Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Dün yan komşumuzLa bira yudumLayıp sohbet ederken iLginç bişey söyLedi. Ne kadar doğru ne kadar yanLış biLmiyorum. İngiLete'de hakimLer devLetten maaş aLmıyorLarmış. Yani maaş aLmıyorLar derken sabit bir maaşLarı yokmuş. DevLet tarafından eLLerine direk oLarak çek koçanı veriLiyormuş. Ve üzerLerine istedikLeri rakamı yazabiLiyorLarmış. Günün birinde adamın biri merak edip 1 miLyon sterLin yazmış ve biriyLe çeki bankaya yoLLamış. Gönderdiği adam eLinde 1 miLyon sterLinLe dönünce bu hakim parayı aLıp bankaya geri götürmüş, iade etmiş ve görevinden istifa etmiş. Gerekçesi ise " Bu sistemin gerçekLiğinden şüphe ettiğim için kendimi suçLu buLdum " imiş.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 09 Temmuz 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Röeh.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o_O[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bizim hakimler böyle bişey yapsa Recep tayip erdoğan küfür eder herhalde :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Biraz sacma gercekten ama tek deneyen bu adam mı acaba? ayrıca l'ler neden "L" boyle merak ettim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet,adil ve rüşvetsiz bir adalet sistemi için gerekli olan bu ve böyle olduğunu akrabalarımdan biliyorum...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hmm parayı götürmesi gerçek olabilir ama işten ayrılması hatta komple yazış gibi geliyor bana[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sence sn. maliye bakanımız böyle bi uygulamaya izin verir mi? bırak izin vermeyi adam naapsamda şuna şu vergiyi buna bu vergiyi koysam die düşünüyo. Stn adam yazsa 10 milyar o çeke bizim ki hemen vergi çıkarar koçan vergisi die. gene bişey geçmez hakimin eline.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ayrıca bişey daha var , İngiLizLerin yazıLı bir anayasası yokmuş. Bunu beLki çoğu kişi biLiyordur ama ben maaLesef dün öğrendim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 röh...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nesi varmış peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hamik ne diyicektim birden hakimmiş neyse konuya gelelim o hakim salakmış[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 başLığa yanLışLıkLa " hamikLer " yazmışım , biri onu " hakimLer " oLarak düzeLtebiLir mi ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet böle bi sistemleri var hatta olayıda yıllar önce bi muhabbette babam anlatmıştı ama orda türkiyedeki gibi 500k hakim yok az sayıda var ve belli kurallara dayalı olarak da karar vermiyorlar.iyi eğitilmiş böle süpere yakın adamları bu göreve getirmeye çalışıyorlar.açıkcası ingilterenin bende sempati uyandıran tek yanı bu[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Onu bunu bırakında :P bugun sabahta bi karsılastırma var onu bi okuyun ilk sayfada zaten aramaya gerek yok[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İngiLiz hamikLer cok heyecanlandın anlasılan konuyu acarken :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gavur yapıyor.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi senin bu komşu biradan kafayı bulup yazmış olmasın yaw?? Bira içiyoduk demişin ya[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vaLLa bizim komşu da bende de hemen her gün içen insanLarız. 3-5 şişe biranın bişey yapacağını sanmıyorum. Ha bu arada komşu 45 yaşında ve geneL küLtürü ise çok yüksek düzeyLerde oLan bi adam. Sanmıyorum yani atıp tutacağını[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Benim bildiğim olay tam olarak öyle gerçekleşmiyordu. Hakim 1 milyon sterlinlik bir çekle bankaya gidiyor, banka müdürü direkt olarak Kraliçe'yle görüşüyo "Verelim mi parayı?" diye, Kraliçe'de verin diyo. Hakim parayı aldıktan sonra aynen iade ediyo, müdür "neden böyle birşey yaptın?" diye soruyo, o da "denemek istedim gerçekten verecek misiniz" diyor. Bir dahaki gün hakimin evine işinden atıldığına dair Kraliçe imzalı mektup geliyor "İngiliz Adalet sisteminden şüphe ettiğiniz için..." nedenli olaraktan... yaa yaa..[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Burada önemLi oLan şey hakimLerin ne kadar özgürce karar verme şansLarı oLdukLarıdır. Şimdi siz böyLe bir hakimi 3 - 5 miLyona satın aLabiLir misin ? Adamın eLinde zaten boş koçan var.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ailesini tehdit edersin?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gerçek olayı anlatam.. İngiltere'de yargıçların maaşı yoktur. Onun yerine ihtiyaçları oldukça kullandıkları kredisi sınırsız çek defterleri vardır. İngiliz devleti hakimlerine o kadar güveniyor yani. Birgün hakimin biri bir bankaya gidip 1.000.000 poundluk bir çek bozdurmak istediğini söylemiş. Tabii ortalık birbirine girmiş. Banka yöneticileri en üst makamdan onay almadan bu kadar parayı veremeyecekleri söyleyip hemmen İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Başbakanlığa filan telefon etmişler. Ancak aradıkları her yerden gelen cevap aynıymış: ÖDEYİN! Gel gelelim bankada o kadar nakit yokmuş. Hakimden ertesi gün gelmesi rica edilmiş. Ertesi gün para bir bavul içinde hazırmış. Aradan birkaç gün geçmiş. Hakim çıkagelmiş. Parayı bankaya geri vermek istiyormuş. Banka yönetimişaşırıp kalmış. Hemmen Adalet Bakanlığı'nı aramışlar. Derhal bakanlık müfettişleri devreye girmiş ve hakime hareketinin sebebini sormuşlar. Hakim "Kraliçe nin hükümeti bize gerçekten bu kadar güveniyor mu? Onu sınadım" cevabını vermiş. Raporlar bakanlığa iletilmiş ve aynı gün hakim azledilmiş. Adalet bakanlığı hakime gönderdiği yazıda gerekçeyi şöyle açıklamış: "Kraliçe hükümetinin saygın bir hakimi, devletine güvenmiyor ve onu sınıyorsa, devlet ona asla güvenmez."[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Asteroth, 09 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Ailesini tehdit edersin? Herkes herkesi tehdit edebiLir. Bu konunun tehditLe aLakası yok.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bal gibi alakası var.... Sen o hakime rüşvet önerdiğinde amacın ne? Vereceği kararı etkilemek... E o hakimin ailesini kaçırıp hakimi tehdit ettiğinde amacın ne? Vereceği kararı etkilemek... Tamam belki rüşvet en iyi satın alma yoludur ama tek yol değildir.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar