SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Birlikte yapamıyoruz(kıkançlık, kavga vs vs). Ama birlikte olmayıncada yapamıyoruz(özlüyoruz, seviyoruz, ilanı aşk ediyoruz). Sonra yine ayrılıyoruz... 100 kere falan oldu sanırım. Sanırım bi çıkış yolu yok:/ Bu durumda olupda mutlu sona ulaşan varmı merak ettim?[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Böyle hikayeler asla iyi bitmez her zaman ayrilik ve yeni insanlar olur bu iliskilerin sonunda...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 benim de var iki arkadaşım bu durumda 4 yıldır çıkıyolar ve sürekli kavga ediyolar .yaş küçük olmasına rağmen karı koca gibiler ama kavgalar çok yıpratıyo son iyi olmıcak gibime geliyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 iyi bi son olacagını soyleyemem.ama sen daha fazla alttan almaya calıs gene bole olursa kızın kavga kısganclık yapısında var demektır...(bence)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :/ Çaba, Mutluluk, AŞK ve Acı... Her zaman böyle, Hep de böyle olucak sanırım... Yaş oldu 21 neler yaşıyorsun neler görüyorsun bir gün ilk kez aşık oluyorsun ve böyle bir şey oluyor. Neyse isyan etmek boş sanırım...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: sir, 25 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki: böyle mutlu son olmaz, ya tamamen değişeceksiniz, ya da tamamen ayrılcaksınız.bu durumda çok arkadaş tanıdım, kafayı yediler sonra uzun süre yalnız yaşadılar, aman diyim gençliğinize yazık. Çok haklsın. Yavaştan üşütmeye başladım... Aramak istiyorsun ama sonunu biliyorsun. oda açmak istemiyor ama açıyor oda sonunu biliyor. Ve barışıyorsun... Engelleyemiyorsun kendini. Neyse belki bi anda bitirmek yerine zamana yaymak mantıklı olandır.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 birinizden biri pskopata bağlar, veya ikiniz birden. sonu hapishane ve mezar ilişkisine bile dönebilir arkanı dön koş git böle zamana yaymak çok yalan. etrafını hiç dinleme yürü git çünkü ah çok yakışıodunuz ama o böyle yapmış ardından falanlar hep arkanı dönmen için. git sadece.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Değişmeye çalışın...Bir de sakin,meseleleri açık açık konuşun...Belki karşıdakine güven eksikliğide olabilir veya önyargı...[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Zaten bağladım. kırmadığım kapı pencere kalmadı... Ama hapisane mezar falan uzak abi. Ne ona nede kendime zarar vermem. yaş daha 21 genciz. Neyse ben arimde akşam bi buluşup konuşalım. umarım işe yarar.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 fazla tanıdık geldi de sahne kan beynime sıçradı.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence de artık ondan vazgeçmelisin,ben bi kızla 4 sene çıktım ve uzun süre aynı sorunu yasadım,hala unutamadım ama onun yarattıgı boslugu baskasıyla doldurmaya calısıyorum,yeni kız arkadasımla ugrasmaktan onu hatırlamaya pek vaktim olmuyo bence sen de baska birini bul,belli mi olur belki aradıgın mutlulugu onda bulursun,bulamazsan bugüne dönersin yani mutsuz olursun,yani bi şey kaybetmezsin[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bence tekrar ve tekrar dene.. anlattığınla AYNI durumdayım.. seni çok iyi anlayabiliyorum.. sonu ne kadar kötü bitebilir ki?? ya da niye sonu kötü bitsin ki..? ben pes etmiicem.. hiç niyetim yok.. değişeceğiz ileride inanıyorum buna ve daha da mutlu olacaz.. mutlu noktaliicaz biz bu ilişkiyi.. bırakmayın arkadaşlar.. pes etmeyin.. ben de az kapı pencere indirmedim sinirden.. krizlere ben de girdim.. ama dayanacam.. sen de dayan kardeş.. bakarsın kimsenin yapamadığını yapar, mutlu noktalarız ;) Not: arkadaşlar unutmayın ki, kaçmak çözüm yolu deildir ve sorunlarınızı kaçmakla çözemezsiniz..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 25 Haziran 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Sorunların çözümünde bi taraf diğer tarafı tatmin etmiyor sanırım, yeniden başlıyo problem o zaman. Yaşadığım için aynı şeyi, ben de anlıyorum. Şikayetçi olduğunuz konuları konuşup anlaşın, bir takım ufak fedakarlıklar yapılır sanırım. Ama olmuyorsa demekki bi taraf o fedakarlıkları yapmak istemiyordur. Sonu kötü olabilir : /[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Desolator, 25 Haziran 2005 21:34 tarihinde demiş ki: bence tekrar ve tekrar dene.. anlattığınla AYNI durumdayım.. seni çok iyi anlayabiliyorum.. sonu ne kadar kötü bitebilir ki?? ya da niye sonu kötü bitsin ki..? ben pes etmiicem.. hiç niyetim yok.. değişeceğiz ileride inanıyorum buna ve daha da mutlu olacaz.. mutlu noktaliicaz biz bu ilişkiyi.. bırakmayın arkadaşlar.. pes etmeyin.. ben de az kapı pencere indirmedim sinirden.. krizlere ben de girdim.. ama dayanacam.. sen de dayan kardeş.. bakarsın kimsenin yapamadığını yapar, mutlu noktalarız ;) of hayatımın kabusu oldu böyle düşünen insanlar. yemin ediorum kabus, böyle bildiğin yatıosun her gece aynı şei görüosun aynı saatte uyanıosun. pes edesin geldiyse Gerçekten et. güçsüzlüktür alışkanlıklardan kurtulamamak.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 U2dan With or Witrhout You adlı parçayı size yolluyorum burdan. amman Moonspell - Ruin&Misery olmasın da (there's beauty in death) fazla sevgiden oluyor onlar. sakin kafayla çözmeye çalış öbür türlü içinde kalacak biliyorum. bu alışkanlık değil çünkü saplantı neyse en azından karşılıklı:)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ask; acı umıt beklentı hayalkırıklıgı demektır. ben hep bunları tattım. yok ole fılmlerdekı gıbı aslar fln yalan. olsada olma ıhtımalı cok dusuk sana bana gelmez anasını satım. sen yasabıldıgını yasamaya bak . gerısıne koy gıtsın hayat yasadıklarına guzellesıcek...[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sonu pek iyi görünmüyor...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sonu iyi gibi gözükmüyor.ama her ilişki ve ilşkiyi yaşayan insanlar farklı.herkesinki gibi olmayabilir sonu.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Rosalinda gibi birşey işte[signature][hline]Janitschar Family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 HEr şey mükemmel şuan. Lütfen bozulmasın... Sanırım kavgalarımız aşk ın bir cilvesiydi. Kİşisel menkibe derim çabalayın derim başka birşey demem...[signature][hline] "Bir Steel BrightBlade klasiği..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Lisedeyken bana da hoş gelirdi böyle kavgalar. Ama belli bir yaştan sonra sıkıyor insanı. Kaç yıl geçiyor hala çocuk gibi didişmeler.. Bir zaman sonra insan sukunet arıyor. O yüzden bir an önce çözüm bulun, yoksa bu işi noktalayın..[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Steel gel bak black ablana aynı dert bendede vardı ne yaparsan yap olmuyor... Aynı olay sadece kişiler farklı. Ve mutlu sona ulaşamadık. Şimdi unuttum rahatım Şunu kafandan çıkarma bi yerde kesersen zorda olsa elbet birgün unutucaksın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu kadar öfke-kırgınlık-kavga girince araya ne kadar barışırsanız barışın bir yerden sonra yürümeyeceğini anlıyorsunuz, böyle ilişkiler genelde yıpratıyor insanı. çok sağlıklı değil yani, bir yerden sonra zorlmanın fazla faydası yok.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 DenenmişLeri denemeyin[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 birlikte yapmak birlikte yapamamaktan daha iyi bişey bence o yüzden birlikte yapabileceğim birini yada birilerini bulurdum ben olsam.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar