Cheater Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 guild icinde neler gectiginizi bole rahat soleyebilmen zor cliver FFA dan sora bir keresinde 30-40 dakika spawn ettik ve hic placeholder oldurmedik cunku biz geldikten sora hic placeholder cikmadi ama otacustes spawn oldu, bundan sora teamde officer vardi ve 'DONT SPAWN GUİLDCHAT, NOT OUR SPAWN' diye teamchatte soledi FFA konusuna gelince, ustteki logu okumaya calistim ama ilk bir kac sayfasinda bi elemanin kendi guildine zarar vermesi geyiginden baska bisi goremedim ve sıkıldım okumadım oralari kesip logu post edebilirdin, herneyse wolfe FFA etmeyi dusunmeden once bir veya 2 hafta kadar awaydi ve o giderken bu kadar multi guild raidler olmuordu geri geldigin zamanda ise otac spawn olduktan 1 saat sora letter verılıordu cunku dealler cok uzuyordu, ve siz farkinda olmasaniz bile bu FFA olayindan daha fazla kavga ve dusmanlık sebebi oluordu Ben o zamanlar cok fazla onlıne ıdım ve cogu merc raide katiliordum ve biliorum ki hic adil olmayan deallar yapılıordu, ornek vermek gerekirse redemption bir seferinde bizim 7 saat spawn ettigimiz otacta son 1 saatte olmasina ragmen ian ve peter dahil olmak uzere 3 mob istedi, peki kimse nie redemptiona bok atmadi, cunku herkes storma yuklendi wolfenin bize guildde FFA aciklamadan onceki sebeplerinden birini cok mantikli buluorum "eger bir guild, mobu olduremiyecek kadar gucsuz ise neden spawn etmeye calisior" kucuk clan guildleri 3-4 kisilik takimlarla spawna katiliordu ama oldurmeye gelince anca 2 katina cikiorlardi ve dogal olarak yapilan deallarda "We kill mobs together and loot as we decided" lafi geciordu, moblar oldugunde ise benim Leechlemek die tabir ettigim sekilde bole guildler loot delisi oluorlardi az adamlari olduklari icinde zaten herkeste full suit oluordu, hatta bole guildler faction dinlemeden omni/clan beraber raid yapiorlardi, laf aramizda bazilari ise spawn olur olmaz yardim etmesi icin koca omni guildi cagiriorlardi toptan Apoc bole birsey yapmadi, hatta uzun sure merc. den uzak durdu Eel a abandi bildigim kadariyla, ama FFA ın ılk gunlerinde aramızda yasanan Peter Lee hadisesinde kesinlikle APOC haklıydı, ben guildchatte de Kill teamde de (officerla doluydu) israrla soyledim, hatta "Why do we kill Peter if apoc pulled it?" die cok gusel de bi MT attim ortaliga, isin sonunda Apoc lootu alinca stormdakiler deli oldu ve apocu dusman olarak belirledi, bu davranis kesinlikle bizim guildimizdeki cogu kisinin gotu kalkikligi yuzunden olmustur, ve aptalca ve yanlis bir davranistir, ondan sorada bazi officerlar tarafindan herkes sert bir sekilde bunun yanlis birsey oldugu ve kimsenin apoc'a karsi kin beslememesi gerektigi konusunda uyarilmistir ayrica storm'a application gonderip ondan sora niye bok atmaya calisior insanlar anlamiorum biraz uzun bi post oldu ozur dilerim[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer [Bu mesaj Cheater tarafından 24 June 2003 10:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ekleme yapiim asla bizim olmayan bir spawnda pull etmedik, otac up diyince bizim spawnimiz midir die sorulur ve officer mudahele eder spawn teamde olan kisi de yalan soylerse cezasi bellidir asil AFK olanlarin cogu omnilerdir, lutfen baskalarindan duyup veya kendi kafamizdan uydurmayalim online hayatimin cogu spawnda gecior eger kendi gozlerinizle gorduyseniz itirazim yok ama 1 olur 2 olur[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Evet lütfen sağdan soldan duymalarla burda konuşmayın. Sırf kendimin şahit olduğu, onlarca kez EFP bosslarını sadece Storma millet çamur atmayı seviyor ve ağlamasınlar diye 3 saat uğraştığımız spawnı tek el ateş etmeden bıraktığımız oldu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Spawnlara katılmaktan lvl falan neymiş unuttuk artık. Storm forumlarındada isyan etmiştim. Bizler ha bire spawnla uğraşıyoruz daha sonra bir tane 3 kişilik guild geliyor öldürmede yardım ediyor!! diye lootu onlara veriyorsunuz bize (daha hiç loot almamış olanlar) ayıp oluyor diye. 1-2-3 defa olsa anlarım ama her seferinde olunca delirmiştim en sonunda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 yukaridaki log'un tamamını okudum ve anladığımı söyliyim. Wolfe: Guild'im kalabalık ve yüksek ateş gücü yüzünden (hepsi degil belirli bir kısım) loot-cultist haline geliyor buna izin vermem. Bazı member'lar çalışmadan her şeyi istiyorlar. Pull'a yardım etmiyorlar. Üstlerine düşen görevleri yapmıyorlar. Storm için ne düşünürseniz düşünün Pull olayi FFA olsun guildimde kıçını serip oturanlar o kadar emek verip spawn edilmiş mobların daha oprganize gruplar tarafından nasıl çekildiğini görüp bir şeyler anlasın çünkü kalabalık yüzünden laftan anlamaz hale geldiler. Tabii ki sonuçta önemli şey loot ama Storm'un gittiği yöne bakınca loot umrumda bile değil. 300 Azure setli loot-cultist yerine 100 decranum setli kaliteli oyuncuyu tercih ederim. Ki loglarda da bu konu geçiyor Azzazzimon: ben bir iki organize team'le sizin spawn ettiğiniz mobları kolaylıkla çekerim. Wolfe: biliyorum zaten bunun benim guild'im de başlayan göt büyütme modasını geçireceğini umuyorum zaten bunun. bu konusmalar 16/05'de yapılmış bundan bir gün önceki raid'de bende vardım ve Wolfe millete bagırıyordu ne bekliyorsunuz sizin için herşeyi başkalarımı yapmalı filan diye ben bile kafadan 5 6 defa ölmüştüm sadece layerladığım halde yani wolfe'nin asıl gelmeye çalıştığı nokta log'larda caloss2'nin belirttiği gibi anlaşılmamıştır. Örnek: ben bridge'de pull team'in Ian Warr'u çekmesini bekliyordum Wolfe Neuro pull ian dedi bende tam bir lemming gibi gittim 30 40 metre pull ettim ve öldüm. ama bu bana bir şeyler öğretti gidip milletin arasında oturup pnh ior dagıtıp gebermemekte vardı. Yani wolfe'nin asıl gelmeye çalıştığı nokta anlaşılandan bambaşka bir yer wolfe loot'u rahat alırız mahvederiz hepinizi hiç bir şeyde yapamazsınız demiyor. coop'un önemi ve daha iyi bir oyuncu kitlesi oluşturmaya çalışıyor Storm'un kendi içinde ki apoc'un zaten buna sahip olduğunu hepimiz biliyoruz wolfe'de log'larda bahsetmiş zaten.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ehem öhöm dün Neuro'yla bi raid'e katıldım bütün base'i tek başıma aldım hehe :D[hline]
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Iyıde bunlar benim kulaktan dolma bilgilerim deilki, kendimde bizzat şahit olduğum olaylar.Hıyarın biri yukarda yalm la seyrediyor (eleman stormdan) octa spawn olunca haber veriyor, storm toplanıp mob çekiyor.Bu artık o seyredenin nası olayı salladığına bağlı tabi ama sonuçta biz ordaydık yardım ettik gibi bişi diyorki bizim raid leaderlar siz burda yoktunuzki dediklerinde karşı taraftan hayır orda adamlarımız varmış gibi bi cvp geliyor.Bitarafları kalkık insanlar olduğu kesin ama bunların içinde storm raid leaderlarında olması çok yazık.
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 walla olmamıştır yoktur öyle bir şey diyecek degilim 300 400 adamın hangisinin ne yaptığını bilemem. öyle diyorsanda öyledir yani oyun için yalan söyliyecek değilsin değiliz. bir tarafı kalkıklık başka bir şey anlatıığın başka bir şey keşke o sob'liği yapan elemanın adını alsaydın sonuçta raid leaderdır wolfe'dir haber veririz. çok tanınan olmasa da belirli bir reputation sahibi charlarımız ve sevdiğimiz bir guildimiz var iki üç kendini bilmez yüzünden rezil ettiricek değiliz. haa kendini begenmişliğe gelince o konuda yapğılacak bir şey yok fair oldukları sürecede beni ilgilendirmez. ama o dediğin yalmda bekleme olayı yanlış wolfe'de yukardaki log'da söylemiş öyle bir şey olmayacak olursada bunu yapana verilecek ceza bellidir diye. ki genede bana Storm'um diye laf eden çok az adam oldu omni'ler hariç.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Storm içindeki muhabbeti görebilseniz hepimizin iyilik dolu insanlar olduğumuzu anlayacaksınız. Tek suçumuz sayımız kalabalık olduğu için herkese item raid yapmaktan oyun oynayamıyoruz. :) Raid yapmayınca Tower savaşı yapıyoruz ama o zamanda gaddar storm oluyoruz. Başka guildler tower war yapınca kahraman biz yapınca ayıp oluyor ona üzülüyoruz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 cidden cliver o yalmla bekleyen elemanin ismini bir yerden bul ben onu sorusturayim arastirayim bize bad reputation kendimizden deil baskalari yuzunden gelior, eger gercekten boyle birsey olduysa uyari alicaktir eleman ve bu guildchatte olmucaktir cunku herkes bunun kotu birsey oldugunu dusundugu/bıldıgı ıcın adam rezıl olucaktır emın ol[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Biz şuan swg olsun SL beta olsun abartı soğuduk oyundan.1 aydır doğru dürüst raid yapmıyoruz.Eski kadroda dağılmak üzere hatta swg biraz yayılsın baya bi kişi terketcek oyunu yada az oynayacak (ben). Merclere hiç gittiğimiz yok hele :p ama olursa ve buseferde bi sorun çıkarsa ozaman direk yazarım adamın ismini.Çünkü adamlar 1-2 kere yapmamıştı bunu, muhemelen biz yokkende aynısını yapıyorladı.Neyse bakalım :) pazartesi kredi kartım gelince ben bi SL ye bakcam ao yu bırakmak istemiyorum daha...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 su betaya gırmenın yolunu bulsam bı[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Öne çıkan mesajlar