Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hain emeller...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
size bir hikayemi anlatıyım bugün yaşadığım, süperdi :).

temple içinde dolanıyorum aylak aylak, girişten beri de yanımda bir tipler dolanıyor, full team. main room'da dedim, "beni team'e alın", leader dedi ki,"olmaz, team full". Kıllandım iyice! Dedim, "en düşük level'da olan adamı at o zaman, bak ben sizden 5-6 level fazlayım". Dedi, "bunu yapamam" ısrar ettim, kabul etmedi. Bu sırada legionnairelerin yanına gittik, hep birlikte, birbirimizi izliyoruz sanki. Sonra işte ben saldırıyorum legionnairelere, bunun team'deki adamlar saldırıyor, 3 tane kendi saldırdığım legionnaire'den xp alamadım onlar yüzünden, tam da Lien the Memorystalker'ın önündeki legionnairelerle kavga ediyorlardı. Sordum, "almayacak mısın hala takıma?" dedim, "hayır" dedi. Elimdeki bloodleech ring ile Memorystalker'ı aggro ettim kendime, tabii 300 gibi bi runspeed var, koşturdum, bu full team'in 1-2 kişi hariç hepsini dağıttı Memorystalker, o sırada benide 3 tane legionnaire peşimdeymiş, lagdan nolduğunu anlayamadan ben de indim. herkes bana /tell yolluyor, küfürler ediyor, :). 1-2 saat sonra leader'ı gördüm, birlikte team yaptık :).
güzeldi, süperdi. :)..

hihihi, siz de anlatın maceralarınızı! :D[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Mesaj tarihi:
Clanım mutluyum:D eheh "Omni-Tek is Your Friend" abi başka dostu olamıyor insanın Omniyse işte. Clan öylemi önüne gelen adam aynı kafadan oyunu amatör ruhla kendini vererek oynuyor züper yani. :)[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Mesaj tarihi:
ya hala sirf benimyim neutral ????? neutral en karizmaydi dogruya dogru npc zanederlerdi beni lol quest ? falan derbazilari
simdi ne oldu halimiz bilemiyorum tabi ama neutral cok iyidi yani aile gibidi azdik zaten[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mesaj tarihi:
yok ama ciddiyim lol
omnilerde clanlarda toplam 3-5 tane olan neut towerlarına flm saldırıorlar
xp bonus desen yok tower desen yok token board desen o da yok org contractta yok, e abi insan gidip niye neutral secsin eger RP yapmicaksa[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Mesaj tarihi:
karizma tokenla olsayidi lol......
kardesim neutral zor yol daha zorluklarla oynuyosun daha cok saygi hakkediyosun ayrica ben istesem clanda olurum omnide olrum onlar olamazlar neutral ben unique im neyseee
cheater gibi clan soldier lvl 200 en asgai bir 200 daha var clone :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mesaj tarihi:
tee ben bu oyunu yazın oynarkene bana çok yardım etmişti buradaki arkadaşlar, canjovi'de dahil ;)

hep neutral level 200 soldier olunca daha karizmatik oluyorsun deyip durdu

soruyorum arkadaşlara, karizması olmuş mudur canjovi'nin ?

;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Mesaj tarihi:
Aman abi sakın FC bu konuya eğilmesin.. mümkünse hiçbi konuya eğilmesin, adamlar eline attıkları herşeyi dağıtıyor.2 haftadir 14.8.2 yi patchlicekler hala bidahaki haftaya diyorlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
yok abi ciddi konusmak gerekirse notum warstan sora neutrallerin adini hic duydun mu
evet duydun nerde duydun neutral sehri newland city clanlara yasaklaninca duydun, clanlar canlari sıkıldıklarında "hadı neut baseını ındırelım onlarda omnı gıbı dusman sayılır" demeye basladılar
neutrallarin veya neutral olmanin oyuna etkisi nedir ki hala bir faction olarak sayılıor[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier
Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Mesaj tarihi:
millet cosmus ben gene basliim en iisi
eheh birde yaptigin olaydan birini banlatmisdim ben ustumuze ninja boss pulliyip duruyordu :) fazla yapma kaynamasin arada

bide herkez clan dogrusu oda :p
omni-med suit giyemiycem ben o guzelim cool suit varken
biomechlerle idare edicem :p
  • Yeni Oluştur...