Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Isyan Ediyorum !

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Daha öncede farketmiştim ama yazmamıştım.
Bugun fark etmem kötü bir olaydan şans eseri dönülmesi sayesinde.

Küçük bir çocuk
Salak bir anne
Salak bir minübüs şöförü...

Minibüs kapısı açık bir halde çok hızlı gidiyor.Esiyor ya sıcaktan bunalmasın yolcular...
Salak anne kendi oturuyor çocuğuna veriyor parayı gitsin versin diye.
Çocuk resmen cambazlık yaparak parayı vermeye gidiyor.
Parayı verdikten sonra dönerken demire tutanamıyor eli kayıyor zaten sallanan minübüsten çocuk hoopp kapıya doğru düşüyor.
Şans eseri kolu kapının yanındaki demire giriyor ve düşmüyor.Hemen çekiyorlar çocuğu.

Anne başlıyor çocuğa kızmaya gerzek salak! diyerek
Şöför
"hanım çocuğu al bak düşüyordu az kalsın sonra biz suçlu oluyoruz" diyerek yola devam ediyor...

Herşeye kayıtsız kalan halkımız bunuda görmezden geliyor.Ve Kötülerin düşmanı ben =) hem anneye hem şöföre saydırarak onları eziyor ve minibüsten iniyorum...

Olay bu.
Nedense böyle şeyler çoğu minübüste yaşanıyor.
Kıçıkırık zaten zar zor giden dolmuşlar otobüsler ve minibüslerde yaz gelince kapı hep açık.
Serin serin gidilsin diye.

Ulan ANGUT ölücek yolcular ne serini...

Bunlara kayıtsız kalınmaya devam ediyor bu gerzek şöförler hala kapılar açık gidiyor.
Hiçbir yerden hiçbir uyarı gelmiyor.

Güya ayakta yolcu taşımak bile yasak olsada yasalarda...
o yasayı ipleyen birine rastlamakta imkansız.

Bu tehlikeye neden hala göz yumuluyor.
Bu yüzden birçok kişi öldü yaralandı ama genellikle küçük olay diye nitelendirildikten gazetelere haberlerede çıkmıyor...

Peki buna kim dur diyecek.
Bu ülkede herkes kafasına esenimi yapıcak.

Kapılar açık son sürat gidiliyor.
Şöförler ralli yapıyor
Yolcular kapı demirlerine tutunarak dışarda gidiyorlar...

ne lan bu ?

muz cumhuriyeti otobüslerimi bu?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok daha iyisini soliyim

bu adamlarin hepsinin muavin bulundurmasi sart.

neden derseniz

simdi parayi veriyorsunuz

bozuk para yapicam yok onu yapicam sunu yapicam derken

yola bakmak haric herseyi yapiyorlar.

dahada iyisi trafik polislerinin bunlari salladigi bile yok.
ceza falan yok onlara[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

minibüste kapıyı açmak tehlikeli hem kapı ortada hemde koltuklar filan yakın birde haylaz çocuk olunca, ucuz atlatılmış

bir ekleme olarak belediye otobüslerinde en ön kapının mutlaka açılması gerek yaz aylarında, kimseye zararı yok, kapalı kalırsa çok sıcak oluyor açılınca püfür püfür; eheh bende bu otobüslerde kapıyı kapattırana saydırırım walla acımam :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 09 Temmuz 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Düzensiz ülkenin bir düzensizliği daha... Allah tan çocuğa bir şey olmamış. acaba annesi ozmanda çocuğa kıza bilicekmiydi.. Gerçekten çok bilinçsiz insanlar var...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Sosyal ağlarda paylaş

insan hayatina deger vermeyen devletimizle birlikte insan hayatina (kendi cocugunun hayatina bile) deger vermeyen halkimiz var, ne mutlu bize, nasil 70 milyon olmusuz hayret...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Sosyal ağlarda paylaş

Benzerini ben yaşadım Ramazanda.. Teyze biner binmez amca gaza bastı. Kadın düştü demiri son anda yakladı. Kadın (motorsiklet sürücüleri gibi) sırt üstü kaydı asfaltta 3-5 sn. Allah'tan tutabildi demiri...
Ve an itibariyle dışarıda amcanın biri kadına bağırıyo.. Aha tokat sesi falan geliyo hass.. Gittim geliyom hemen[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Başka yöntemleride var onun.

ps : migros torbasından bahsetmiyorum.

Öyle yapmanın gaz maskesiyle gül koklamaktan farkı yokmuş.
Dedem anlatırdı ne gül bahçelerine dadanırmış.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

Topic başlığı
neden isyan ediyorum oldu ???

hasta ruhlular etmiyorum isyan falan gayet sakinim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...