CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Anında aklıma selcuk erdemin karikaturleri geldi aklıma[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konu: Türk halkını cok iyi özetleyen bi haber alakasını anlayamadım??[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Beyler, sizleri bilmiyorum da ben bir Turkum. Ailem de Turk, arkadaslarim da Turk, sevdigim insanlar da Turk. Beni ve sevdiklerimi hayvanlara dolayli yolla benzeterek hakaret eden boyle bir basligi atan irkci sahsiyeti ve onu destekleyen zibidileri kiniyorum buradan. Ayrica uc-dort kisinin olayini butun bir topluma mal ederek Turkler soyledir, boyledir demek de irkciliktir. Bu forumlarin kurallarini okumadim ama irkcilik yasak degil mi? Moderatorler, bakin. Gaflet ve dalalet ne boyutlara gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: demirbilek2, 10 Temmuz 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Beyler, sizleri bilmiyorum da ben bir Turkum. Ailem de Turk, arkadaslarim da Turk, sevdigim insanlar da Turk. Beni ve sevdiklerimi hayvanlara dolayli yolla benzeterek hakaret eden boyle bir basligi atan irkci sahsiyeti ve onu destekleyen zibidileri kiniyorum buradan. Ayrica uc-dort kisinin olayini butun bir topluma mal ederek Turkler soyledir, boyledir demek de irkciliktir. Bu forumlarin kurallarini okumadim ama irkcilik yasak degil mi? Moderatorler, bakin. Gaflet ve dalalet ne boyutlara gelebiliyor. +1 :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bu tür olaylar normallik sınırları içerisinde olmakla birlikte, çok sık rastlanmıyor. lol. bu not insanların koyunlaşması açısından düşünülürse pek doğru sayılmaz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bişey diicem Koyunların atlamasıyla bizim ne alakamız var ??? Sürü psikolojisi her ülkede aynı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bkz : Demirel :p yaf bürsürü sey yazılır simdi ama cogu zaten sagda solda epey bi tartışıldı. benim konuyu acarken ki niyetim, sadece kücük bi atık da bulunmaktı..yazılan çizilen herseyi tekrar bu konu altında toplamaya niyetim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sürü psikolojisini sadece Türk milletiyle bağdaştımamak lazım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 zaten konu insan doğasıysa ırk farklılıkları bir yerden sonra ortadan kalkar.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar