Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Cevabını defalarca verdim ya. Ben ne insanın doğası savaşmaktır nede sevişmektir diyorum konum değil. Ben savaş = terör diyenlerdenim. Zengin yapınca savaş diye adlandırılır, fakir yapınca terör yoksa mantık olarak aynı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Yani İngiltere 2 hafta önceden uyarılsa idi Londra'nın bombalanacağı konusunda Londra'yı terketmeyen İngilizler suçlu olacaktı.

said:
montezaus, 07 Temmuz 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
@fedaykin, felluce pek de iyi bi örnek değil aslında, operasyon yapılmadan 2 hafta önce başlamıştı direnişle alakası olmayan terketsin şehri, yerle bir edeceğiz uyarıları

kaldı ki yukarıda dile getirdiklerim hala oyunun kurallarını oluşturuyor..
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
herkes kotu diyorsun yani...

bu mantıkla yine savaşı haklı çıkarıyosun gbi geldi bana...

Niye öyle demiş olayım herkes kötüdür demiyorum ki sivilleri öldürenler kötü. İngiliz siviller mi öldürdü ıraklı sivilleri hayır İngiliz Hükümetinin emrindeki ingiliz askerleri öldürdü. dediklerimi çarpıtma...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Sana sunu diyim bide cevapla

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
canım stre..
Amerika ingilzilerle beraber bunların svillerini oldurdumu askerlerini öldürdümü?
Evet öldürdü

Savaş bittimi?
Hyr bitmedi

Savaş da herşey adilmi olur?
Hyr olmaz

Iraklılar amerika ve ingilterenin canını acıtmak istemezmi?
Evet ister

Adamlarda bunu yapıyor. Savaş bitmedi...
[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paparnoz, 07 Temmuz 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
yine güzel bir mantık yerlebir etcez onca uğraşla yaptıınız evi yıkıcaz sizi yerinizden yurdunuzdan edicez kusura bakmayın!!!

argümanı doğru yorumlamayı öğrenelim önce paparnoz arkadaşım. eylem savunulmuyor, fellucedeki yıkımın genel bi tutum olmadığı söyleniyor, onu ön plana çıkartıp kalanların bununla eşit gösterilemeyeceği söyleniyor.

ha bi de fellucenin pek bi yerlik yurtluk hali de kalmış değildi zaten..

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Cevabını defalarca verdim ya. Ben ne insanın doğası savaşmaktır nede sevişmektir diyorum konum değil. Ben savaş = terör diyenlerdenim. Zengin yapınca savaş diye adlandırılır, fakir yapınca terör yoksa mantık olarak aynı.

bu bana mı anlamadım ama benim orada söylediklerimle bi alakasını kuramadım. öyleyse bi yanlış anlama-anlatma var sanırım ortada..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Nebuch fedaykin go2hell paparnoz siz yakında bi örgüt falan kurarsınız kesin...

Saddam falan sadece örnek arkadaşım ama senin kapasiten sadece aşağılamak haklı çıkmak olcuğu için direk bu konuya girdin.

BİR ARKADAŞDA NE KADAR ESPİRİLİ ODLUĞUMU SÖYLEMİŞ.
Sen benim espirilerimi anladığın günbenim yazılarıma cvp bile atmaya çekinirsin.

Siz okadar yüzeyselsinizki size derinden girmek yanlış olur. siz o derinden girmeyi başka bir girme anlıyorsunuz...

Eğer öyle bir durumda annem babam ölse BIRaK SÜLALEM ölse gidip de canlı bomba olucak kadar ŞEREFSİZ İNNAÇSIZ.... VE daha yazamadğm onlarca şey değilim...[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir
Yolunu saptırmadan Düşünebilirsen Eğer..."

Sosyal ağlarda paylaş

montezaus kimseden cevap alamadım ısrar etmeme rağmen. senden bi cevap bekliyorum..
said:
MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Bunun teorör olduğunu savunlanlar şunları cevaplarsa rahtlıcam..

1-) Filistinde otobüs falan bombalıyor. Ama makinelei tüfeklere ve füzeler everebilecek karşılıkları olmadığıiçin. Size göre filintin topraklarını mı savunuyor yoksa terörist bir devlet mi?
2-) Amerika uçakla apartman köy bombalarken savaş yapıyorda aynı şekilde ıraklılar yapınca terörist mi oluyorlar?
3-) Senin ülken işgal edilse, ve karşılık vercek silahlı gücün olmasa sen ne yaparsın?

SOn kez ekliyorum olay kesinlikle yanlış. Ama bana göre savaş yanlış. Bu da savaşın bir parçası..
Savaşlardan en çok siviller etkilenir . Ben de istermiyim sanıyosun. Veya ingilizlere garezim mi var? Savaşa yanlış bence.. Tamamını ele alıyorum ben. Sadece otobüs olayı değil..

budur olay cevap gelirse sevineceğim..
[signature][hline]
King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 07 Temmuz 2005 16:29 tarihinde demiş ki:

Saddam falan sadece örnek arkadaşım ama senin kapasiten sadece aşağılamak haklı çıkmak olcuğu için direk bu konuya girdin.

Sen benim espirilerimi anladığın günbenim yazılarıma cvp bile atmaya çekinirsin.

Siz okadar yüzeyselsinizki size derinden girmek yanlış olur. siz o derinden girmeyi başka bir girme anlıyorsunuz...

Eğer öyle bir durumda annem babam ölse BIRaK SÜLALEM ölse gidip de canlı bomba olucak kadar ŞEREFSİZ İNNAÇSIZ.... VE daha yazamadğm onlarca şey değilim...

ben mi yuzyselim. ben i televizyon da bana bu terordur diyince inanıyorum ben mi empoze edileni kayıtsız şartsız alıyorum. öz eleştiri yapmadan yazma bişey bence...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Yani İngiltere 2 hafta önceden uyarılsa idi Londra'nın bombalanacağı konusunda Londra'yı terketmeyen İngilizler suçlu olacaktı.

argümanda demek istediğimi yukarda söyledim.

ki eylem olarak bi denklik de yok ortada. denk bi karşılaştırma örneğin pentagonu şu tarihte bombalayacağız, siviller ve işi olmayanlar terketsin olabilir. ki bu durum bi suçlu da yaratmıyor, savaş durumunda direnişçilerle ya da karşı tarafa ateş açmak suç mu..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
azmo aynı mantık sana bole bi saldırı yapsalar savaş yapsalar sen yapsan savunmazmısın?

e iyi senin ulken de lojistige izin verdi. senin anneni babani da patlatsinlar. hatta sen ihbar et kendinizi.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Uygarlık yükseldikçe ''savaşmak'' insan tanımlarıyla daha çirkin ve şerefsiz bir hal alıyor. Herzaman az-çok öyleydi tabi ama sıfatının kuvveti git gide artıyor. Ve işi bu biçimlerde uygulamak git gide dah ayaygınlaşıyor.

[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Temmuz 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olayı islam-hristiyan savaşına çevirmeyin !!!

Sonuç olarak, filistinliler ölüyorsa, israillierde ölüyor.
üstelik israil sıcak çatışma ile öldürürken, filistin intihar saldırısı ile sivilleri acımadan öldürüyor, filistin hükümeti ve direnişcileri teröristdir gözümde, israilde cani'dir, savaş'ı hiç bir şekilde desteklemiyor ve sevmiyorum.
bugün ingiltereye yapılan da terördür,
amerika'ya yapılanda terördür,
bize yapılan saldırıarda terördür.
Terör'ü kınıyorum....[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm bana daha önce kominist, faşist, tiki ve benzeri şeyler söylenmişti ama yüzeysel denmemişti bunu da ekliyeyim listeye.

Bir ara pink galiba bana cahil demişti tam olarak hatırlıyamıyorum ama buna yakın saysam mı ondan da emin değilim :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 07 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
Nebuch, 07 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
herkes kotu diyorsun yani...

bu mantıkla yine savaşı haklı çıkarıyosun gbi geldi bana...

Niye öyle demiş olayım herkes kötüdür demiyorum ki sivilleri öldürenler kötü. İngiliz siviller mi öldürdü ıraklı sivilleri hayır İngiliz Hükümetinin emrindeki ingiliz askerleri öldürdü. dediklerimi çarpıtma...

sonuçta o hukumetin devletinde yaşamıyo mu bunlar...? ayrıca ırak ın askeri mi var gidip sivil bombalasın?[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 07 Temmuz 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 07 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
azmo aynı mantık sana bole bi saldırı yapsalar savaş yapsalar sen yapsan savunmazmısın?

e iyi senin ulken de lojistige izin verdi. senin anneni babani da patlatsinlar. hatta sen ihbar et kendinizi.

canım kardesim anlatamadım heralde. Simdi savaş icinde olan türkiye olcak ingiltere benim sivillerimi oldurcek bende onlara cezasını veririm valla.[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Eğer öyle bir durumda annem babam ölse BIRaK SÜLALEM ölse gidip de canlı bomba olucak kadar ŞEREFSİZ İNNAÇSIZ.... VE daha yazamadğm onlarca şey değilim...

ksura bakma senin kadar derine inemedik doru terörü canlı bomba olup insan öldürmek olarak nitelemek çok derinsel bir açıklama[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 07 Temmuz 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
montezaus kimseden cevap alamadım ısrar etmeme rağmen. senden bi cevap bekliyorum..
said:
MartinLGore, 07 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Bunun teorör olduğunu savunlanlar şunları cevaplarsa rahtlıcam..

1-) Filistinde otobüs falan bombalıyor. Ama makinelei tüfeklere ve füzeler everebilecek karşılıkları olmadığıiçin. Size göre filintin topraklarını mı savunuyor yoksa terörist bir devlet mi?
2-) Amerika uçakla apartman köy bombalarken savaş yapıyorda aynı şekilde ıraklılar yapınca terörist mi oluyorlar?
3-) Senin ülken işgal edilse, ve karşılık vercek silahlı gücün olmasa sen ne yaparsın?

SOn kez ekliyorum olay kesinlikle yanlış. Ama bana göre savaş yanlış. Bu da savaşın bir parçası..
Savaşlardan en çok siviller etkilenir . Ben de istermiyim sanıyosun. Veya ingilizlere garezim mi var? Savaşa yanlış bence.. Tamamını ele alıyorum ben. Sadece otobüs olayı değil..

budur olay cevap gelirse sevineceğim..

Abi buna arada cvp verdimya...

1.Her şeyin bir yolu yordamı var. Ama çıkış terörizm değil. Bu mantıktan krutlun. ,

2.ABD ne kadar şerefsiz olsada gidip köyü apartmanı boşuna bombalamaz. senin bilemdiğin neler vardır o köyde. Eğer ırak devleti halkını bu kadar seviyorsa sığıaklara çekseydi eline silah verip sokağa salmak yerine...

3.Emin ol herkezin silah gücü var şu devirde. Irak çoğu askeri kaçtığı çoğu adi çıktığı için çabucak devrildi. Yoksa emin ol biraz daha dayanırdı. askerlerin bittimi savaşta bitmiştir demektir. eğer ki bitireyip sivilleri sokarsan savaşa sivil lerim öldü diye ağlıp TV lere resimlerini koymicaksın.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

said:
paparnoz, 07 Temmuz 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
said:

ksura bakma senin kadar derine inemedik doru terörü canlı bomba olup insan öldürmek olarak nitelemek çok derinsel bir açıklama

Sen resmen denizin üstünde yüzen bi dal parçasısın arkadaşım. sana bir şey analtmak sitemiyorum sende bana anlatma.[signature][hline] "Düşlere Kapılmadan Düş Kurabilir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...