NoOb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bende geloom :D[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 güneş listeyi güncelle abi :9 gerçi öss bitti ortamlardan ortamlara akıyosundur da bi ara yaparsın işte :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 *Spidee *HymnofSnuk ( +1 ) *Morniel *Slider *metboy *Venator *Khirsah *Gilean *mayfer *helena *frigg *Solonor *AMO *obacan *NoOb[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 benim de +1 im var 2 veya 3 de olabilir ama 1 yazın. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 buluşçaz mı şimdi konserden önce, ben sabahtan gelip gezmeyi düşünüyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 benimde ekurim var :) yaw ben sabahin korunde gidicem. Sabah kapida bekleyen uzerinde six degress t-shirtlu olan dallama benimdir :) olmadi paticik ekibi diye pankart acarim gelirsiniz :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hoballa cuballa bende geliim benide yazın bilet elmde :)[signature][hline][i][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bir aksaklık olmazsa yarın biletim elime geçiyor. Nerde&nasıl buluşulacak, birbirimiz tanımak için kırmızı gül mü takacaz? Ayrıntıları konuşalım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 çok az kaldı cidden konuşmak gerek...güneş ne biçim organizatörsün sen gel hallet ayrıntıları :p benim üzerimde fix şeyler olur ; siyah eşofman , Death tişörtü ve siyah gömlek...sabahın köründe buluşulup vapurla karşıya geçilir heralde...neyse konuşulur bunlar...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 allah allah cok az kaldi! benide birisi gelip izmirden alsin ya...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Organizatör ÖSS'den çıktı eve girmiyor, kendi yağınızda kavrulun :-p[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinderella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kahretsin ki İstanbulda oturmamanın zaraları üfffff'[signature][hline]Herzaman gerçekçi olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şimdi napıyoruz biz ? güneeeeş[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben saat 3 te izmirden uçağa biniyorum [pazar] 4 te istanbuldayım oradan direk parkormana geçicem önceden gelen olursa benim gibi sonradan geleceklere yer tutsun allah rızası için[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ne yr tutmasi kardesim koltuk mu var. Ben sabah 7 de parkormandayim yarin cikiyorum yola.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 orda çalışanlar o kadar erken gitmio be :-)[signature][hline]Ben dedim ki: çocuun psikolojisi bozulcak. arkadaş dedi ki: üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 uçak biletini iptal ettirdim otobusle geliyorum sabah 8 de istanbuldayım / kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şimdi yarın kaçta ve nerde buluşuyoruz ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben yarın sabahtan gidicem sizi orda beklerim de nası buluşcaz edcez??[signature][hline]üşüyorum,aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şimdi Spidee ile konuştum , şöyle olacak ki : 14:00'de Kadıköy'de Beşiktaş vapur iskelesinin önünde buluşuyoruz bu yakadan geleceklerle...Karşı taraftaki arkadaşlar da bizi bekliyor olacaklar , toplaşıp gidecez... Bir de gece orada kalma olayı olacak ki o karambole gelecek biraz ya da yarın konuşulur o da...Siz çadır neyin ne varsa getirin :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ee gelecek çok kişi vardı ? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor şimdi...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Live 8 izliyorlar =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 sen hariç canım :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 up...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yağmur gelicek gibi bakalım ama. Ben direk parkormana gidicem sanırım ters bi yerde kalıyo durduğum yer. //Morniel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar