Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir ben

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaşlar 2 seans hala,abla terapisinden sonra sevgilimi unutmuş bulunuyorum çoğunuz beni bilire istanbula giden genç olarak :) çoğu arkadaş lan sen manyakmısın bidaha istanbula gitmee! demişti ben onları dinlememiştim aama ablam ve bana kızdan son gelen mesajdan sonra artık kendimi boşalmış hissediyorum elimde kolam,sarmam miss gibi tıkınıyor ve aklımı ferah tutuyorum ve mükemmel bir sözle bitiriyorum: Hayat Boş P.mpala coş[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

ne mutlu sana...[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Her kuyruk acısı, insanı duygudan yoksun şeylere yöneltiyor ne acı:(.

Benim yaşadıklarımı bil sonra böyle birşey yaz[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşadıklarını anlat, yazdıklarımı düzelteyim...

Hem sana kasten yazılan ve tahrik edici bir söz yok orada. Ortada yaşanmış bir "acı" yok mu? Bunun neticesinde "Hayat Boş P.mpala coş" sözünü yazının sonuna ekleyen sen değilmisin?[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh ne ala..öle bi rahatlamısınki lafıda patlatmısın sonda :D[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

[Bu mesaj wook tarafından 11 Temmuz 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 11 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Her kuyruk acısı, insanı duygudan yoksun şeylere yöneltiyor ne acı:(.

Benim yaşadıklarımı bil sonra böyle birşey yaz

herkes çektiği zorlukları,acıları sadece kendilerinin yaşadığını,herkesin mutlu olduğnu sanır ama maalesef her yaşam ayrı bir zorluk.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha çok mutluyum o yüzden hiç kimseye laf sölemek istemiyorum eleştirenler kendi çapında eğlensin hiçbirine cevap yazmıcam konuşsun onlar eğlensin[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 11 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
rahatlamış gördüm seni

+32134651321654641979546549876516549846198
I LOVE YOUUU :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım sen şey değil misin?

said:
Shikamaru, 04 Temmuz 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Adını felan biliyorum ya vallaha gidip güllerle penceresine yapışıcam ailesi bana biraz karşıda içki içiyorum felan diye ama ben o alışkanlıklarımı bıraktım namaza başladım şimdi babası kıza baskı yapıyo beni aramaması için telefonlarımı açmıyo kız arkadaşım ailesi yüzünden gidip kapısında güller vericem ona :D hehehe

şimdi diyosun ki pompa filan..valla helal olsun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 11 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
vallaha çok mutluyum o yüzden hiç kimseye laf sölemek istemiyorum eleştirenler kendi çapında eğlensin hiçbirine cevap yazmıcam konuşsun onlar eğlensin

Ya bir saniye. Seni eleştiren yok ki ortada. Hatta mutluluğuna ortak bile oldum ben. Yazdıklarım art niyet içeren, olumsuz ifadeler değildi. Sadece son cümle ile vermek istediğin anlama yorum kattım.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir saniye. Seni eleştiren yok ki ortada. Hatta mutluluğuna ortak bile oldum ben. Yazdıklarım art niyet içeren, olumsuz ifadeler değildi. Sadece son cümle ile vermek istediğin anlama yorum kattım.

Ozaman özür KARDEŞŞŞ :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D
Yanlış anlamışım ehueheuheu Fotografını yaktım Bilgisayardan sildim herşeyi artık Anladımki ; Hiçbir kız arkadaşlar HİÇBİR KIZ (BAŞI KAPALI OLAN YALAN SÖYLEMEZ DEDİĞİNİZ BİLE) Yalan söylüyor... hiçbir kıza güvenmeyin kendinizden fazla... işte ben güvendim bi düşüş yaşadım ama ablam saolsun çabuk toparladım.Bana son yazdığı bir mesajda ağzına geleni söylemiş bende dedim Lan ben bunun içinmi hayatımı tehlikeye attım dedim?... güldüm kendime ... istanbul esenlerde 3 kişiyi para için bıçaklamışlar birde askere giden adamı felan ... ben onun için tek başıma oralara gittim... LAN !! Hayatımı riske etmişim sonra dedim lan ben ne salak adammışım güldüm geçtim.Çünkü BENİ ARAMAYANI BENDE ARAMAM!... artık böyle bnimde bir onurum benimde bir gururum var ve daha fazla alçalmıycam onun için ... Artık Kendim için yükselicem isterse kız arar!... artık gülecem geçicem kendime daha fazla acı çektirmiycem birsürü kız var kardeşim... kulağııda deldirdim ohhhh miss gibi küpemle :D eehuheuh değişim aşamasındayım :D ve şu anda mutlu bir şekilde klimamın altında buzzzzumsu şekilde size mesajlarımı yazıyorum hepinizi dostlarım kadar seviyorum canlarım benim!!!! :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yanlış anlaşılma olduğunun farkına varman güzel:). Bundan sonra ki aşk meşk, yada p.mpa hayatında başarılar:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
adminlerden özel izin alıp şu post'u komple imzama koymak, hergün tekrar tekrar okumak istiyorum.

neden la? :-)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 11 Temmuz 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
edebi eser niteliğinde oldu :)

eheheh ;) MUTLU OL YETERRR :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...