Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra da patlamalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Londra'daki iki metro istasyonmunda arda arda patlamalra meydana geldi. Patlamanın “enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklandığı" açıklandı. Bu patlamaların ardından da en az 3 otobüste daha patlama meydana geldiği ve ölenlerin olduğu bildirildi."
kaynak[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream..

I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..

Mesaj tarihi:
Buyurun size ayrıntı

İngiltere'de polis sözcüsü, başkent Londra'da metro istasyonlarındaki iki patlamanın, ''enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklanan önemli bir kaza'' olduğunu söyledi.

Metro tümüyle kapatılırken, sözcü, patlamalar sonucunda yaralananlar bulunduğunu doğruladı.

Patlamaların olduğu iki istasyonun önü acil yardım araçlarıyla doldu. Ajanslar da Londra'nın merkezinde kargaşaya yol açan patlamaların ardından, Aldgate istasyonunda her tarafın kanla kaplandığı iddialarına yer verdi.

Görgü tanıkları, Edgware Road istasyonundaki patlamanın olduğu trenin yolcularının camları kırarak kurtulmaya çalıştıklarını söylüyorlar.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Mesaj tarihi:
Şu terorist eylemleri yapanların hangi mantiga sahip oldugunu anlamıyorum. Savundukları düşünceyle alakası olmayan, tek sucu o sırada ordan gecmekte olan insanların ölümünü zafer saymaları insanlik dısı. Umarım ölü sayısı cok değildir.[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Ya otobüste patLama oLmuş yazıyo , otobüsLe enerji kaynağının ne aLakası var ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim.

Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 07 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim.

Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız.

katılıyorum. Da olucak zaten oda işgal az kaldı[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
Be şu haklı bu haksız demiyorum sadece bir soru soruyorum. Benim yazdığım durumda olsa idiniz o zaman ne derdiniz, bu derece basit bir soru. Ne olursa olsun kardeşime tecavüz etmiş bile olsalar onu yapanlar askerlerdi onların kızkardeşleri değildi mi derdiniz yoksa benim acımı anlasın ipneler diye mi yaklaşırdınız. Veya daha başka ne şekilde bakardınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Sen daha kısa pantolanla gezerken biz dağda silah yaylalar diyorduk.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...