Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2 metroda patlama olmus ard arda. henuz bisey belli deigil ama sanirim olu de varmis :(= ntv de izliyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aha dananın kuyrugu kopuyooooo[signature][hline]go2hell
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haydaaaa okuldayım bende izleyememki..haber sitelerine bakayım biraz..neden niye olmuşki hoppalaa[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ölen kalan yoktur inş[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2012 Olimpiyatlarını aldılar ya ondan Fransa lılar falan bombalıyodur :)[signature][hline]...Techno Cocaine...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 g8 için yapılmıstır bu[signature][hline]go2hell
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 "Londra'daki iki metro istasyonmunda arda arda patlamalra meydana geldi. Patlamanın “enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklandığı" açıklandı. Bu patlamaların ardından da en az 3 otobüste daha patlama meydana geldiği ve ölenlerin olduğu bildirildi." kaynak[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Buyurun size ayrıntı İngiltere'de polis sözcüsü, başkent Londra'da metro istasyonlarındaki iki patlamanın, ''enerji kaynaklarındaki arızadan kaynaklanan önemli bir kaza'' olduğunu söyledi. Metro tümüyle kapatılırken, sözcü, patlamalar sonucunda yaralananlar bulunduğunu doğruladı. Patlamaların olduğu iki istasyonun önü acil yardım araçlarıyla doldu. Ajanslar da Londra'nın merkezinde kargaşaya yol açan patlamaların ardından, Aldgate istasyonunda her tarafın kanla kaplandığı iddialarına yer verdi. Görgü tanıkları, Edgware Road istasyonundaki patlamanın olduğu trenin yolcularının camları kırarak kurtulmaya çalıştıklarını söylüyorlar.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şu terorist eylemleri yapanların hangi mantiga sahip oldugunu anlamıyorum. Savundukları düşünceyle alakası olmayan, tek sucu o sırada ordan gecmekte olan insanların ölümünü zafer saymaları insanlik dısı. Umarım ölü sayısı cok değildir.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm]
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 terör un tek mantıgı göz korkutmadır huzursuz olmayı saglamak[signature][hline]go2hell
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 halkın huzurunu , bütünleşmesini bozmak ve kaos ortamı yaratmak ki bu ortam işlerine geliyor... terörün , teröristlerin +%&^&+%[signature][hline]chuck!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 enerji kaynaklarındaki patlama?pek inandırıcı gelmiyor[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: St_Dreamer, 07 Temmuz 2005 12:53 tarihinde demiş ki: enerji kaynaklarındaki patlama?pek inandırıcı gelmiyor bencede[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sıkış o g8 icin patlattılar işte huzursuz edicekler[signature][hline]go2hell
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya otobüste patLama oLmuş yazıyo , otobüsLe enerji kaynağının ne aLakası var ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim. Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ama sonuçta masum insanlarda ölüyor generalim sence devletlerin suçu masumlar mı çekmeli?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sivillerin ne suçu var ki bu konuda ?[signature][hline]chuck!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 lanet olsun gerilla savaşına savaşacaksanız çıkın meydana gucunuzu gosterin diye bapırasım geliyor...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sadece metroda değil iki tanede otobüsün içine konmuş bombalarda patlamış[signature][hline]shinsetsu desu..
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fedaykin, 07 Temmuz 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Bütün teröristlere sayıp sövmeden önce bir düşünün derim. Örneğin İngiltere Amerika ile birlikte Irak'ı değilde Türkiye'yi işgal etmiş olsa idi ve hergün bir komşunuz onların askerleri elinde ölüyor olsa idi o zamanda İngiltere'de ki patlamaları bu şekilde "koduğumun teröristleri" şeklinde mi karşılayacaktınız. katılıyorum. Da olucak zaten oda işgal az kaldı[signature][hline]go2hell
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Orclar yapmıştır orclar[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Be şu haklı bu haksız demiyorum sadece bir soru soruyorum. Benim yazdığım durumda olsa idiniz o zaman ne derdiniz, bu derece basit bir soru. Ne olursa olsun kardeşime tecavüz etmiş bile olsalar onu yapanlar askerlerdi onların kızkardeşleri değildi mi derdiniz yoksa benim acımı anlasın ipneler diye mi yaklaşırdınız. Veya daha başka ne şekilde bakardınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ben onların yerinde olsaydım aynı şeyi yapardım ama askeri bolgeleri bombalardım...[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b]
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sen daha kısa pantolanla gezerken biz dağda silah yaylalar diyorduk.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar