BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mumkun mudur bu topicte yazdigim sey yane 80 gblik bir hdd em war bu 3 e boluk 2 sini birlerstirmek istiyorumda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tek bir hdd. bahsediyosan norton un partition magic diye bir programı var. dosyalara zarar vermeden ayiriyordu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 birini formatlayıpta bi ihtimal ama zannetmiyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 LVM ile mümkün.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hdd fiziksel olarak mı 3 e bölünmüş yoksa mantıksalmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 LMW? ya işte bildigimiz klasik f diskle 3 e bolunmus bir hdd[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Partition Magic ile yapabilirsin. Ama trial versiyonunda herhangi bir işlem yapamıyorsun. Burada da yasak zaten crack vs. konuşmak :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 http://forum.donanimhaber.com/m_2666914/mpage_1/key_partition%252Cmagic//tm.htm#2667209 veri kaybı olmuyor diyolar, sen de bir bir arama yap orada.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Olmuyor da, gene de dikkat et. Ben 3 gün önce partitiona Windows'un programıyla defrag attım, unformatted olmuş partition.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya cok kıl bi durum bi 80 bi 160 gb hd war hayvan gibi dl abanan bir sahıs oldugumdan 80 likler 23 25 25 seklinde sirayla 1 7 7 gb yer kaldı 160 da 75 75 de 10 10 yer kaldı c ile d yi birleştirip mp3ler icin yer acma cabasındayım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paragon Harddisc manger, Patition magic gibi bir çok program bu işi yapar. Ama deneme sürümleri formatlamaktan başka hiçbir şeyi yaptırmıyor.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya sanki hiç p2p kullanmamış gibi konuşmayın :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oha raid yaparsan kesin gider dosyalarin. nasil ya hardware degilmi raid? ole bisimi var artik programla raid mi yapiliyor?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İlk mesajı dikkatli oku Urza.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 system rescue disc indirip (www.sysresccd.org sanirim), onun yaninda gelen bir programla yapabilirsin (yalniz bazi durumlarda "resize edemem ben bu NTFS'i" diyebiliyor), adini hatirlamiom, hmm, qt_parted 'di sanirim. Bu dedigim cd, bilgisayari boot edebilen bi linux cdsi. Yine de ne yaptigini bil, biraz bilgi topla, ilk kez linuxla ilgili bir sey yapacaksan yani, datalari once ikinci partitiondan ilkine gecirirsin (sigmiyosa, ya parca parca yaparsin, 1gb kopyalar, 1gb resize edersin falan -- ya da cdye/dvdye yazarsin, ikinci partitionu siler, ilkini resize edersin) ne biliyim iste, bunu kullaniyorum ben ntfs resize edecegim zaman, is goruyor[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar