Bir yanlış anlaşılma olduğunun farkına varman güzel:). Bundan sonra ki aşk meşk, yada p.mpa hayatında başarılar:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
adminlerden özel izin alıp şu post'u komple imzama koymak, hergün tekrar tekrar okumak istiyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
sir, 11 Temmuz 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
adminlerden özel izin alıp şu post'u komple imzama koymak, hergün tekrar tekrar okumak istiyorum.
neden la? :-)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
-------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
sir, 11 Temmuz 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
edebi eser niteliğinde oldu :)
eheheh ;) MUTLU OL YETERRR :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
-------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Öne çıkan mesajlar
Keyzar
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş
sir
Sosyal ağlarda paylaş
Shikamaru
neden la? :-)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
sir
Sosyal ağlarda paylaş
Shikamaru
eheheh ;) MUTLU OL YETERRR :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş