bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Daha öncede farketmiştim ama yazmamıştım. Bugun fark etmem kötü bir olaydan şans eseri dönülmesi sayesinde. Küçük bir çocuk Salak bir anne Salak bir minübüs şöförü... Minibüs kapısı açık bir halde çok hızlı gidiyor.Esiyor ya sıcaktan bunalmasın yolcular... Salak anne kendi oturuyor çocuğuna veriyor parayı gitsin versin diye. Çocuk resmen cambazlık yaparak parayı vermeye gidiyor. Parayı verdikten sonra dönerken demire tutanamıyor eli kayıyor zaten sallanan minübüsten çocuk hoopp kapıya doğru düşüyor. Şans eseri kolu kapının yanındaki demire giriyor ve düşmüyor.Hemen çekiyorlar çocuğu. Anne başlıyor çocuğa kızmaya gerzek salak! diyerek Şöför "hanım çocuğu al bak düşüyordu az kalsın sonra biz suçlu oluyoruz" diyerek yola devam ediyor... Herşeye kayıtsız kalan halkımız bunuda görmezden geliyor.Ve Kötülerin düşmanı ben =) hem anneye hem şöföre saydırarak onları eziyor ve minibüsten iniyorum... Olay bu. Nedense böyle şeyler çoğu minübüste yaşanıyor. Kıçıkırık zaten zar zor giden dolmuşlar otobüsler ve minibüslerde yaz gelince kapı hep açık. Serin serin gidilsin diye. Ulan ANGUT ölücek yolcular ne serini... Bunlara kayıtsız kalınmaya devam ediyor bu gerzek şöförler hala kapılar açık gidiyor. Hiçbir yerden hiçbir uyarı gelmiyor. Güya ayakta yolcu taşımak bile yasak olsada yasalarda... o yasayı ipleyen birine rastlamakta imkansız. Bu tehlikeye neden hala göz yumuluyor. Bu yüzden birçok kişi öldü yaralandı ama genellikle küçük olay diye nitelendirildikten gazetelere haberlerede çıkmıyor... Peki buna kim dur diyecek. Bu ülkede herkes kafasına esenimi yapıcak. Kapılar açık son sürat gidiliyor. Şöförler ralli yapıyor Yolcular kapı demirlerine tutunarak dışarda gidiyorlar... ne lan bu ? muz cumhuriyeti otobüslerimi bu?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 O değilde kapı açıkken bide adam son gaz gidiyor. Sinirlendiğim şey o...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla camları açınca içerisi püfür püfür esiyor , kapıyı açmaya ne gerek var onu anlamadım...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi olurmu yaw?? Kapı açık olunca Püfür püfür esio asıl...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ayaktakinede püfür püfür adrenalin sokuyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi de o sıcakta cam kenarında oturup açmak istemeyen tipler var.yüzüme geliyo rüzgar diye. o zaman oturma oraya![signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yuh be denyoluk annede bide böle kaldırıma çıkmadan çocuklarının elini trafik tarafında tutan annelere sinir oluyorum ya[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 minibuste camları acabiliyorsun bide dolmuslarda adamlar vidaliyorlar falan boyle hic acamiyorsun yamuluyorsun icerde[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nefret ettiğim bikaç şey varsa biri minibüsler ve onların şöförleri Not:Tüm şöförler için geçerli değildir mutlaka istisnalar mevcuttur..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 SbNN cok haklisin, uyuz oluyorum 10tane varsa 9'u hoduk. Bursa'da bu boyle yani.[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben cok daha iyisini soliyim bu adamlarin hepsinin muavin bulundurmasi sart. neden derseniz simdi parayi veriyorsunuz bozuk para yapicam yok onu yapicam sunu yapicam derken yola bakmak haric herseyi yapiyorlar. dahada iyisi trafik polislerinin bunlari salladigi bile yok. ceza falan yok onlara[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla hepsi çok yetenekli , para sayarlarken dirsekleriyle direksiyonu tutup tamgaz devam edebiliyorlar...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 minibüste kapıyı açmak tehlikeli hem kapı ortada hemde koltuklar filan yakın birde haylaz çocuk olunca, ucuz atlatılmış bir ekleme olarak belediye otobüslerinde en ön kapının mutlaka açılması gerek yaz aylarında, kimseye zararı yok, kapalı kalırsa çok sıcak oluyor açılınca püfür püfür; eheh bende bu otobüslerde kapıyı kapattırana saydırırım walla acımam :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 09 Temmuz 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 otobüslerde ön kapı açılınca güsel bi esinti oluo dooru valla ama ben toplu taşıma şöförlerinin çoğuna kılım ya sanırım bu kıl olma araba kullanmakla beraber oluştu zamanla çığ gibi büyüdü bugünlere geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 muz cumhuriyeti nedemek konuyla alakasını ben şaapamadım[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Serzeniş Yakarış[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Düzensiz ülkenin bir düzensizliği daha... Allah tan çocuğa bir şey olmamış. acaba annesi ozmanda çocuğa kıza bilicekmiydi.. Gerçekten çok bilinçsiz insanlar var...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 insan hayatina deger vermeyen devletimizle birlikte insan hayatina (kendi cocugunun hayatina bile) deger vermeyen halkimiz var, ne mutlu bize, nasil 70 milyon olmusuz hayret...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: edi, 09 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: nasil 70 milyon olmusuz hayret... Millet utanıyor eczaneye gidip condom istemeye. Benim teorim bu yönde.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Köyde condom mu varmış?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Başka yöntemleride var onun. ps : migros torbasından bahsetmiyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Benzerini ben yaşadım Ramazanda.. Teyze biner binmez amca gaza bastı. Kadın düştü demiri son anda yakladı. Kadın (motorsiklet sürücüleri gibi) sırt üstü kaydı asfaltta 3-5 sn. Allah'tan tutabildi demiri... Ve an itibariyle dışarıda amcanın biri kadına bağırıyo.. Aha tokat sesi falan geliyo hass.. Gittim geliyom hemen[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: blackchaos, 09 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Küçük bir çocuk Salak bir anne Salak bir minübüs şöförü... [signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Başka yöntemleride var onun. ps : migros torbasından bahsetmiyorum. Öyle yapmanın gaz maskesiyle gül koklamaktan farkı yokmuş. Dedem anlatırdı ne gül bahçelerine dadanırmış.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Topic başlığı neden isyan ediyorum oldu ??? hasta ruhlular etmiyorum isyan falan gayet sakinim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar