Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Myko clienti dün sabah yüklemeye çalıştım %92de hata verdi.Bugun yine denedim %96 da aynı hatayı yine verdi.Artık dellenme aşamasına geldim %96 da beklio prgram hala.Hatayı Verem: When trying to resume the download (ki resume de etmemiştimdim )got a response from the server that it doesn'T support resuming the download.fln fln Do u want to download this file from the beginning? Bu hatayı başkalarıda görmüse ibmde (internet Download Manager v 4.05) bana yardımcı olabilirmi?Bidaha bastan download etmek istemiyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fatih bu linktekinden indirmiş ve çalışıyormuş. ftp://download2.e-games.com.my/knightonline/KA_v1298_20050527.exe Mutlaka okunması gereken not : internet explorer ile indir. yardımcı program kullanma. downloadu asla parçalara bölme.[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bkz: Kurallara uymayan örnekler : Şekil 1a : Ben http://forum.paticik.com/view.php?id=128369[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mozilla ile sorun ya$ar mıyım?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Çok saol dracula.propertilesden deiştirdim linki %96dan devam edio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 FlashGet le sorun yaşamıyorum download ederken..O dediğin sorun download a devam etmeyi desteklemediğini bildiriyor..Sabah açıcan..Akşama kadar çekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Babam benim gibi 4 defa bozuk dosya indireceğinze internet explorerla 15 saatte indirin bi defa indirin. Her defasında kabloları kemirme boyutuna geldim. 1-0 olsun bizim olsun hesabı ben 5kb ile indirmeyi deniyeceğim artık. siz bilirsiniz yani.karşınızda canlı örnek duruyor kurallara uymayan :P[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 geaall geeall myko cdsinee geaaalll tane 1 milyon 1 milyon 1 milyooeaann :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 55 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 rock kargo ücreti buna dahil mi? :P Mersine yollasana bi tane easffasfasasfsf[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yok abi indircez illa:) nası duralım..bütün millet deimos da biz burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: rockncoke, 11 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: geaall geeall myko cdsinee geaaalll tane 1 milyon 1 milyon 1 milyooeaann :D İstesem evine gelipte alırım ne varki :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 DAP la indirdiğim 2 gün sürüyo LoL.Explorer le indirirsek onu sonu yoktur.İşe gittiğimde annem makineyi kapatır kardeşlerim download ı bilmez kapatır ağlarım. Du bakalım az kaldı DAP la inmesine.Bu kez bölmeden E-Games in sitesinden indiriyorum.Oda sorun çıkarırsa artık odanın kapısına bir kilit 2 gün makina iptal bir şekilde explorer dan indirecek. Bu arada internet download manager de neymiş.İndirirken resume support alamıyomu.Zaten alamıyosa hiç indirmem. Dap RuLLz.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla ben flash getle deniyorum şimdi 13 saat kaldı :D hem araç çubuğunda da görünmüyo sadece şöyle sağ tarafta bişey var o kadar. dolayısıyla kardeşin felan kapatamaz. aynı sorun bende de var. + downloadu hiç parçalamadım . mirrior search hede hödöyü kapattım. gayet de güzel indiriyor. dur ss link vereyim Edit : bi url /url yapamadım ya ehueh :D http://www.geocities.com/draculavigorous/scroll.jpg[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 11 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 11 Temmuz 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar