Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Şaka mı yapıyorsun anlayamadım.

1-) Dünyayı tehdit eden Saddam! ve dünyanın kurtarıcısı Bush yani... espiri yeteneğin biraz zayıf bence.

2-) Irakta Birinci Körfez savaşı, sonrasındaki ambargo, ikinci körfez savaşı ve devam eden çatışmalar sebebiyle ölenlerin sayısı bir milyonu geçti. Sadece ambargodan ölenlerin sayısının 700.000 olduğu geçiyordu bir ara. Bunların hepsi Saddam'ın yardakçılarıydı yani. Hadi diyelim ki hepsi öyleydi, peki bu onları öldürmen için yeterli bahane mi. Yarın bir gün birisi de gelir seni o an iktidarda kim varsa onun yardakçısısın diye öldürür.

3-) 50 kişi içini sızlattığına göre 1.000.000'ün üstünde ölü senin içini dışına çıkartır herhalde. Yada o ölenler batılı oldup haber değeri taşıdığından içini sızlatır ama diğerleri vahşi doğulular olduğundan sadece rakamdır ve içini sızlatmaz.

4-) Evet füze ile ateş ederken git Mehmet'i vur diye sallamazsın zira çok pahalı olur. Ancak nerede bir direnişçi olduğunu düşünürsen orayı bombalarsın. Yanlız burada ufak bir ayrıntı devreye giriyor ki koalisyon güçleri bu kişileri ayırdetmekte bir miktar zorlandığından operasyon düzenleyeckleri bölgeleri önce havadan sonra karadan bombalıyor en sonunda askerleri ile o bölgeye giriyor. Ve emin olabilirsin ki o bombalamaların hiç birisi hedef gözetilerek yapılmıyor. Örneğin Felluce operasyonu sonrası görüntülere bakacak olursanız tek bir binanın sağlam kalmadığını görürsünüz. Koca şehirin tamamı mı direnişçiydi...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Go2Hell Naaaparsın, hala yeri geldiğinde mantığı eliyle bir kenara itebilen, duygudan yoksun olmayan insanlar var...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Temmuz 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
abd askerleri irak collerinde tanklariyla cirit atarken direnisciler neredeydi ? abd askerinden cok irakli oluyor bugun irakta .

pardon gelemediler o sırada toplma kamplarında kafaları kesiliyordu...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Duygudan yoksun olmayan arkadaşlarımızın bu hislerini sadece batılıları karşı göstermeyip, Iraklıların canını patlıcan olarak görmedikleri günlerin gelmesi dileği ile.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Duygudan yoksun olmayan arkadaşlarımızın bu hislerini sadece batılıları karşı göstermeyip, Iraklıların canını patlıcan olarak görmedikleri günlerin gelmesi dileği ile.

amin..[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 07 Temmuz 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
Kaçan kurtulanlarda dur bi koşu Ingiltereye gidip masum insanları mı öldüreyim dedi

e yani gidip uganda da adam bombalasan kim ilgilenir davanla....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b]
[/b]Neodammerung[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bir gün Konya ovasında Amerikan tankları ilerlerken onlara saldırmazsak bir daha saldırma hakkımız kalmıyor mu? Turn based bir oyun ve bu derece abuk kuralları var da biz mi bilmiyoruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu terörü de, dünyadaki diğer terör faaliyetleri gibi, yaratan, besleyen, destekleyen, ABD, ingiltere gibi kodaman devletlerdir.
Ayrıca dünyadaki bu insanlara zulm eden de onlar.
Kendi yarattıkları Frankenstein, şimdi kendilerine saldırıyor, artık kontrol altında tutulamıyor, nasıl 2. dünya savaşında besledikleri nazileri kontrol edemedilerse, aynı şey şimdi yaşanıyor.
Ölen insanların bir suçu yok elbette, allah rahmet eylesin, ailelerine ve ingiliz halkına sabır diliyorum. Elbette ki insanı öldüren hiçbir eylemin yanında olamam. Bu nedenle üzüldüm.
Ancak, kendi zalimliklerinin, kendi açgözlülüklerinin cezasını çekiyor bu hükümetler, bu nedenle bu meselede en suçlu olanlar, bu "barbar" hükümetlerdir.
Sivil halka yapılan saldırıları lanetliyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Duygudan yoksun olmayan arkadaşlarımızın bu hislerini sadece batılıları karşı göstermeyip, Iraklıların canını patlıcan olarak görmedikleri günlerin gelmesi dileği ile.

Ya fedaykin olayi çarpıtıyorsun ama.
Ben Ölen Iraklılar içinde çok üzülüyorum ama Bu Masum İngilizlerin öldürülmesini haklı görmemi sağlayacak bir şey değilki. Irakta yaşanan yanlıştı ve İngilterede yaşananlar dahada yanlış oldu....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Farkı yok demek ile haklılar demek arasındaki farkı hala anlatamadım sanıyorum.

Ben diyorum ki "Sen Irak şehirlerini bombaladığın an kendi şehirlerinin de bombalanmasını kabul etmişsin demektir" bu kadar basit. Gidip bombalama kimsede gelip seni bombalamasın. Bu bombalar neden Fransa'da değilde İngiltere'de patladı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 07 Temmuz 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

canım stre..
Amerika ingilzilerle beraber bunların svillerini oldurdumu askerlerini öldürdümü?
Evet öldürdü

Savaş bittimi?
Hyr bitmedi

Savaş da herşey adilmi olur?
Hyr olmaz

Iraklılar amerika ve ingilterenin canını acıtmak istemezmi?
Evet ister

Adamlarda bunu yapıyor. Savaş bitmedi...[signature][hline]go2hell
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş kötü bir şeydir demek ne zamandan beri onu haklı çıkarmak oldu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

@fedaykin, felluce pek de iyi bi örnek değil aslında, operasyon yapılmadan 2 hafta önce başlamıştı direnişle alakası olmayan terketsin şehri, yerle bir edeceğiz uyarıları

kaldı ki yukarıda dile getirdiklerim hala oyunun kurallarını oluşturuyor..[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
montezaus, 07 Temmuz 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
@fedaykin, felluce pek de iyi bi örnek değil aslında, operasyon yapılmadan 2 hafta önce başlamıştı direnişle alakası olmayan terketsin şehri, yerle bir edeceğiz uyarıları

kaldı ki yukarıda dile getirdiklerim hala oyunun kurallarını oluşturuyor..

yine güzel bir mantık yerlebir etcez onca uğraşla yaptıınız evi yıkıcaz sizi yerinizden yurdunuzdan edicez kusura bakmayın!!![signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...