BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33885&item=8203980443&rd=1&ssPageName=WDVW ebay de şöyle rune serisi gördüm alala oldum fiyatına göre çok iyi ama kıllandım europe sc falan yazıyor ben sc ne kısatlmasıdır falan bilmiyorum 3 yıl sonra tekrar yeniden başladım, europe realm de ben bu runeleri alsam europe realm deki ladder characterime aktarabilicek miyim çok merak ediyorum[url=http://[/url]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 konu dışı?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sc=softcore(öldüğünde tekrar dirilir) hc=hardcore(bir kere ölme hakkı var) bu topic=yanlış yerde:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ebay orası nolcağı belli olmaz :) Ben son anda alıcağım gitarın 700$ dan 900$ fırladığını bilirim. Ya da biri son dakikada gelir alır gider malı :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 a aaa. bladesinger. *!blade'i dürtükler* *!hayal görmediğinden emin olmak için kendine cimdik atar* vay be.. 1 yıl sonra blade forumlara tekrar mesaj atmış. başımıza taş yağıcak sanırım. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 delikanlı adam hc oynar .. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Bonecrusher, 10 Temmuz 2005 06:00 tarihinde demiş ki: a aaa. bladesinger. *!blade'i dürtükler* *!hayal görmediğinden emin olmak için kendine cimdik atar* vay be.. 1 yıl sonra blade forumlara tekrar mesaj atmış. başımıza taş yağıcak sanırım. :) Oha :P cok düşünmüş konu içn[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar