 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mum_Chamber, 07 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki: ırakta ölenler de masum siviller hatta çocuklardı, ama kimse böylecene dramatize edildiğini hatırlamıyorum. Ama onların içinde masum olmayanlarıda. her ne kadar bunlar onları hak etmesede babasının sözüne uyup elne silah alıp sokağa dökülenler vsvsvs. ARtık ıratktaki sivillerin üstünde durmayın konu dağılıyor. zaten dağıldı da neyse. konu londroa ve ordaki olay tamamen bir terörizm örneğidir. hiç bir şekilde mantılı bir açıklaması olucağını sanmıyorum..[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: SteelBB, 07 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Ama devletleri onları korumuyorsa savaşan askerlerin suçumu? onlar her ne kadar belli etmesede bilerek orda bıraktıkları ihitmalini hiç düşünmüyorsunuz.... Aptal insan ölmeye mahkumdur ama onların aptallıkları başkalarına mal etmemyi öğrenmemiz gerekiyor... Bu topicin altına son kez yazıyorum çünkü tartıştığım görüşün bu lafı beni resmen bitirdi. Emeğime yazık olmuş. "Devletleri onları korumuyorsa savaşan askerlerin suçu mu?" Bu ne demektir ya? Bir devlet askeri olarak güçlü olduğu için, kıçından uydurduğu gerekçelerle başka bir devlete saldıracak (bkz:kitle imha silahı martavalı), binlerce askerini getirecek, karşı taraf sivilleri koruyamadığı için, saldıranın yağdırdığı bombalarla ölen siviller şanslarına küsecekler çünkü devletleri onları koruyamamış olacak. Bir devlet sivillerini koruyamıyorsa, bir başka devlet onun sivillerini savaş kisvesi altında katledebilecek. Bunun adı terör olmayacak çünkü ne yazıktır ki o insanlar metroda değil, yolda veya evde ölmüş olacaklar. Aptal insanlar ölmeye mahkum olacak. Buyrun istediğiniz dünyada "bol savaşlı" (meşru ya) "az terörlü" günler içinde yaşayın. Siz aptal değilsiniz, yaşamayı hakediyorsunuz çünkü. Ben artık bu topice hiçbir şey yazmıyorum. Konu benim için burada kapanmıştır. Tekrar ediyorum. Emeğime yazık olmuş. Bu platformda tartışmak istemiyorum artık.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sen anlamak istedin gibi anlıyorsun. Bir svaşta devlet nerelerninbombalanıcağını az çok bilir. Ve orayı tahliye falan eder. ama sen etmez canlı kalkan gibi yaparsan (ama çaktırmadan) sende gelip bana burda sitem edersin. bende yazmıyorum artık sondu...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu eylem ya savaşın parçasıdır, ya da ırak savaşı terörün parçasıdır. aha bu kadar diyeceklerim. bir de herhangi bir tanımlama yapmadan bakın olaylara. ilginç şeyler görebilirsiniz.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Rahan, 07 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: bu eylem ya savaşın parçasıdır, ya da ırak savaşı terörün parçasıdır. aha bu kadar diyeceklerim. bir de herhangi bir tanımlama yapmadan bakın olaylara. ilginç şeyler görebilirsiniz. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 07 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 13:00 tarihinde demiş ki: Be şu haklı bu haksız demiyorum sadece bir soru soruyorum. Benim yazdığım durumda olsa idiniz o zaman ne derdiniz, bu derece basit bir soru. Ne olursa olsun kardeşime tecavüz etmiş bile olsalar onu yapanlar askerlerdi onların kızkardeşleri değildi mi derdiniz yoksa benim acımı anlasın ipneler diye mi yaklaşırdınız. Veya daha başka ne şekilde bakardınız. Boyle bi durumda bizzat o sivillere veya yukaridaki ornege bagli kalirsak o insanlarin kiz kardeslerine bizzat aci cektirmek ister ve bunun icin herseyi yapmaya hazir olurmuydun yani onlarin cektigi aci senin acini hafifletebilirmiydi yoksa sadece o insanlarin cektigi acilara uzulmemeklemi yetinirdin.Bence bir insan ofkesini terorizmden ayiran ince cizgi budur. Not:10.sayfadan daha sonrasini okumadim konu farkli yerlere kaydiysa yazim biraz alakasiz olmus olabilir o yuzden ozur dilerim.[signature][hline]Est Sularus Oth Mithas |Sylveria| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaydı vampirhma[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 30 küsürlü ölü ve 1000'in üzerinde yaralı varmış ki bence asıl rakam böyle birşey olmalı. ama ağır yaralılardan da kayıplar olması mümkün. yanlız ciddi ciddi ingilizler sanki böyle birşey bekliyorlar gibi olaya çok iyi organize olmuşlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 terorun her turlusunu lanetlemekle beraber: etki - tepki meselesi yok deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 wow'da "fucking muslims, damn muslims" diye tepkilere rastladım. hemen işin özünü, neyin ne olduğunu açıkladım gençlere. allah rahmet eylesin ölenlere, yakınlarına da sabır versin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Daimon, 07 Temmuz 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Buyurun size ayrıntı İngiltere'de polis sözcüsü, başkent Londra'da metro istasyonlarındaki iki patlamanın, ''enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklanan önemli bir kaza'' olduğunu söyledi. Metro tümüyle kapatılırken, sözcü, patlamalar sonucunda yaralananlar bulunduğunu doğruladı. Patlamaların olduğu iki istasyonun önü acil yardım araçlarıyla doldu. Ajanslar da Londra'nın merkezinde kargaşaya yol açan patlamaların ardından, Aldgate istasyonunda her tarafın kanla kaplandığı iddialarına yer verdi. Görgü tanıkları, Edgware Road istasyonundaki patlamanın olduğu trenin yolcularının camları kırarak kurtulmaya çalıştıklarını söylüyorlar. diyolar enerji kaynagı terorist grubu üstlenıyo ne boqtan iştir anlamadım..[signature][hline]DJ Tiesto >>Storm UO Shard<< fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gizli örgüt die bişi üstlenmiş el kaide ile bağlantıası olan. ulan allah belalarını wersin![signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Saeros, 08 Temmuz 2005 03:38 tarihinde demiş ki: wow'da "fucking muslims, damn muslims" diye tepkilere rastladım. oynadığım serverda millet araplara saydı walla..[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arapların çok üzüldüğünü sanmıyorum zira onlar ingilizlere her gün sayıyorlar :) Kültürler arası uçuruma emperyalizmi ve iletişimin bu derece gelişmesini ekleyince bir çatışma kaçınılmaz oluyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hiç bir ek yorum yapmadan şu haberi iletmeyi isterim. http://www.nethaber.com.tr/?h=21022[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bu eylemleri yapan tabiki usame =) el kaide orgutu heue ben seviyorum o adamı valla en büyük idolum odur kim ne derse desin[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: whissinn, 08 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: bu eylemleri yapan tabiki usame =) el kaide orgutu heue ben seviyorum o adamı valla en büyük idolum odur kim ne derse desin Türkiyedeki patlamaların sorumlusu da oydu. Ona rağmen seviyormusun.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ona ramen seviorum cünkü o adamın torpaklarına girip karılarını kızını öldürenlerde türklerdi.haberde herşey gayet acıklanmıs ztn ben yazarken linki görmemiştim isterseniz okuyabilirsiniz[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Tut kendini yazma bişi dfavbdasfgasd... Adam idol diyor ya! dasfgsadg[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yaz yaz dök içini nolmu idolumse?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Linke tıklayıp gitmeye üşenenler için nethaberdeki yazı ******************* Başbakan Tony Blair, dünkü saldırıları 'barbarca' diyerek kınamıştı. Bu sabah Independent'ta yazan Orta Doğu muhabiri Robert Fisk, İngiliz halkından neyin barbarca olduğunu bir kez daha oturup düşünmelerini istiyor. (8 Temmuz 2005 Cuma) Robert Fisk, 'Londra'yı vuran bombalar, evet, barbarcaydı' diyor. "Ama" diye sormuş, "2003'te Amerikan-İngiliz ittifakının işgal ettiği Irak'ta sivillerin öldürümesi, Iraklı çocukların atılan misket bombalarıyla paramparça olması, Amerikan ordusunun kontrol noktalarında masum Iraklıların vurulması da barbarca değil mi?" Independent'ın Orta Doğu muhabiri, "Bu bir çelişkidir," diyor, "Onlar öldüğü zaman savaş zaiyatı oluyor, biz öldüğümüz zaman barbarca bir terörün kurbanı oluyoruz." Independent'taki yorum yazısında Robert Fisk, "Irak'ta direnişle çarpışıyorsak, direniş de çarpışmak için neden bizim ülkemize gelmesin?" diye soruyor. Yazar, Usame Bin Ladin'in video kayıtlarında söylediklerinin şimdi gerçekleşiyor olmasından şaşkınlık duymadığını belirtiyor. "Bin Ladin, 'eğer bizim şehirlerimizi bombalarsanız, biz de sizi bombalırız' demiş, ve şöyle sormuştu: İsveç'e neden saldırmadığımızı düşündünüz mü? Şanslı İsveçliler... Çünkü orada ne El Kaide var, ne de Tony Blair."[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bence usame bir mason maşasıdır. kendi bile bunun farkında... yahudiler diyo bunu ustlen diye o da ustleniyo ne yapsın olsun mu :) ?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 acıklamalar cok komik. hürriyette okuyorumda :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar