irin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya arkadaslar kaplumbagamın kuyrugu koptu. bu hayvanlar da cuzzam riski var mı biliomusunuz?varsa yandık ya.ben ölecem kesin(bu arada gayet ciddiyim cok koktum).ya bu cuzzam baya tehlikeli ve sinsiymiş. bildiğiniz duydugunuz bişi var mı?[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cüzzam bulaşıcı değildir.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kim demiş deli gibi bulaşır. :P[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 eskiden cüzzamlıları şehir dışlarında mağaralara tıkarlarmış. nasıl bulaşıcı değil...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 ya doktor bi tanıdık bulasıcıdır dedi.ama yetişkinlerde pek zormus.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bence doktora güvenme. gidip bir veterinere danış. her türlü konuda yanlış yönlendirmemek adına yardımcı olamıyoruz :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kuyrugu nasil koptu bu arada?[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bi animi anlatirdimda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Wendigo, 06 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: kuyrugu nasil koptu bu arada? [ya yesil bişi yuzuodu yuvada.bende ot sandım.yememiştir die dusundum bi baktım kuyruk ,sonra kaplumbaganın popoya baktım kuyrugun yarısı yok. ama sundanda supeleniyorm,benim kaplumbaga bole su bilindik kırmızı seritlilerden deil.gobegi onlar gibi desenli deil, kara.farklı bi tur anlayacagınız.kuyruguda hattinden fazla uzun(kırmızı seritlilere nazaran).tas falan mı kesti ,yoksa tasın altında mı kaldı... /quote] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Fistan, 05 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: cüzzam bulaşıcı değildir. Evet feci bulaşır.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: irin, 06 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 06 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: kuyrugu nasil koptu bu arada? [ya yesil bişi yuzuodu yuvada.bende ot sandım.yememiştir die dusundum bi baktım kuyruk ,sonra kaplumbaganın popoya baktım kuyrugun yarısı yok. ama sundanda supeleniyorm,benim kaplumbaga bole su bilindik kırmızı seritlilerden deil.gobegi onlar gibi desenli deil, kara.farklı bi tur anlayacagınız.kuyruguda hattinden fazla uzun(kırmızı seritlilere nazaran).tas falan mı kesti ,yoksa tasın altında mı kaldı... /quote] yuh bu arada bana alıntı yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya doktor patimiz varmı hiç?ya gercekten bulasması baya kolay mıdır bu merettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saçma olucak belki de, farklı cins dedin.kertenkele gibi kuyruk değiştiriyo olmasın? yada bi yere sıkışınca kuyruğunu bırakmış olabilir gene kertenkele gibi[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yardımcı olur belki. bu var bi de[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir fikrim yok ama, kuyruğun kopmasıyla cüzzamı nasıl bağdaştırdınız anlayamadım..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cüzzam en bulaşıcı hastalıklardan biri be :) Dokunmayla bulaşıyor, ama şu anda tedavisi çok basit(miş), zaten bakteri (antibiyotik etki etmeli) yapıyor, gidersin hastaneye şüpeleniyorsan bişecikler olmaz..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vardı ya patide bi kac baytar arkadas onlar bi cevap yazsa iyi olur buarada cüzzamtarihe gömülmedimi hala bide dokunma ile bulasıyodu sanırım o hastalık[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Bobo, 07 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P kurbaga deil.kaplumbaga! ha bide son ogrendiğim bilgi.bu bakteri kaplumbagaya bişi yapmıo.kaplumbagayla aynı ortamda bulunan diğer canlılar eger bagısıklıkları yoksa (kaplumbagalar gibi)yakalanıolar cuzzama.bu durumda muco cuzzam deil yan:}} ama yine de bi kac veteriner dolasacagım.yardımcı olmaya calıstıgınız icin saolun[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaplumbanın kuyrugunu senmi kestin ben anlamadım sustum[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hyr ya.koptu işte kendiliğinden[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Panik yapmayın..:P Cüzzamın etkeni olan bakteri sadece insanlarda hastalık yapar! ..:D Cilt teması ile bulaşır ..özellikle de burun teması ile![signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vet arastırmalar sonucu bunu da ogrendim.ama cok sukur biz temiiziz:PP[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 peki bu kopan kuyruk tekrar oluşuyor muymuş? ps:öeh.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bakteri ile yayılan bir hastalıksa sorun yok. Antibiyotik alırsın sorun kalmaz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Fistan, 05 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: cüzzam bulaşıcı değildir. Evet feci bulaşır.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: irin, 06 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 06 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: kuyrugu nasil koptu bu arada? [ya yesil bişi yuzuodu yuvada.bende ot sandım.yememiştir die dusundum bi baktım kuyruk ,sonra kaplumbaganın popoya baktım kuyrugun yarısı yok. ama sundanda supeleniyorm,benim kaplumbaga bole su bilindik kırmızı seritlilerden deil.gobegi onlar gibi desenli deil, kara.farklı bi tur anlayacagınız.kuyruguda hattinden fazla uzun(kırmızı seritlilere nazaran).tas falan mı kesti ,yoksa tasın altında mı kaldı... /quote] yuh bu arada bana alıntı yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya doktor patimiz varmı hiç?ya gercekten bulasması baya kolay mıdır bu merettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saçma olucak belki de, farklı cins dedin.kertenkele gibi kuyruk değiştiriyo olmasın? yada bi yere sıkışınca kuyruğunu bırakmış olabilir gene kertenkele gibi[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yardımcı olur belki. bu var bi de[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir fikrim yok ama, kuyruğun kopmasıyla cüzzamı nasıl bağdaştırdınız anlayamadım..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cüzzam en bulaşıcı hastalıklardan biri be :) Dokunmayla bulaşıyor, ama şu anda tedavisi çok basit(miş), zaten bakteri (antibiyotik etki etmeli) yapıyor, gidersin hastaneye şüpeleniyorsan bişecikler olmaz..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vardı ya patide bi kac baytar arkadas onlar bi cevap yazsa iyi olur buarada cüzzamtarihe gömülmedimi hala bide dokunma ile bulasıyodu sanırım o hastalık[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Bobo, 07 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P kurbaga deil.kaplumbaga! ha bide son ogrendiğim bilgi.bu bakteri kaplumbagaya bişi yapmıo.kaplumbagayla aynı ortamda bulunan diğer canlılar eger bagısıklıkları yoksa (kaplumbagalar gibi)yakalanıolar cuzzama.bu durumda muco cuzzam deil yan:}} ama yine de bi kac veteriner dolasacagım.yardımcı olmaya calıstıgınız icin saolun[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaplumbanın kuyrugunu senmi kestin ben anlamadım sustum[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hyr ya.koptu işte kendiliğinden[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Panik yapmayın..:P Cüzzamın etkeni olan bakteri sadece insanlarda hastalık yapar! ..:D Cilt teması ile bulaşır ..özellikle de burun teması ile![signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vet arastırmalar sonucu bunu da ogrendim.ama cok sukur biz temiiziz:PP[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 peki bu kopan kuyruk tekrar oluşuyor muymuş? ps:öeh.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bakteri ile yayılan bir hastalıksa sorun yok. Antibiyotik alırsın sorun kalmaz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya doktor patimiz varmı hiç?ya gercekten bulasması baya kolay mıdır bu merettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 saçma olucak belki de, farklı cins dedin.kertenkele gibi kuyruk değiştiriyo olmasın? yada bi yere sıkışınca kuyruğunu bırakmış olabilir gene kertenkele gibi[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yardımcı olur belki. bu var bi de[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 06 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bir fikrim yok ama, kuyruğun kopmasıyla cüzzamı nasıl bağdaştırdınız anlayamadım..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Cüzzam en bulaşıcı hastalıklardan biri be :) Dokunmayla bulaşıyor, ama şu anda tedavisi çok basit(miş), zaten bakteri (antibiyotik etki etmeli) yapıyor, gidersin hastaneye şüpeleniyorsan bişecikler olmaz..[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vardı ya patide bi kac baytar arkadas onlar bi cevap yazsa iyi olur buarada cüzzamtarihe gömülmedimi hala bide dokunma ile bulasıyodu sanırım o hastalık[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Bobo, 07 Temmuz 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Hakkaten, kurbaganin kuyrugunun kopmasiyla, cuzzam hastaliginin ne alakasi var? Oyle bir yazmissin ki sanki kurbagalardan bulasan bir hastalik. Cuzzamin belirtileri arasinda kuyruk kopmasi gibi bir sey olsa kurbaga oldugun bile dusulebilir. :-P kurbaga deil.kaplumbaga! ha bide son ogrendiğim bilgi.bu bakteri kaplumbagaya bişi yapmıo.kaplumbagayla aynı ortamda bulunan diğer canlılar eger bagısıklıkları yoksa (kaplumbagalar gibi)yakalanıolar cuzzama.bu durumda muco cuzzam deil yan:}} ama yine de bi kac veteriner dolasacagım.yardımcı olmaya calıstıgınız icin saolun[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 kaplumbanın kuyrugunu senmi kestin ben anlamadım sustum[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hyr ya.koptu işte kendiliğinden[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Panik yapmayın..:P Cüzzamın etkeni olan bakteri sadece insanlarda hastalık yapar! ..:D Cilt teması ile bulaşır ..özellikle de burun teması ile![signature][hline]Sul of Eclipse -- MBH Mrflm -- Sul of Ragnaros --Dwarf Hunter-- ---------------------------------- Donnie Darko aint MAD "Buyeka Şa Wayasa liki liki yawan gagat" ALİ G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vet arastırmalar sonucu bunu da ogrendim.ama cok sukur biz temiiziz:PP[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 peki bu kopan kuyruk tekrar oluşuyor muymuş? ps:öeh.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bakteri ile yayılan bir hastalıksa sorun yok. Antibiyotik alırsın sorun kalmaz.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar