canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 iste olay orda seckin insanlar (cogu oyun guzel birsekilde oynyanlar) neutlara saygilari sonsuz keske bizde neutral olsaydik diyen kac lvl 200 clan , omni gordum ben ayrica yeniden neutral olarak basliyan bile var lvl 200 olmus neutral olucam diyo neutral hic olmasa dogru durust rp yapiyolar ayrica sayginligi var guzel oynadikalri icin en azidan ben oynarken oyleydi.... ama amacin kesip bicmekse ol omni/ clan bin tane de kufurye butun milletle ben kestim yok o kesti yok loot caldi diye ... neutral seckin tabaka belki guclu olmiya bilir ama seckin buarda omnilerden clanlardan "ewt oyle" diye cvp beklicek degilm nasil olsa neutral olmiyolar neden neutral seckin desinlerki olamyicaklari seyileri tabki eksi taraflarni dusunerek gecistiryolar... tipki ben notum armor alamiyinca aman mavi mavi cok kotu almasamda olur dedigim gibi hehe [Bu mesaj canjovi tarafından 24 May 2003 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Heh canjovi ne abarttın ya :) Yok Neut olamıycaz tüh neut olamıycaz diye kıskanıyomuşuz :P Abi önce bi sor "Niye Neutral oluyum ki?" Veya ÇOOOK Neutral olmak istesem bi Neutral char açamazmıydım... Yani şimdi düşündüm de Omni yi merak edip filan açmışlığım vardır Omni Char ama şimdiye kadar aklıma hiç Neutral Char açmak gelmedi gerçekten!!! Haha şimdi gerçekten ilk defa düşündüm niye açmadım Neutral char lol... Ama Napıcam ki yani :P Orda yazan "Neutral" yazısından başka hiç bi anlamı yok bence...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi tamam saygın da oyuna yeni gelenler veya ne biliim alt char acicaklar icin neutralin cazibesi nedir birak acmasin neutral diorsan o ayri ama neutralda oyunda bir faction belli bir agirliginin olmasini dilerdim sahsen birde %25e girdiginde omni ve clana dusman oluorsun direk saldirabiliorlar tabladiklari icinde ayirt etme secenegi yok o durum cok vahim :p aciorum kayniolar arada[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Clan için ayrı rahat tabii artık Omni-Neut farkı da yok hatta Neut daha beter bence direk tab'le dal negzel... (Tabe ben yapmıyorum o ayrı :P)[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 cheater zaten olay ooo newbie tabi vardir yabir ya iki neutral ama neutral cogu oyunu bilmis yusuzluk yamayan (mob da millet cekmeyen lol) insanlar yani guzel bir tabaka oyunculari var clanda bir sen iyisndir bir arkadasin iyidir o burkulerin hepsi rezalet insanlardir herseyi yaparlar kendileri icin ne bileyin yani @#$#$# lerdir. oyunu biliyim clan a yada omni geciyolar nedeni bile yok cogunun ilk gecmelerin sebebi.. oyle insanlar geciyo geciyo clan rezalet @#$# gosteriyo neutral da oyle bir sey yok neden yok cunku n eutral token board yok cart curt du yok ee zaten oyle adam nede neutral olmak istesin[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 tamam abı benım savundugum clan iyidir veya kotudur, omni olmayin flm deil oyunda neutrallarinda olmasini isterim demeye calisiorum bıraz da bunu tesvıke yonelık bırseyler yapmaları lazım FC nın dıe dusunuorum mesela nıye bır neutral alt charım olmasın kı neutral olmak zevk verdıgı surece[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben sahsen okdar cok istemiyorum cunku dedigim gibi nerde cok luk orda bokluk oluyo clan / omnide oldugu gibi boyle herkez herkezi taniyo herkez iyi guzel onuyo etc etc tabi token board istemez miyim ? isterim lol ama yaninda cokta sorun getiricek neutrala[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 neutralların varlıgı ıle yoklugu bır bol olsunlar demıorum da :p oyunda hic neutral die birsey yok benim icin yani nerdeyse onu demek istiorum[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dedigim gibi amp olaydi fazla bir bilgim yoktur daha amp tonlarini kurcaliyinca guzel sesler cikaramiyorum cogu zaman hehe ama su gercek yani marchall #1 bu boyledir iste yine seydeki gibi Del hehe Ibanze super olabilir ama les paul #1 hehehe :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 lol pardon yanis yere gitti[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyla alakalı olmuş ama :P[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bİr kere bende train yapmışım bilmeden ama allahtan ilk ölen ben olduğum için pet atan olmadı. :) OTACı spawn etmeye çalışırken köşe kamplardan birindeki bir Primusu targetleyip heheh ilk ben vurayımda en damaga bizde kalsın diye düşünmüştüm ama daha AS yapar yapmaz 3 MOB bana bir daldı ki HEALLLL yazamadan reclaime gittim. Geri geldiğimde epey bi boşalmıştı spawn teamler benim yaptığım yanlış yüzünden. Pardon falan dedik devam ettik ama daha sonradan bu yüzden PET alabileceğimi duyunca fiyuffffff demiştim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yaptığın şey train degilmiş ki Asli train olduğunda mesaj gelir zaten ilk aggro oldukları hedefi öldürdükten sonra başka hedeflere yöneldiklerinde train sınıfına girmiyor yani her insan hata yapar bedeli,ni öder ayagı ama biz bir kere raidde bir anda dagıldık bir omni vardı hiç ateş etmemiş öyle saf saf bakan gitti onu kesti poly altta direkt train ettiniz itsiniz köpeksiniz die mesaj gecti (server mesaji) omni öldü biz hayatta kaldik poly yok oldu biz elemandan bayaa özür diledik filan eleman bende anlamadim dedi train etmediniz sonuçta dedi yani train edince direkt anlaşılıyor merak etme sen[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 halk arasinda buna ölmüş başlığı diriltmek deniyor :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Chrysaor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Train etmek cok zevkli, tavsiye ederim. Ben bizim eski lowbie basein etrafindaki yaratiklari karsidaki omnilere train ediyodum paso, ne petition aldim ne de herhangi bisiy. ARK gelse bile kendini savunmayi biliceksin. Gidip okuz gibi unique moblari tower savaslarina yada kamplara train etmediginiz surece cok bisiy olmaz. Aslinda lemmingler merc campdeyken bikac merci train ediceksin uzerlerine, kendilerince FFA yapmayi biliyolar artik onlarlada basa ciksinlar :p
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Dün aklımdan geçti ne eğlenceli konu diye aynı fikirdeymişiz ama ben bu kadar cesur değilim ölü bir başlığı diriltecek kadar :P[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike..
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Merc train kesinlikle ban sebebi degil :))) cünkü pet aldik ark geldi biz dedik ki salakmiyiz biz lvl 300 3 4 mobu cekip hiç bir sey alamadan gidelim ark dogru aslinda felan dedi dikkatli olun dedi gitti :)))) merc cekmek kadar hasta bir olay yok :)))) tabi sonuçta suicidial bir action olsada muhteşem oluyor arkada ian warr önde sen kac babam :))) gidip heriflerin campa birakiyorsun iki aoe den sonra bütün bir guildi trainle öldürmüs oluyorsun ama tabi train edecem die gebermekte söz konusu :)))[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...
Cheater Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Chrysaor, 20 June 2003 00:52 tarihinde demiş ki:Aslinda lemmingler merc campdeyken bikac merci train ediceksin uzerlerine, kendilerince FFA yapmayi biliyolar artik onlarlada basa ciksinlar :p ?[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Chrysaor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heh Neuroyu kızdırmak icin soylemistim, ama sen ustune alinmisin galiba :) Gercek konusmak gerekirsede Wolfe'nin yaptigi cok bencilce ve saygisizca bir davranis, merc campin FFA olmasi kadar sacma bir olay olamaz. Omni/clan/storm faction olayini korumaya ugrastigi belli oluyor. 1,5 aydir accum acik degil nasil durum tam olarak bilemiyorum, ama duydugum kadariyla hala ayni politikayi surduruyorlarmis.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sorun FFA olması değil , asıl sorun spawn teamde olmadan gelip mobları almaları.Bu şefersizce bir davranış asıl. Stormdan biri spawn team i seyrediyor , octa spawn olunca milleti çağırıyor , bütün storm üşüşüp mobları çalıyor.Gerekçe olarakda seyreden eleman spawn team e yardım ettim gibi bi yalan sallıyor (yada artık wolfe neresinden sallıyorsa) bunlarda hiç yardım etmedikleri moblara üşüşüyorlar.Bizden 2 kişinin stormda olması birşeyi değiştirmez, bukadar şerefsiz bir guild görmedim.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Chrysaor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Kendilerince FFA (free-for-all) ilan ettikleri icin artik baslangicta spawn teamleri orda olmasa bile mob cekebiliyorlar. Yani, mercler spawn edildikten sonra ilk kim cekerse o mob onundur deniyor ister clan olsun ister omni, buda mantiken diger guildler icin KS doguruyor. Eskiden BD olarak Storm teamleriyle merclerde gayet guzel calismistik, ama artik "zergless" guildlerinde kolay sekilde merc isini becerebildigini goren Wolfe her zamanki gibi olayi baltalamayi secti. Storm raidlerde sadece asiri sayida insan ("lemming") kullanan, bu sekilde sadece brute force taktigini uygulayan bir guild. Omni guildlerinin basarisiz olmalarinin nedeni birbirlerinden hoslanmamalari ve birlikte calismamalaridir, eger ilerde clanda bu sekile duserse inaniyorum Storm yuzunden olacaktir.
Chrysaor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Buda ilgili leader chat; Start logging of "Wolfe" at 05/16/03 15:29:17 15:29: [Wolfe] Locol: hey 15:29: [Wolfe] Wolfe: Hey hey 15:29: [Wolfe] Caloss2: hi there 15:29: [Wolfe] Wolfe: Kinda "leader chat" hehe 15:29: [Wolfe] Locol: hehe 15:30: [Wolfe] Caloss2: yeah can you invite azz razor and bravehearted too? 15:30: [Wolfe] Wolfe: Caleena was going to do this chatting with people later today, but I'll do it right away instead 15:32: [Wolfe] Wolfe: Alright 15:32: [Wolfe] Caloss2: myself and Brave are in happy rebal atm 15:33: [Wolfe] Wolfe: You got something at happy rebel, maybe we should have the chat there 15:34: [Wolfe] Wolfe: Well, I have noticed my guild having serious problems with deals made over mobs in EFP, when players rather quit playing due to lack of challenge I'll invent challenge 15:36: [Wolfe] Caloss2: ok can we get bravehaerted Azz on channel? 15:36: [Wolfe] Wolfe: So from now on when Storm people are "helping" with spawning Otac its no point to try talk to them about making deals 15:36: [Wolfe] Wolfe: Yea, sec 15:36: [Wolfe] Caloss2: ah this is a different deal wolfe and I honestley belive we should act upon it, RP aside this is real shit 15:37: [Wolfe] Azzazzimon: I just need to relog fast, invite me in 1 min again plz 15:37: [Wolfe] Wolfe: Did bravehearted get the invite? 8p 15:38: [Wolfe] Wolfe: Long names and I tend to misstype stuff 15:38: [Wolfe] Bravehearted: Greetings 15:38: [Wolfe] Wolfe: one join, another crashes 8p 15:38: [Wolfe] Caloss2: Razaphysics 15:38: [Wolfe] Caloss2: Fixerben 15:38: [Wolfe] Fixerben: I'm here 15:38: [Wolfe] Wolfe: He is here 15:39: [Wolfe] Caloss2: Bravehearted 15:39: [Wolfe] Bravehearted: Yep 15:39: [Wolfe] Wolfe: Invited 15:39: [Wolfe] Caloss2: ok and azz wnen he loggs back 15:39: [Wolfe] Wolfe: Razaphyzics? 15:39: [Wolfe] Azzazzimon: back now 15:39: [Wolfe] Caloss2: ok brave can you repeat what you told me 15:39: [Wolfe] Bravehearted: Ok, everyone here? 15:39: [Wolfe] Bravehearted: I'll start from the beginning. 15:40: [Wolfe] Bravehearted: There was a problem with our old guild devotion about guild loot. 15:41: [Wolfe] Bravehearted: Our leader wanted to have all loot so she knew what we had etc.. But we dissagreed with this idea since alot can happend 15:41: [Wolfe] Bravehearted: First of all, Something can happend to that persons account, hacked/banned etc 15:41: [Wolfe] Wolfe: We got 2 subjects for todays little chat? 15:41: [Wolfe] Bravehearted: second 15:41: [Wolfe] Warboc: Pardon me, what does this have to do with Merc raids and working with guilds, or not working with them, such as Storm 15:41: [Wolfe] Bravehearted: merc raids? 15:41: [Wolfe] Jemia: This is your personal issue with hotbunz, and it doesn't belong here 15:42: [Wolfe] Bravehearted: No. it isnt. 15:42: [Wolfe] Bravehearted: Let me speak trough please. 15:42: [Wolfe] Wolfe: I got a quick announcement for you all, so your not taken by surprize next time 15:42: [Wolfe] Caloss2: yes please lets hear the whole story 15:42: [Wolfe] Warboc: This is about merc raids, let wolfe speak 15:43: [Wolfe] Wolfe: Bravehearted can finish his stuff first, we can take my thing later 15:43: [Wolfe] Bravehearted: ok i'll sum it up quick. 15:43: [Wolfe] Wolfe: i'll pop by at the rebel in a min 15:43: [Wolfe] Caloss2: thank you wolfe 15:43: [Wolfe] Bravehearted: Hotbunz kicked 99% of the members in devotion. 15:44: [Wolfe] Bravehearted: Stole all the guild raid loot. 15:44: [Wolfe] Bravehearted: The guild bank money 15:44: [Wolfe] Bravehearted: And gave away the guild bases to blue dawn 15:44: [Wolfe] Bravehearted: Here is a log transcript that explaints the whole story 15:44: [Wolfe] Bravehearted: http://rajraj.nu/~eyedee/lies2.html 15:44: [Wolfe] Bravehearted: 20 ppl can confirm this. 15:45: [Wolfe] Bravehearted: As you also can read in the logs you will see her lie several times. 15:45: [Wolfe] Warboc: Alll false, Brave left Devotion with loot. He then had an existing officer blow up towers in Devotion's base. Then he had that officer attack MoK. While havign Mok ready to immediately attack Devotion's remaining towers in base. Brave started a new guild. All people in guild left. Hot only kicked teh officer that blew up towers. I hate heresay but I figured I'd speak to that. (This is a pointless discussion tho so I am done) 15:46: [Wolfe] Wolfe: I can describe how I consider these things to be dealt with 15:47: [Wolfe] Bravehearted: read the logs warboc. 15:47: [Wolfe] Warboc: I want to talk about what is important to teh larger guilds present here. Storm, Apoc, blue Dawn. Merc raids. 15:47: [Wolfe] Bravehearted: And yeah, we blew up the towers cause we wanted our base back from hotbunz who was controlling it. 15:47: [Wolfe] Wolfe: Everyone is personally responsible for his actions, if some individual has higher rank in a guild than they should then that person is r
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu konuşmanın ertesi günü 30-40 storm un gözü önünde ian warr u aldı apoc daha az ama organize bi takımla lol.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
NeoCrime Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 açıkçası işin bu duruma gelmesi SF'nin ve Red'in aşırı düşmanca tavırlarıdır. neyse kimsye bir şey ispatlamak gibi bir amacımda yok ama yardım etmeye gelince teşekkürler Storm loot'a gelince s***** Storm ve hala Wolfe bize her ne kadar FFA demiş olsamda fair davranin eger orda degilseniz merc çekmeyin diyor. konuda iyice ürik asidi yarışına girmiş bu konu kapansın. konuyu dirilttiğime pişman oldum.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!... [Bu mesaj NeoCrime tarafından 23 June 2003 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sorunda orda zaten adamlarınız yalan söylüyor yada raid leader kimseyi iplemiyor.Spawn ı yalmdan seyredip sonra mercler spawn olunca KS ye geliyor storm.Bunu hangi guilde sorsan söylerler.Siz daha içinizde olanların farkında değilsiniz sanırım.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Öne çıkan mesajlar