Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Toplama bilgisayar almayı düşünüyorum.Anakartından,ses kartına kadar önerilerinizi bekliyorum. Anakart,işlemci,RAM,ekran kartı,ses kartı,faks/modem,cd-rom,dvd-rom,Mouse,klavye,mikrofon,.. Bu kadarcık =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 En fazla 2000$ verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 2000 dolar mı ? OHA! ulan madem o kadar paran war git topla bütün en iyileri o kadar etmez zaten...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hatta monitör de alırsın. biraz kısarsan bilgisayardan(çok az) scanner we printer da alırsın.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bi bilgisayarcı da gördüm 3560 dolara Radeon 9500pro,P4 3.06 ghz li bilgisayar vardı. Bıktım artık detail=0 da oynamaktan. Adam gibi bişey olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 tamam da gidip de en son çıkanı almak düpedüz gerizekalılıktır. scanner we printer istiyip istemediini söyle kuruyım sana bi sistem web cam istio musun ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 cd rommu cd yazıcı mı ? dvd rom istio musun ? tv kartı istio musun ? fa modem mi alıcaksın kablo modem mi ? yada war mı zaten ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bi de monitör alıo musun ? :) 17 mi olsun 19 mu alıosan philips mi olsun samsung mu :) üstün özellikleri olsun mu fazla önemli diil mi hiç önemli diil mi ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 aha yukarda yazmışsın :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 benim kullandığım monitör çok iyi 17'' Philips Lcd ekran süper kesin böle bişi al[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ama o bilgisayara faks modem alınmaz ki en azından kablo alıcaksın ki işe yarasın... bi daha düşün..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 benimki daha ii :P ama lcd diil.. flat. gerçi gereksiz bana göre..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hadisene tarist seni bekliorum işim war gücüm war.. dvd alıosan cdroma ne gerek war ayrıca.. cd yazıcı koyıım ben sana :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hehe =] Cd yazıcım var, Dvd rom lar cdleri iyi okuyamıyor açıkçası Cd-rom lar bu konuda daha iyi ... Dvd-rom u boşverdim Sadece cd-rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Cable daha sonra alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Monitor de alıcam. 17 '' diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ses kartı güzel koyuorum speakerlar da ona uyumlu olan model olsun mu yoksa daha uyduruk bişi mi koyıım ses kartı speaker warsa onları kullanıcam diosan..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ses kartım var aslında almasamda olur. 5.1 uyumlu. Speaker lazım sadece =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 5.1 koyuodum ben de zaten..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 nereye ne koyuyosun sly :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Liste yapıyo galiba =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Asus P4S8X p4 anakart 512 mb ddr ram(333 mhz) intel p4 2400 samsung 80gb harddisk winfast gf4 128mb agp8x ddr 4200 ekran kartı everest kasa microsoft Wireless pack(kablosus klavye + mouse) sony 52x cd-rom samsung 1.44 floppy creative 5300 5.1 surround inspire(speaker) apache A56PCM-RA 56K - V.90 PCMCIA modem. Samsung 17" 757MB monitör.(özellikle tavsiye olunur ben de bunu aldım. bütün philipslere basar ordan burdan) windows falan koymuorum haliyle kopya alıcaksın. bunu böyle kdv dahil 1450 $ a alırsın.(aslında 1475 yapıo ama 1400 e bile düşebilirler...) hddisk i söylememişsin ama koydum. onu çıkarırsan o fiyat 1350-1300 arasında deişio. bilgisayarı git yazıcıoğlunda eksenden al. ama bi adamla önce telefonda konuş konfigürasyon yap bana şu kadarlık falan de. bi muhabbet kur. sonra yanına git. uzun uzun deişiklikler falan yapın.. sonra bu dediimi söyle en uygun fiyatı gösterir sana..monitör hariç hepsini eksenden al. samsung monitörü onun karşısında exa denen yerden alabilirsin.. philips istiosan eksende war. o zaman da 107X modelini öneririm... o sölediim fiyatlarda samsung monitör dahil ama eksende olmadıından sölediklerimden bi 260 dolar düş..(kdvsiz 230 du en son). kolay gelsin... eheh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bikaç fark hariç bendekileri koydum... ben de geçen hafta aldım. mesela ben ekran kartının aynısının 64mb ını tavsiye ederim çünkü gereksiz 2 katı para wermek ehe. 64 de herşeye fazlasıyla yetio...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Kralsın Sly.Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 2000 dolar çok para ve sen 17'' monitör diyorsun. en iyi sistem bence şu an şu: Intel E7205 Anakart Intel Pentium 4 3.06 Ghz 512 MB DDRAM IBM 120GXP 120 GB Harddisk MSI Ati Radeon 9700 Samsung SyncMaster 959NF Creative Sound Blaster Audigy 2 Samsung SC-152 52x CD-Rom Plextor Plexwriter 48/24/48A Pioneer DVD-105SZ Microsoft Wireless Optical Desktop ITD Titanium Aliminyum Kasa ve 450 watt power supply Windows ME Ama benim tercihlerim şunlar: AZZA P4X4-ALH VIA P4X400 Intel Pentium 4 2800 B (Rambus 1066) 512MB DDR400 RAM Seagate Barracuda ATA V ST 120 GB Harddisk Nvidia Geforce 4 Ti4800SE-VTD8X LG 995 FT Monitör Creative Sound Blaster Audigy LG CRD-8520B 52x LG GCE-8481B 48/24/48 LG DRD 8160B Microsoft Internet Keyboard + A4Tech Winbest 4D+ Mouse ASUS Elan Vital Kasa Windows ME Şimdi önerim ikinci PC olacaktır. Git iyi bir bilgisayarcıyla konuş, parçaları toplattır. Adamla fiyatı konuşurken, üste para kalırsa, birinci PC'deki bazı parçalarla değiştir. Özellikle ekran kartı olsun. Fiyatta anlaşın, tüm parçaları birleştirsin, adam sana getirsin. Ama bence Yazı bekle. Hem paran artar, Hem AGP 8X teknolojisi gelişir. Ama tabii senin tercihin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar