Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayri hdd leri formatlamadan birlestirmek

BonePART

Öne çıkan mesajlar

ya cok kıl bi durum bi 80 bi 160 gb hd war
hayvan gibi dl abanan bir sahıs oldugumdan
80 likler
23 25 25 seklinde sirayla 1 7 7 gb yer kaldı
160 da 75 75 de 10 10 yer kaldı
c ile d yi birleştirip
mp3ler icin yer acma cabasındayım[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

oha raid yaparsan kesin gider dosyalarin. nasil ya hardware degilmi raid?

ole bisimi var artik programla raid mi yapiliyor?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

system rescue disc indirip (www.sysresccd.org sanirim), onun yaninda gelen bir programla yapabilirsin (yalniz bazi durumlarda "resize edemem ben bu NTFS'i" diyebiliyor), adini hatirlamiom, hmm, qt_parted 'di sanirim.

Bu dedigim cd, bilgisayari boot edebilen bi linux cdsi. Yine de ne yaptigini bil, biraz bilgi topla, ilk kez linuxla ilgili bir sey yapacaksan

yani, datalari once ikinci partitiondan ilkine gecirirsin (sigmiyosa, ya parca parca yaparsin, 1gb kopyalar, 1gb resize edersin falan -- ya da cdye/dvdye yazarsin, ikinci partitionu siler, ilkini resize edersin)

ne biliyim iste, bunu kullaniyorum ben ntfs resize edecegim zaman, is goruyor[signature][hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...