Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: DynamicK, 09 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki: örnek hg nin fanatikleri var demi neden ilk lvl sistemliserverdı scriptelrar ıcok mu iyiydide cazipti yoo hepsiscriptleri buldu biyerlerden de öyle kurdular serverı ama bir kitle edindi kendisine orda oynamaktan gayette mutlu ve büyük bir zevk alarak oynayan kitle edindi server kapandı ama hala hg dediklerinde hatırlar oynayanlar ( ben oynamadım sadece örnek veriyorum orayı) lvl sevmeyenler zaten ya hiç girmediler yada girip cıktılar bu önemli degil önemli olan senin serverını farklı kılacak unsurlar yoksa herkes söylüyor bizde edit yok bizde speed calısmaz adam kayırma yok falan filan bunlar geçici şeyler kalıcı olan sunucunun dna larının diğerlerinden farklı olması benim zevkimde bu ki eminim pek cok kişi bunca yıldır boşuna oynamışız ve pvp biliyoruz sanmışız diyecek aklımdaki sistemi kurarsam ki bir dönem denedik sylveria da ama tr deki oyuncu kitlesi cok alısık olmadıgı için sunucuda yaptıgımız oylama neticesinde kabul edilmedi o sisteme geçiş bundaki nedenler 1. serverda warlock yok ve pure warrior la pure mage dengesini en iyi kurmuş olan serverdık 2. o sisteme geçince pvp yi iyi bilmeyenler gz dısına cıkıp 2 vurup pasokacıp kurtulamayacaktı. daha detaylarıda varda anlatmak gereksiz ama şuda bir gerçek ki ben tr deki serverlarda oynamaya basladıgımda pvp yaparken uykum geliyordu hele ilk dönemlere mouse un butonları çift tıklayıp kosu yolunu sabitleyip peşimden 10 kişi dalarken yazarak pvp yapıyordum ki feci bayıktı hehe büyücü büyüye basıcak da sen gm topuksan aradaki uzaklık kapanıp büyüyü yedirecek .. :) herkes böle yapsın demiyorum zaten hehe benim fikrim bu siz aynen yapın ben ilerde olurda server açarsam öyle yaparım ozaman daha iyi anlasılır anlatmak istediklerim :) HG DEME BANA HG DEME İÇİM YANIYO İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM AÇSINLAR O SERVERI 10 GÜN 10 GEC BEGGİNG KASACAM AAAHH AHHHHHH
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bu vaktin pvpcileri spell book(20 spell) büyüler : feeblemind,clumsy,weaken,poi,fs,energy b,paralazy,wall,fire,dispel,self protection spells birde.. Pvp ye başlıyoruz uus jux in nox an mani ............ burada an mani tekrar ediliyor eğer ağır silahlı ilse uus jux innox por corp wis başka büyü kullanmıolar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 MASTEİS??? XHEARON ??? eğer oynadıysam nickim Unicorn..
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 güzel konu konuşulması gerekli bir konu bende bununla ilgili yorumları duymak istiyordum açan arkadaşa tebrikler..[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: go2hell, 09 Temmuz 2005 09:31 tarihinde demiş ki: said: DraculaVigorous, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki: @thelegbra : Eed rogue sınıfına özgüdür aslında stealth ve hiding. Ama hiçbir frp oyununda kişi saklanarak yürümek istediğinde gm " Dur bakalım önce zar atalım bi gizlen." veya "Gizli bir şekilde yürüyemezsin çünkü sen gizlenemezsin hede hödö" tarzı şeyler demez. + Bu çalıntı scriptlerde full leather yada studded setle hide/stealth kullanılamıyor... ne yani o zaman sysmessage kullanmayalımda adam neden yürüyemiyoruz diye page mi atsin? hayır böyle bi sistem çok saçma. gizlenmek için üstünde deri bir giysi olmasının ne sakıncası olabilir? yada gizli saklı yürümek için (stealth'den bahsediyorum) neden önce gizlenmek önemlidir? En öküz adam bile isterse çok güzel gizlenir vs. vs. vs. ben heralde çok fazla role playci yaklaşımla bakıyorum. Neyse siz sysmessage felan silmeyin. Korsan scriptlerle server açmaya devam edin...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Unicorn eet benim :) Dwarf Warrior - Xhearon ////***Konuya Dönelim*** Şimdi şu var bide Nebula'nın scriptlerini geçtik artık tamam her yeni shardda nebula script'i dolu . birde action yok !! bu kadar mı olur ! Calimport zaten safe Bucs' action yok Dungeonlar action yok Spawn yerleri action yok Evet .. Yeni nesil server actionları Kolay bulunan magical yeri (ÖRN://xxx adlı shardda yew passagede krakenler var) Bi yew passage bi mezar birde destard.. Action yerleri ----------------- Türetilmiş yeni sözcükler ** App - Apepe ** ** Ezik ** ** KES !!! ** ** Ev kuşu ** -> biraz eski ama olsun ** GZ kuşu ** Aynen yukarıdaki Bunlar ne ? Sonra gelelim...Yeni kanunlar çıkardılar pvp turnuvalarında olmaz ama actionlarda nedense Silaha poi sürme derler (acaba neden ?) Birde server açtık gelin falan die serverlarda +9 bardich 70 can alıyor ushguosafhguohfgğ diyorsunuz ve direk alt+f4 .. tabi bu olay yenilik olsun die dismount ekleyecekler ya içine ediolar :D[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oyunu daha mantıklı daha rp ye uygun hale getiricegim diyerekten yapılan her müdahele oynanış açısından sıkıntıya neden oluyor ise bence eksi puandır. amaç oyuncunun zevk alması ise orta yolu bulman lazım mesela set varken stealth yapamamak diye bir olay cıkarıldı stealth in çok bir artısı yok ki yani st yapan biri baskasına vurdugunda backstap extra damage koysa ( mesela dota da var cok kral özellik) ozaman set giymesin ama onun dısında oynanışı düşüren bir olay[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Allison Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 standart deil. at üstünde hide yapılabilen pek çok yer var ve mantıklı. at üstünde kazı da yapılabilen pek çok yer war ve mantıklı. koşarak büyü atmak mantıklı deil. macro olayı da adam bilg başındaysa sorun diil, yoksa haksız kazancımsı; bu standartsa let it be.[signature][hline]Immerse your soul in love
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ya Biz Bu Oyundaki Çoğu Şeyi Gerçek Hayattaki Gibi Mantıklı Yapmaya Çalışıyoruz Kİ Hangi Türk İnsanı At Üzerinde Kazı yapıp Bide Onu Çantasına Alabilir ??[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Allison Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 duvarı kazıyorsa yapabilir. yeri kazıyorsa zor.[signature][hline]Immerse your soul in love
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Duvarı Kazsa BİLE ki böyle Bişey Yok Çantasına NAsıl Alsın ?? Yer Çekimi Diye bir şey biliyorum ben Yoksa Öyle Bişi YOkmu ?[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: ultrAslan, 08 Temmuz 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Şimdiye kadar açılan bütün shardlar hep böyle oldu, mesela biz zamanında farklılık yapıp bunları değiştirince bilmeyen adam yerine koyulduk bu böylemi olur hiç mi uo oynamadn? gibi laflarla yüzleştik. dışlandık daha sonra anladıkki bu oyunculara bu lazım bunu yapıyoruz bizde. aklimdan gecenleri kisaca ozetlemissin, bende bu yuzden bu standartciliga katildim.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page
Allison Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 şimdi nie bi türk insanı? ikincisi yeri kazarsa da yer çekimi war her kazdıı adamların yere düşsün o zaman? bi de mantıklı yapmaya çalışıoz hebe hebe diosun ama adamın iki elinin olduunu göz önünde bulundurursan, kazıp çantasına koyması ki uoda çantaya koyma die bişe yok çantaya düşme die bişe war, mantıklı. onun dışında duwar kazma yok mu? =) senle hiç aynı yerlerde oynamamışız anlaşılan. duvar da kazılıyor.[signature][hline]Immerse your soul in love
Cyclone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Demekki Scpyi Ayarlarken Kaydırmış Adam AHAUZHA[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com
Öne çıkan mesajlar