Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi ben full yapmıştım heryerini :) çingen diilim olley[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oksijenli suyla saç rengi açmak çingenelere özgü bir metoddur esasen. Papatya suyuyla yaparsanız mahallenin sarı çocuğu olursunuz yani.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 smileyden belli zaten. Sen full Protection Cingen sin :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2005 17:10 tarihinde demiş ki: Oksijenli suyla saç rengi açmak çingenelere özgü bir metoddur esasen. sokaklarda görürsünüz öle tipler zaten zenci gibi kızlar böle -kusura bakmayın ama- çocuk ishali renginde yapmışlardır saçlarını. aha dersin bu çingen.[signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Zenci gibi değil. Solaryum etopyalısı onlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi off Çingen Değil Cingen Jeangen Gibi diyeceksin! Cingen budur abi süper laf ya... Kim bulduysa Cingen[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki: Solaryum etopyalısı rofl![signature][hline][EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kestirene kadar sarı kalır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: bide özellikle gür saclarin varsa. acaip yipraniyolar. ince telli saçlara sahipsek direk kel mi oluyoruz yani ?[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kolonyo papatya suyu ve oksijkenli su hepsiyle super olur tam bole cingene cocugu olursun oneririrm yane hatta sana yavuz cetin-cheeroke yi gonderiyorum platin saclı karıların altında grand cheerokeee[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 öncesi ve sonrası resimlerini isterizzz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: kingpin, 09 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: bide özellikle gür saclarin varsa. acaip yipraniyolar. ince telli saçlara sahipsek direk kel mi oluyoruz yani ? oksijenli su ve papatya suyunu kastetmedim bunu söylerken, sac acici boyalari kastettim. Denenmis ve görülmüs biseydir, kendimden biliyorum.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Birisi almanları mı kıskanıyor sarışın diye ?[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 alexiiii !!!!!!11111 ytr. bi ara saclarimi kirmiziya boyamistim , o yüzden saclarimin rengini acmam gerekiyordu. ondan yani . hem sanane lan.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 09 Temmuz 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 19:41 tarihinde demiş ki: bi ara saclarimi kirmiziya boyamistim. Kazıt Ya ne kasıon Tekrar başka renge döndürmek için. :>[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bakiniz. saclarim kahverengi. kipkirmizi olmasi icin, saclarimin rengini , sac acici boyayla actim. sari oldular dogal olarak. sonrada kirmiza boyadim. öyle oldu.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şimdi tamamen meraktan soruyorum , direk kırmızıya boyanmıyor mu o saçlar ?[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Morada boyarsın Maviyede Boyanır yaw nie boyanmasın? Boyaları karıştır birbirine :^P Mesela Kırmızı ile maviyi karıştır Bordo olsun saçların :^P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki: şimdi tamamen meraktan soruyorum , direk kırmızıya boyanmıyor mu o saçlar ? boyanir ama, istedigin renk olmaz. Sac rengine göre degisiyo. zaten boya kutusunun arkasinda gösteriyo: saclariniz kahwerengiyse su renk olur, siyahsa su, sariysa bu hede. benimkilerde kahvrengi oldugu icin ,dogal olarak kizilimsi garip bi renk olucakti. =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hmm anladım tşk :) zahmetli iş boyamak ya , benimkiler dört mevsim kapkaralar valla :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 19:48 tarihinde demiş ki: şimdi tamamen meraktan soruyorum , direk kırmızıya boyanmıyor mu o saçlar ? boyanir ama, istedigin renk olmaz. Sac rengine göre degisiyo. zaten boya kutusunun arkasinda gösteriyo: saclariniz kahwerengiyse su renk olur, siyahsa su, sariysa bu hede. benimkilerde kahvrengi oldugu icin ,dogal olarak kizilimsi garip bi renk olucakti. =) haha sen kizila sükret be, foxy ftw aslinda ama orjinal olmasi lazim senin gibi boya degil hamfendi : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 evet boya kutusuna düsmüs gibiyim zaten penth. lol yok be , 2 sene önce boyamistim. cocukluk hevesi =) simdi dogal rengindeler.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 satanik yap sacini, önüne kirmizi yap heha[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hmm Bende şey denicem... Alcam bütün boyaları birbirine karıştırcam, büyülü bi mix yapcam sonra saçıma sürcem bakalım nolcak.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: HymnOfSnuk, 09 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: zahmetli iş boyamak ya , benimkiler dört mevsim kapkaralar valla :P bnmde oyle eehe biz kara kardesler miyiz acaba?:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar