Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Monkey Island, The Day Of The Tentacle ve Indiana Jones tarzı adventure oyunları arıyanlar için iki süper önerim var. 1) Ozzy And The Quantum Playwright. link Bu oyunda üniversite kampüsünde kalan bir gencin bazı questlerine yardımcı oluyoruz. Konusu basit olsa da, çizimler çok kaliteli, dialoglar çok başarılı ve mutlaka oynanması gereken bir adventure. 2) Aftershocked. link Çizimler çok basit ve uyduruk gibi gelebilir. Ama cartoony görünüm oynanabilirliği ve aldığınız zevki etkilemiyor. Dünyanın her tarafını nükleer bombalar patlatmış. Sağ kalan tek şehirde elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca geek esprilerle computer nerd'leriyle dalga geçtiği birçok sahne var. NOT: Kesinlikle birden fazla save yapmayın, hata var. Kısaca: eski tarz, geyik ve eğlencelik icon adventure'ları arıyorsanız, bu iki oyun tam size göre.[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Ozledim eski advanture oyunlarını bea. Ah Sierra ne guzel oyunlar yapardın...
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 up şu ozzy'e tekrar başlıyalım bir bakayım[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bump[signature][hline]Beş Hececiler
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ozzy link hata veriyo duzeltebilirmisin aceba?[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ozzie: http://www.acid-play.com/download/ozzie-and-the-quantum-playwright/[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 süper böle oyunlar yapılsa keşke hala, hemen çekiorum :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
Öne çıkan mesajlar