Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bodrum kalinasi ve gideli yerler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

cuma günü en sonunda istediğim tatile kavuşuyorum fakat şöle bir sorunum var ben bodruma daha önce gitmedim bir arkadasimla beraber alcaz bavulumuzu cuma günü atlicaz bodruma herhangi bir yere rezervasyonumuz vs. yok oraya gidince bulurus diyoruz.. nasil yapalim nereye gidelim bol turist bol eğlence nerdedir bildiğiniz uygun fiyatli pansiyonlar hoteller varmidir nerelerdedir please engin bilgilerinizi bisimle paylaşiniz[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com
Mesaj tarihi:
rezervasyonsuz, hele bi de temmuzun ortasında cok zor valla. verebilceğim tek tavsiye göltürkbükünden uzak durun, aşırı pahalı vallaha[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Pay otel diye ucuz bi otel var. Pansiyondan bozma biraz. Ufak da bi havuzu var. Kahvaltı falan da veriyo hem. Yerine gelince barlar sokagından devam edin, mado'ya gelmeden ilk soldaki sokakta. Yer olarak barlar sokagına cok yakın ve fiyatı da iyi.

Barlara gelince orası size kalmıs. Nasıl bir eglence aradıgınıza ve harcayacagınız paraya baglı. Rock falan dinlemek istiyosanız Körfez'e gidin tabii ki. Eller havaya istiyosanız rezervasyon yapılan barlar var oraları dusunebilirsiniz. Yada rezervasyonsuz gidilen hadi gari tarzı, gatto tarzı yerlere de gidebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
cok bilmiyorum ama tam barlar sokagina yakin bir yerde kalmistik 5-6 sene önce sanirim:)
ismi feslegen apart hoteldi. cok pahali bir yer degildi, simdi nasil olmustur fiyatlar bilmiyorum. bakmani tavsiye ederim ama, her yere yakin.
Mesaj tarihi:
simdi baslaalim
bodrumda eger orenciysen yane az parayla aklcaksan iki opsiyonun war
ya gidip bodrumun icide pansiyonda kalacaksin(cidden co ucuza kalabilirsin) ya da bodruma yakin beldeleren birinde (torba yahsi ) gibi bi yerde otelde kalacaksin burda eger 2 arkadassaniz en mantilisi pansiyon gibi gorunuyor
cunku otel denemek istersnei zgenelde ucuzlatmak icin dalari 4 kisilik felan kiralamaniz laizm

simdi birde eylenme seklinizi inceleyelim
ben 12 yasimdan beri hersene bodruma gidiyorum
toplasaniz 12 kere denize girmisligim yoktur bodrumda
benim bodurmda eylence mantigim oglen 3 4 te uyanmak bisiler yemek
beli 1 saat deniz girmek
otele donmek dus almak aksam yemegi yemek
gazete felan okumak 10 11 gibi cikip barlara akmak icmek sabah 5 teki son dolmusla otele donmekten olusur

eger bunun gibi bodrumun icinde icerek kari kiz ayazarak elecez diyosaniz pansiyon sizin icin bicilmis kaftan
denize girmek istediginiz gunler bir dolmus atar bodruma en yakin (5 akka) mesafee olan TORBAya gider torbada herkese acik plajda istediginiz gibi sikintisiz yuzersiniz

bar olarak derseniz de size tek bir onerim war
turist kaziklarindan kacinin ne derseniz bunlar

hadi gari
yetti gare
turku bar
halikarnas

hadigari ile yetti gari ve turku bar damsiz almamakta
halikarnas ise asil aksiyonun oldugu cumartesi gunleri disinda kazik olmak disinda bsi sunmamaktadir
2 hafta gibi bi sure kalckasaniz bir cumartesi gunu gidip kopuk partisine girip eenebilirsiniz belki ama asla 2 incisine gitmesiniz onceden soliyim
halikarnas full zonta doludur

katamaran ise ki kendisi gece 12 de denize acilip 4 gibi geri donene bir katamaran / bar dir bol turist gruplari bunun 2 3 katida zontayla dolu bi yerdr bazen dam sikintisi cikarsalarda genelde giris ucretli olugundan cikarmamaktadirlar gene bir gece gidilebilir bi yer hafta ici gitcekseniz carsamba yi oneririm

bodrumda asil olay barlar sokagidir
barlar sokaginda cogu mekan temmuz agustosta full cekmekteseyde de awsl 3 4 bar onemlidir

ademik (ucuzdur muzik guzeldir)

korfez (inca hinc doludur bazen damsiz almamaktadirlar ama genelde guzel muzik ve ucuz ickiyle turklerin cogunlugu her gece bi defa buraya uramaktadir)

kule (gecen sene acldi cok guzel bi rock bar ickiler ucuz muzik rock turist turk karisik guzel bi topluluk oluyo)

ve adini bilmedigim barlar sokagi girisinde uuza tekila satan yer burda halikarnas ve daha onemlisi katamaran once 4 5 shot tekila atarsaniz ( max max shot basina 4 milyondur) katamaran iyi kafaya girer cok icmez ekonomiyi daitmassiniz

eger ben turk eil turist gormek istiyorum derseniz gideceginiz yer gumbet olacaktir
sunu onceden uyariyim gumbet bodrumun en pahali 2inci yeridir sikko barlara sahiptir ve bodruma inmeye usenen turistlerle doludur bunnarda genelde 30 yas ustu ciftlerdir
genc turister genelde ukardakazikci dedigim had gari yetti gare felan takilmaktadirlar

ikinci yapabileceginiz hatada turk bukudur ki turklerin elit kismi ordadir ve cok para harcamaktadir uyariyim bodrumada uzaktir

edigim gibi orenci tarifesi tatil yapcaksaniz bodrumda pansiyon braz daha paraniz warsa torba ya da yahsi de bir otel odasi kiraayin (pansiyon 50 60 milyona otel gecelik 100 milyona gelcektir tahmini 2 kisilikoda)
eger bodrumda kalirsaniz dolmusla torbaya inip denize girin 5 dakka torba bodurm cunku ve surkeli dolmus war
aksamlarida bodrumda barlarda iyi icip elenin

sorun warsa buyur
Mesaj tarihi:
unutmadan turist hatunnara yazmaksa amaciniz ikinci bi psiyonunuzda beachlere gitmek oalcaktir
aa genelde turistler ya kaldikalri otellerin denizine ya da tum kafile oalrak gezdiklerinden zordur bu isler yane aksam barda sansa denk gelirseniz belki bi iki kisiyle tanisirsniz
ha sunuda ekliyim erkekli kizli br turist kafilesine katiabilirseniz ki bu sizin dil yeteneginize bakiyo yane muhabbet acip bi yerde sasa aradas olamk trist kizlarla tanisma sansninz en yuksege cikar

bunnar benim expertisim deil ama soliyim
yane bodrumda her yer tursit yakaladigini yataga aticaz fantazisiyle gitmeyin
bodrumda eylenmek alkole doymak ( ben her see 15 gunde geri kalan 350 gunun toplamindan fazla iciyorum) ve dneize girmek icin gidin
guzel turk kizlariyla tanisin
turistlerle muhabbet edinin
felan falan
gidip zontalik yapmayin
Mesaj tarihi:
@BonePART; ya okudum ettim, anlatmışsın, anlatmışsın anlatmışsın da zonta ne demek? Gerçekten bilmiyorum.
Okudum okudum ama o kelimenin anlamını bilmediğimden özünü kaçırdığımı düşünüyorum konunun.
Mesaj tarihi:
@bonepart

wlla çok saolasın ben bunu çıkartırım yazıcıdan hem mekan isimler fln unutmamış olurm =) gerçekten saol...he bu arada pansiyon olcak heralde =) kalcak yere ne kadar az para verirsek alkole o kdr çok para kalır =)
Mesaj tarihi:
zonta kiro maganada apaci komancero

iste amele demek ya
bu arada pansiyonda kalcaksaniz size onerim sudur
3 4 pansiyon war bodrumun icinde
hepsini tek tek gezin
odalara bakin
fiyatta pazarlik edin
en uygununda kalin
aha burda bos oda war diye dalmayin
Mesaj tarihi:
conconluk yapıcam ama turkbukune de gıdemem diosanız marina karşısında Havana ve Fink vardır oralara takılın. ama biraz g.te kacar , benim tavsıyem gidip bi gorun hiç olmazsa
Mesaj tarihi:
Biz arkadaşlarla Club Voyage Bodrum Village'e gitmeyi düşünüyoruz. 4 Hazirana kadar rezervasyon yaptırırsanız kişi başı 96 YTL'ye (120'den %20 indirim) geliyor. Ultra herşey dahil yemek içmek s..... Mantıklı geldi? Ayrıca odaya 3. yatak konulması 70 YTL'ye geliyor?? O.o
Mesaj tarihi:
turlar.. mavi tura kesin katılın.. yüzün deli gibi.. suyu çok berrak! zıpkın, serbest dalış vs. için ideal.. deli gibi balık var. beach partyler falan olursa kaçırmayın.. güneş kremi! bol bol sürün yoksa istakoz kırmızılığı ile paticik turuncusu bir renk arası gezersiniz paso..
Mesaj tarihi:
paranıza bağlı oluyor..

paranız çoksa yat kiralayıp (başka yat kiralayanların yanında tabi) içine yiyecek içecek malzemeleri atıyorsunuz açılıyorsunuz bodrumun koylarına falan.. o koy senin bu koy benim.. dur şurası yeşil karaya çıkalım.. aaa deniz çok mavi iki kulaç atalım.. acıktım ben ekmek arası ızgara köfte yapalım.. diyorsunuz böyle zevkli bişi

diğeri (misal biri voyage ile gidiyormuş sanırım.. ets yapar her sene) 1günlüğüne koyları falan gezersiniz.. aynı şekilde sadece süre kısa :)

ama muhteşemdir! kamera alın yanınıza.. o kadar güzel ki çevre! kışın izlersiniz canınız sıkılınca..
Mesaj tarihi:
pansiyon? baba kalabiliyorsanız her şey dahilde kalın voyage'da.. deli gibi yiyin için..

ancak biz gezicez, gece hayatı falan diyorsanız oteller biraz ters.. oteller içinden çıkmamak için, içinde her türlü ihtiyacını karşılamak içn. Ancak 1hafta falan kalıcaksanız 2-3 gece dışarıya çıkarsınız scooterla veya gidenlerin peşine takılarak.. sonra otele geri gelirsiniz.. Her gece dışarı çıkmayı düşünüyorsanız işte otel orada su koy veriyor.. git gel haliyle yoruyor..

Voyage temizdir, yemekleri güzeldir çok! tatlıları falan canavardır.. kilo problemi varsa artabilir, yok benim gibi kilo almıyorsanız bir şey olmaz hiç! havuzları da güzel çok.. otel görevlileri ve tur yetkilileri her türlü sorununuzla ilgilenir.

size gençsiniz diye daha arkalardan oda vermeye kalkabilirler.. dezavantajı havuzlara falan uzak.. avantajı, manzara harika! arka odalara gitmek istemezseniz otele giriş esnasında "biz erken rezervasyon yaptırdık.. bilmem ne ayında.. bize ön taraflardan oda vereceğiniz söylendi" diyin.. var böyle bi şey çünkü.. adamlar kağıtlara bakıp size önlerden bi oda verirler (otel odası değil yalnız.. otel odası istemeyin vermezler.. anlaşmanız neyse o yani)

böyle bişiler işte.. başka soru varsa yazarsın hatırladıklarımı cevaplarım hemen :D
Mesaj tarihi:
İşte biz 4 arkadaş bir haftalığına gitmeyi düşünüyoruz. Bodruma daha önce 2 kere gittim ama küçüktüm o yüzden hatırlamıyorum. Bu Bodrum Village nerde kalıyor, merkeze barlar sokağına falan (orası neresiyse artık) yakın mı? Ayrıca oranın eğlencesi keser mi yani ordaki insanlar falan? Bir de oraya gidipte geceleri bi bok olmadığını görüp mal gibi kalmayalım ortada?
  • Yeni Oluştur...