Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Party nasıl yapılır???

Blackned

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşını seçip ekranın üst kısmında portresine sağ tıklayıp invite da diyebilirsin. Party kurduğunuz zaman seçeneklere erişmek için yine ekranın sol üstündeki kendi portrene sağ tıklaman gerekir. Eğer lider sensen loot un nasıl olacağını değiştirebilirsin.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Abi cok saglam party ler var.
IF de Bankanın hemen sagında Inn imiz var mehsur.Alıcan ordan 5-10 şise şarap.Çıkıcan IF nin kapısına yakıcan odunu kösede oturucan etini bişiricen yemegini yicen arada kalkıcan duelini yapıcan
çok sacmaladım[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Hordelar aynı aksiyonu UD de yapsın, mekan uygun fosforlu yeşil sıvılar goth kızlar falan var. Karaciğer gibi bir organ olmadığı için ortalama alkol toleransı da yüksek. Üstelik undead dansı daha güzel. :-P[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Dün İronforgenin önünde Mangal yapıoduk Bizim guildcene.. 2 1 Dwarf 1 Gnome Erkek bana göz kırpıo.. kaheh kaldırıo fln.. Şeytan dio aç Pom u Yolla Pyroyu...[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...