Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inspiration Buff

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

Inspiration Buffs are the replacement for Mind Buffing post Combat Upgrade.
Inspiration buffs will increase one's crafting successes, faction gains and XP gains.
All Inspiration Buffs will have the same effect regardless of whether they come from a Novice Entertainer or a Master Dancer.
This means that an Inspiration Buff from a Novice Entertainer and Master Dancer will be the same.
The maximum duration of an inspiration buff will be 3 hours.
The time it takes to get to this maximum will depend on the entertainer's skill level.
A novice entertainer may take a minute to give you a 30 minute inspiration, but the same minute spent with a double master dancer/musician with +25 skill tapes will yield a 3 hour buff in that same minute.
The buff is a steady application and not in the old system chunks
There will be no artificial time listened' breakpoints that have to be met for certain gains.
It will be a simple system of the longer you listen the more buff time you will get, up to a maximum of 3 hours.
You can even leave an entertainer's session and come back to resume the buff increase without having to start over.(I.e. if you got an hour buff and then had to go to a bazaar terminal for a bit, when you return the buffing session would start from whatever you have currently.)

How does an Entertainer give an Inspiration Buff?

Entertainers will give an Inspiration Buff exactly the same way that they current give Mind Buffs. When a player watches or listens to an Entertainer, each successive "Entertainer pulse" will result in adding more time to the buff in progress up to the maximum amount of time just like the current Mind Buff mechanics work.

What does an Inspiration Buff affect?

An Inspiration Buff will affect the following things::

1) XP gain
2) Faction Point gain
3) Crafting Success

The planned bonus will be set during the Combat Upgrade Beta but it will probably be around 10%. When under the effects of the buff an Icon will show in the buffs window with the duration remaining.

Where can I apply Inspiration Buffs?

Inspirations are applied using the same mechanics and restrictions as Mind Buffing previously did. You get Inspirations in Cantinas by watching or listening to an Entertainer, Dancer or Musician for a period of time.

holeey........[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 30 Haziran 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu açmanın nedeni nedir? oyundaki herkez biliyo neredeyse. sen girdin 2 gün soe ye küfredip çıktın. bilgi alacaksan kendine al bence. en azından beni rahatsız ediyosun.

burda yazılmamış bişi yaziim xp alımını %10 arttırıyo bi danceri izliyosunuz işiniz bitince siz durmuyosunuz izlemeyi dancere diyosunuz 2 dakka dururmusun dans etmeyi die sonra cantinadan ayriliyosunuz baska bi sehre yada kashyyyk e falan neree gidecekseniz gidiyosunuz sonra /stopwatch yaptığınızda buffunuz başlıyo. bu sayede o sırada grup bulamazsanız o arada buffunuz gitmio.[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 30 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Konuyu açmanın nedeni nedir? oyundaki herkez biliyo neredeyse. sen girdin 2 gün soe ye küfredip çıktın. bilgi alacaksan kendine al bence. en azından beni rahatsız ediyosun.

oyuna yenı donen biri olarak ben bilmiyordum, cok tesekkur ederim bu bilgiyi yazana acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

1) XP gain
The planned bonus will be set during the Combat Upgrade Beta but it will probably be around 10%.
yazıyo
edit:ve bu arada forumda bitek sen yoksun bilmeyenlerde var bunu!!! sen biliyosun diye herkes bilecekmi?? oyun hakkındaki görüşlerim seni ilgilendirmez[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF

[Bu mesaj Gwindon tarafından 30 Haziran 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 30 Haziran 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 30 Haziran 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sende bunu herkes biliyo sanıyosun??

daha oyuna dün başlayanlar bile var sen gördün vay beee ayrıca bu foruma kayıtlı olmayan kullanıcılarda var bissürü
ayrıca bu aralar oynayamamam hiç oynamadıımıda göstermez haalada giriyorum arada sırada cu dan sonrada ztn 1 ay oynadım cu yu da hiç görmemiş biride deilim sadece açıklamasını yeni buldum
sen burda daha önce bildiğin bişeye hiç rastlamadınmı[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

he alomatik sen süpersin
sen herşeyi biliyosun
az önce neydendi şimdi neyden kıvır abicim ohhh[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Doctor of Eclipse -----FRF

Sosyal ağlarda paylaş

Alo-matikle ayni fikirdeyim durduk yere bunu c/p olayina ne gerek var orda zaten yeni baslayanlar icin bolumunde gerekli seyler yazildi edildi bosuna hazirlanmadi orasi yeni ogrendim diyen arkadaslarada sozum su bi oyuna basliyosaniz yeni baslayanlar bolumunu okuyup baslayin sizin daha faydali millete soru sorup duracagina bilgili girin oyuna sizin icin daha faydali olur...[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

Alomatik'i tanıyorum gıcık bir insan deildir ama cevapta biraz sert çıkışmış.Sinirli bir anına geldi heralde.Kardeşim bunlar zaten yazılı daha fazla başlık açmayua gerek yok falan die de gidebilirdi.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 03 Temmuz 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sakinleşin olayı büyütmenin gereği yok.

bu bilgiyi forumlara başlık açarak paylaşman güzel, ama ingilizce olması bazı üyelerin hiç işine yaramayabilir, herkesin ingilizcesi yeterli seviyede olmayabilir. ha ama ben sana kelimesi kelimesine tercüme et öyle yaz foruma da demiyorum. en önemli noktalarını, türkçe olarak özetleyerek yazarsan yeterli olur.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

doktorlar buff lıyo ama o buff lara 5k anca veririm yaw çok kıytırıklar birtek combat speed olani iyi onunda vakti az.
Yani kısacası: Doktorlar varya doktorlar,onlar artık yoK!!![signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar

[Bu mesaj Bayrog tarafından 09 Temmuz 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...