Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Aslında herşey burda yazıyo Megadeth için gidecek olduğum festival.Umarım mezuniyet töreniyle aynıgüne gelmiyodur =][signature][hline]Still Goin' Wild !
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben eskiden gitmem diodum ama bu aralar in flames dinleyip hastası olduum için gitmek istiorm blet kaldımı biliomusunuz??[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 rockistanbul'da in flames yok bir hata yapma da in flames'in oldugu festival, rock republic festivali[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oha pardon aklım baska yerdeydi megadeth yazcaama in flames yazmısım in flamese zaten gidicez saol bu arada[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mogwai güze oldu ancak hala headliner lazım biletimi aldım ama dogru dürüst grup cıkmazsa roxk republic aşkına satmayı planlıyorum Black Label Society Bülent Ortaçgil Çilekeş Demirhan Baylan Direc-t Dorian Garbage Gürol Ağırbaş İhtiyaç Molası Kraftwerk Kurban Megadeth mor ve ötesi Suitcase Telvin Mogwai Duman 110 Nev Andy Smith Andromeda ve daha nicesi Bu da forumları[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gidersem black label society ve megadeth için giderim tüm festival gitmeyi düşünmüyorumda tek günlük bilette 55milyon galiba biraz pahalı gibi geldi. şey yaparlarsa black label society ve megadeth i aynı gün (ki olmaz bence öyle bişey) giderim anca..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 zannetmiyorum bls ve megadeth'in ayni gune koyulacagini on gorum sudurki: kayda deger 3-4 gruba 4 gunluk festival yapip bunu is gunlerine koyduktan sonra, "aman tanrim super organizasyon" "ay harika yikildik" diye ovgu alacak bir organizasyon olacaktir[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" [Bu mesaj HellHound tarafından 24 Mayıs 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 iş günlerinde olması harbi ilginç=) turne tarihleri uyuşmuyormuş galiba açıkçası geçen sene, ilk seneleri olmasına ragmen süper gruplar, oldukça başarılı bir organizasyon sergilediler bu sene bu kadar isim hiç tatmin edici degil... bu arada velvet revolver ın gelmesi neredeyse kesin gibi bir şeymiş haberleri dolaşıyor bir çok forumda[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 zaten söylediklerine göre iki bomba isim daha eklicekler ama az kaldı yani bi an önce kesinleşmeli bizde ona göre ayarlıyalım kendimizi..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben siteyi acamiyorum ne zaman bu? Agustos / Eylul gibi iyi festival konser falan var mi?
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 megadeth çıkıcak da o kadar grubun arasında ne kadar kalır acaba sahnede[signature][hline]^Dallas Mavericks^
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çok kalır merak etme, büyük ihtimalle 2 sahne olacaktır yine zaten çok umutluydum festivalden, inatla da savunuyordum ama açıkçası 2 headliner dan da umudumu kestim hem onlar gelse bile geriye kalan grupların büyük coğunluğu türk grupları, her yerde seyredebilecekleriniz...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cok gizli yerlerden aldigim bilgilere gore geliek gruplar sunlarmiş kiss black sabbath iron maiden bunlar kesin olanlar ve freddy mercury kurt cobain jimmy hendrix ise anlasilmak uzere olan kisiler[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Freddie Mercury gelmiyosa ben gelmiyorum arkadas =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 15-25 nisan arasında biletler %40 indirimle satılıyordu(sayılı miktarda)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kombine + kamp 60 milyon idi, aldım walla ben, satıcaz bu gidişle[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Muzikus yönetim kurulundayim ben, bizden 10 kisilik staff istediler ama Izmir'de olucam valla o zamanlarda tatil yapicam essekler gibi, Megadeth icin de gelemicem yani cok cakma bir festival olmus. 1-2-3 temmuzda istanbuldayi mnasil olsa[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: trgdy, 24 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki: freddy mercury kurt cobain jimmy hendrix ise anlasilmak uzere olan kisiler o_O[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Flas flas! Paul Mccartney de geliyomus yeni belli olmus =P Kimler geliyor simdi rockistanbula bi pati bulusması yapalım orda gelip bulusmusken.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: ucanadam, 24 Mayıs 2005 21:20 tarihinde demiş ki: said: trgdy, 24 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki: freddy mercury kurt cobain jimmy hendrix ise anlasilmak uzere olan kisiler o_O haa şaka yaptın seeeeeen...[signature][hline]bu ne biçim bi imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Megadeth ve Garbage için gidilmesi gereken süper festival :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 peki blet kaldimi??[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tek gün 45, kombine 70, kamplı 80 e şu anda kalan biletler[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Elros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bizim okuldan alanda çalışacak eleman istemişler başvurdum bende dur bakalım eğer kabul edilirsem beleş gidebileceğim. Bilemiyorum megadeth'i görmek kesinlikle hoş olacak =))[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 O calısma olayı biraz sakat olabilir ama, teknik ekip olucaksanız sahne civarında durursunuz da guide'lık yapıcaksanız gruplara bazı konserleri kacırabilirsiniz aman diyim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Öne çıkan mesajlar