neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 size bir hikayemi anlatıyım bugün yaşadığım, süperdi :). temple içinde dolanıyorum aylak aylak, girişten beri de yanımda bir tipler dolanıyor, full team. main room'da dedim, "beni team'e alın", leader dedi ki,"olmaz, team full". Kıllandım iyice! Dedim, "en düşük level'da olan adamı at o zaman, bak ben sizden 5-6 level fazlayım". Dedi, "bunu yapamam" ısrar ettim, kabul etmedi. Bu sırada legionnairelerin yanına gittik, hep birlikte, birbirimizi izliyoruz sanki. Sonra işte ben saldırıyorum legionnairelere, bunun team'deki adamlar saldırıyor, 3 tane kendi saldırdığım legionnaire'den xp alamadım onlar yüzünden, tam da Lien the Memorystalker'ın önündeki legionnairelerle kavga ediyorlardı. Sordum, "almayacak mısın hala takıma?" dedim, "hayır" dedi. Elimdeki bloodleech ring ile Memorystalker'ı aggro ettim kendime, tabii 300 gibi bi runspeed var, koşturdum, bu full team'in 1-2 kişi hariç hepsini dağıttı Memorystalker, o sırada benide 3 tane legionnaire peşimdeymiş, lagdan nolduğunu anlayamadan ben de indim. herkes bana /tell yolluyor, küfürler ediyor, :). 1-2 saat sonra leader'ı gördüm, birlikte team yaptık :). güzeldi, süperdi. :).. hihihi, siz de anlatın maceralarınızı! :D[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Hele boyle bariz suikats biciminde yaparsan ve adamlar ciddiye alıp şikayet ederlerse direk ban yersin gözünün yaşına bakmazlar ona göre...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 öe.. :( ya banlanırsam! Özür dileyim dicem ama, adamlarla sonra samimi olduk zaten :) bir daha yapmam hihih..[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sana yaparlarsa da screen shot al omni ise direk banlatırsın ne gusel[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 neden herkes clan ?[hline]Cold silence has a tendency to atrophy any Sense of compassion Between supposed lovers/brothers
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Çünkü doğrusu clan olmak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Clanım mutluyum:D eheh "Omni-Tek is Your Friend" abi başka dostu olamıyor insanın Omniyse işte. Clan öylemi önüne gelen adam aynı kafadan oyunu amatör ruhla kendini vererek oynuyor züper yani. :)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hadi tamam, omni-tek'in dostu sadece omni tamam da... adamların ağır karizması var abi, yalan mı? :)...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ama içi boş :)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bir tek armorlari karizma onlarin icide sadbutcherin dedigi gibi bos :D[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 sonnuçta karizma, ;)[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ama onlarda öküz kafası takamıyolar :) oyundaki en karizma armor bence[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 lutfen hatırlatmayalım hala ıcım gıdıo[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya hala sirf benimyim neutral ????? neutral en karizmaydi dogruya dogru npc zanederlerdi beni lol quest ? falan derbazilari simdi ne oldu halimiz bilemiyorum tabi ama neutral cok iyidi yani aile gibidi azdik zaten[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 oyuna baslayana 2 secenek verıorlar clan omni neutrallarda token board yok tower yok dıslanıorlar zaten[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Neutral yerine Storm gelsin hehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 yok ama ciddiyim lol omnilerde clanlarda toplam 3-5 tane olan neut towerlarına flm saldırıorlar xp bonus desen yok tower desen yok token board desen o da yok org contractta yok, e abi insan gidip niye neutral secsin eger RP yapmicaksa[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Fc nın o konuya egilmesi lazim kesinlikle[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Cheater, 23 May 2003 12:23 tarihinde demiş ki: Fc nın o konuya egilmesi lazim kesinlikle[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer FC egilirse oyuncularin ne yapacagi belli...
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 karizma tokenla olsayidi lol...... kardesim neutral zor yol daha zorluklarla oynuyosun daha cok saygi hakkediyosun ayrica ben istesem clanda olurum omnide olrum onlar olamazlar neutral ben unique im neyseee cheater gibi clan soldier lvl 200 en asgai bir 200 daha var clone :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 tee ben bu oyunu yazın oynarkene bana çok yardım etmişti buradaki arkadaşlar, canjovi'de dahil ;) hep neutral level 200 soldier olunca daha karizmatik oluyorsun deyip durdu soruyorum arkadaşlara, karizması olmuş mudur canjovi'nin ? ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Aman abi sakın FC bu konuya eğilmesin.. mümkünse hiçbi konuya eğilmesin, adamlar eline attıkları herşeyi dağıtıyor.2 haftadir 14.8.2 yi patchlicekler hala bidahaki haftaya diyorlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 yok abi ciddi konusmak gerekirse notum warstan sora neutrallerin adini hic duydun mu evet duydun nerde duydun neutral sehri newland city clanlara yasaklaninca duydun, clanlar canlari sıkıldıklarında "hadı neut baseını ındırelım onlarda omnı gıbı dusman sayılır" demeye basladılar neutrallarin veya neutral olmanin oyuna etkisi nedir ki hala bir faction olarak sayılıor[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Beb varya ben istediğim an omni olurum :) Ama olmaaaaaamm[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 millet cosmus ben gene basliim en iisi eheh birde yaptigin olaydan birini banlatmisdim ben ustumuze ninja boss pulliyip duruyordu :) fazla yapma kaynamasin arada bide herkez clan dogrusu oda :p omni-med suit giyemiycem ben o guzelim cool suit varken biomechlerle idare edicem :p
Öne çıkan mesajlar