DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Hali hazırda staj defteri bulabileceğim bir site var mı? Yazmak kasıyor da o nedenle bi staj defteri bulursam çok iyi olcak.[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Huh... Naylon staj biliyorum ama sanal defter hiç duymamıştım. Teknoloji gelişiyor sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Sen geride kalmışsın yaw. buldum bile bi tane staj defteri yarın ya da ertesi gün kendime göre değiştirip yazıcı çıktısı yapıp okula verdimmiydi herşey tamamdır.[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sene 2002 sen netten staj defteri bulmuşsun:) hala duruyorsa gönderebilirmisin? ben bulamadım bi türlü.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck [Bu mesaj malsahibi tarafından 27 Ağustos 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Vay üçkaatçılaaar...[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ohea ilk defa duydum.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bu nedir yaw kaptanın seyir defteri gibi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ehe hey gidi keth-morr[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 kesin vardır ha biraz kassak belki buluruz :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bi tane buldum ama gavurun teki polis departmanında bi program yazmış. baya iyi bi rapor ama bana uymaz:)[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Varsa bulabilecegimiz adres bi zahmet yazabilirmisiniz :) Yarına 30 sayfayı tamamlamam lazımda oO İşletme için olursa extra sevaba girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar