Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi şeyden bahsedersiniz de başka bişeyden bahsedersiniz aslında..

Sorj

Öne çıkan mesajlar

demedim.sıkıntı yaptım cunku kadın,kız turevı kelımeler varken karı a$agalar gıbı gelıyor ki öyledir.hele kı o reklamda oynayan kızlardan birisi bu forumdakının bır tandıgı veya akrabası olsa emin ol benden daha cok tepki gösterirdi.sadece ben neden "karı" dedim.ha ben hep böyle derim diyorsan ztn o senın seviyen ve du$uncendır de topicte sırf a$agılamak amaclı kullanmı$sın orda bılmem farkında msn?[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
niye sıkıntı yaptın pyro? Görmemezlikten gelebilirdin ki çoğu kişi sanırım görmemezlikten geldi.Karı lafı okadarda garip,tuhaf bi laf değil.Sen hiç annen sana kıl olunca Karıya bak yaa deli etti demedinmi yada türevi bişey?
hem suçlu hem güçlü denen bu olsa gerek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
hayır abi Elin hamuru ile erkek işine bulaşmasınlar.Bizde Erkekler gibiyiz Demesinler Kim sevmez lan kız? manyak :> Asla bizim gibi olamaz onlar.

e epilasyon aleti de bir nevi traş makinesi sayılır

ayrıca bu kadar tepki göstermeye ne gerek var, sevgililerinizin ağda yapmaması olasılığındansa bu reklamlar tercihiniz olmalı =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ultrAslan, 10 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
kızlar erutana bakmıyor diye oda düşman edindi kendine onları =p
[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar erutana bakmıyor diye oda düşman edindi kendine onları

YAHU NE ALAKA??? KIZLAR BECEremiyor bu tür replikleri.Dolayısıyla,Berbat bi şey ortaya cıkıyor.

said:
555, 10 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
bir kıza karı demek biras kaba kaçıyo.annene sinrlenince isteğini söyleyebilirsin,sonuçta o senin annen.ama başkası senin annene karı dese bozulursun.

Ozaman Sen Karına Karıcım demicen demi? Ne dicen merak ettim?? yada kızsan bilmiyorum kocan sana Karıcım demicek demi? :Hmm:

Kaba maba kaçmıyor efendim.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

benim aklımın almadığı şey kardeşim örneğin bu orkid olayı. Bunu hatun kısmısı mecburen alacak dimi? Eee bunun reklamını niye yaparsın hadi onu geçtik bide bizi alet ediolar reklama hani bitane erkeklerin yüz karası varya otobüste çantasından molped mi neyse ondan düşüo. kızlar bakıp gülüo o reklamı seyrettikçe hem o cocugu hemde o gülen kızları parçalayasım gelio...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

harbi haaa Ben ped kullancam nerdeyse o derece Gözümüze gözümüze sokuyorlar.O değilde bu orkidin

OOO çcocuk yaparım Kariyerrr Holeyyyy Oooo Sponsor ol orkid fikrime kanatlandır beni Pedinle falan böyle salak bişey var, bide koymuşlar oraya 2 3 tane kız.. HEAHH!! Tamam! allahımm pfff PFF ki NE? Pfff...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

ya reklam kadınlar için yapılmış bir reklam. yanı sen iğrenç bulabilirsin ama kadınların en sorun çektiği şeylere çözum ureten bir makınadır efendım o. reklamın en buyuk vurucu kısmı ne mi ? en küçük kılların bile alınması . : )))) neymiş her reklamın hedef kitlesı farklıymış : P[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...