managerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 dün gece ryatt trail 2 de akse, indorill, resit, alomatik ve bir kaç kisiyle xp kasiyorduk. alexea dene biri gelip isimlerimizi spatile yazınca forumları taradık bir sure sonra, sadece bizim degil tüm traillerde xp kasan jedi olan olmayan herkesin isimlerini postladığını gorduk hatta bizimkinin resmini bile cekmis. Oraya da yazmış kendi saatlerce kasmışmıs jedi olmak icin oradaki insanlar exploit yapıyomuş, daha hizli xp aliniyomuş, gruptakilerin hepsi rebel, ve biri haric hepsi jedi ihbarcı alxea da V star rebel guildinden bir jedi bu oyunu oynamasi icin insanların testten gecirilmeleri gerek...[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bir güzel dövmek lazım o tipi işte klavyeyi kafasında parçala[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 allahın lameri nolacak rush yapalım o herife allah bilir novice brawlera bile yenilir o app[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ona dathomirde res kill yapalmiki kolari bacaklar robot kolu olsun anakin den beter edelim[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 böyle bencil adamlardan nefret ediyorum. Ha imperialsındır adamlar rebel grind ediyor gelişmesini istemezsin karşı tarafın pvp de fazla adamları olmasın zorluk çıkaralım her türlü pisliği yapalım dersin ihbar edersin saçma sapan ki adamında yaptığı o. ulan sen rebelsin zaten , demek pvp ile alakasıda yok adamın , bencil ona buna sataşan sümük bir tipmiş. Yok ben kastım onlar kasmadan oluyor ühü ühü ühü ulan sen oradaki adamları şikayet edeceğine sony nin kafasına binsene bu ne biçim adalet diye. yok onları banlayın onlar exploit yapıyor ühü ühü ağlayacağına o exploit açığını veren ve ayda 1.5 milyon dolar kazanan soe yi bombardımana tut velet.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ihbar etmeside sacma zaten soe 2 yilin serefine veriyo ihbar edene kadar oda jedi master felan olmaya cabalsa veya baska birsey kassa bu gavularin kafasi hic basmiyor soe 2 yilin serefine playerlerina armagan etmis sanane bea lavuk[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 adı alexea di mi bi avliim onu:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Başliği nedir bh forumunda,ya da link var mi?[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bh forumunda degildi eclipse deydi baya bi kavga gurultu koptu sanirim delete ettiler ben de bulamadım bugun[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Liderinin "-V- üyeleri robot değildir her istediklerini yapabilir söyleyebilir postalayabilir" diyerek alexea yı destekleyip desteklemediğini söylemesi ve Hem rebellere hemde jedilere ihanet etmesine izin vermesi yüzünden -V- bir guild değildir benim gözümde. Ayrıca Alexia'nın yaptığı ihanetten dolayı Rebel değildir benim için missionu çıkarsa alırım.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 SS ler yayınlandıktan 15 dakika sonra bir -V- üyesi olan Llazarusun gelip gruba invite istemesi ap ayrı bi olay zaten. Bu da -V- nin bir guild olamayacağının bi kanıtı zaten.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 ya orda nerde grind ediyorsunuz bir aciklaybilirmisiniz en son kattami falan cok sevinirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Abi sizde bir ss alip koysadiniz o elemanla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: xieon, 29 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: ya orda nerde grind ediyorsunuz bir aciklaybilirmisiniz en son kattami falan cok sevinirim valla evet ya wp felanda wersenis sevinirm...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 bu -V- türk guild ı mı?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Hmm normalde jedi avlamam ama canım alexea için bir güzellik yaparız. Hem şereflice kasıyormuş exp'sini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu alexea 'nn forumdaki topici delete edildi. Ama bunlar durmadı her gun xp kasan jedilarin isimlerini alıp bu sefer V guildinin home pageinden yayına devam ettiler. ama en son gordugumde bunu kolların bacakların yerine cyberneticler vardi aceh of eclipse mesa of eclipse[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu tür adamlarin rebel olmasindan utaniyorum acikcasi.Rebel olmasa kendisine 10 defa bh yollamistim simdi.-V- guild türk guild i degildir.Hala Alexea gelmeyi devam ediyorsa ve rebel iseniz Visionelle ye sikayet etme hakkiniz var derim.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Anakin'e LAF YOK :D[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Aklima Geldi Imperial Olanlar Icin Soyluyorum -V- Guildine Bi Saldiri Yapalimmi? Rebellerden BH Olanlar Varsa Rebel On Rebel Olsa Bile Sizin Guilde Adilik Yapilmis Solersiniz Sizde Diger Guildlere Karismazlar... :) Hemde Servera Katkimiz Olur Event Gibi :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben kesinlikle gelirim sirf Milton adli adami keseyim yeter bana Htta -V- guildinden nefret eden bir sürü rebel biliyorum onlarin bh lerinide cagiririm =P [signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Jedi Padawan [Bu mesaj Sylian tarafından 10 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Cok Guzel Toplanalim Bi Ara Oyunda Anron Veya CrazyBabe Tell At Konusalim :) Organize Olay Yapip Dalariz[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar