Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jedi ihbar eden jedi-alexea-

managerx

Öne çıkan mesajlar

dün gece ryatt trail 2 de akse, indorill, resit, alomatik ve bir kaç kisiyle xp kasiyorduk. alexea dene biri gelip isimlerimizi spatile yazınca forumları taradık bir sure sonra, sadece bizim degil tüm traillerde xp kasan jedi olan olmayan herkesin isimlerini postladığını gorduk hatta bizimkinin resmini bile cekmis. Oraya da yazmış kendi saatlerce kasmışmıs jedi olmak icin oradaki insanlar exploit yapıyomuş, daha hizli xp aliniyomuş, gruptakilerin hepsi rebel, ve biri haric hepsi jedi ihbarcı alxea da V star rebel guildinden bir jedi
bu oyunu oynamasi icin insanların testten gecirilmeleri gerek...[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bencil adamlardan nefret ediyorum.
Ha imperialsındır adamlar rebel grind ediyor gelişmesini istemezsin karşı tarafın pvp de fazla adamları olmasın zorluk çıkaralım her türlü pisliği yapalım dersin ihbar edersin saçma sapan ki adamında yaptığı o.

ulan sen rebelsin zaten , demek pvp ile alakasıda yok adamın , bencil ona buna sataşan sümük bir tipmiş. Yok ben kastım onlar kasmadan oluyor ühü ühü ühü ulan sen oradaki adamları şikayet edeceğine sony nin kafasına binsene bu ne biçim adalet diye.

yok onları banlayın onlar exploit yapıyor ühü ühü ağlayacağına o exploit açığını veren ve ayda 1.5 milyon dolar kazanan soe yi bombardımana tut velet.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Liderinin "-V- üyeleri robot değildir her istediklerini yapabilir söyleyebilir postalayabilir" diyerek alexea yı destekleyip desteklemediğini söylemesi ve Hem rebellere hemde jedilere ihanet etmesine izin vermesi yüzünden -V- bir guild değildir benim gözümde.
Ayrıca Alexia'nın yaptığı ihanetten dolayı Rebel değildir benim için missionu çıkarsa alırım.[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 29 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
ya orda nerde grind ediyorsunuz bir aciklaybilirmisiniz en son kattami falan cok sevinirim valla

evet ya wp felanda wersenis sevinirm...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse
FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

bu alexea 'nn forumdaki topici delete edildi. Ama bunlar durmadı her gun xp kasan jedilarin isimlerini alıp bu sefer V guildinin home pageinden yayına devam ettiler.
ama en son gordugumde bunu kolların bacakların yerine cyberneticler vardi

aceh of eclipse
mesa of eclipse[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür adamlarin rebel olmasindan utaniyorum acikcasi.Rebel olmasa kendisine 10 defa bh yollamistim simdi.-V- guild türk guild i degildir.Hala Alexea gelmeyi devam ediyorsa ve rebel iseniz Visionelle ye sikayet etme hakkiniz var derim.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
Sosyal ağlarda paylaş

Aklima Geldi Imperial Olanlar Icin Soyluyorum -V- Guildine Bi Saldiri Yapalimmi? Rebellerden BH Olanlar Varsa Rebel On Rebel Olsa Bile Sizin Guilde Adilik Yapilmis Solersiniz Sizde Diger Guildlere Karismazlar... :) Hemde Servera Katkimiz Olur Event Gibi :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kesinlikle gelirim sirf Milton adli adami keseyim yeter bana
Htta -V- guildinden nefret eden bir sürü rebel biliyorum onlarin bh lerinide cagiririm =P
[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Jedi Padawan

[Bu mesaj Sylian tarafından 10 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok Guzel Toplanalim Bi Ara Oyunda Anron Veya CrazyBabe Tell At Konusalim :) Organize Olay Yapip Dalariz[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...