Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne Bu Standartcılık?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 09 Temmuz 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
örnek
hg nin fanatikleri var demi
neden
ilk lvl sistemliserverdı
scriptelrar ıcok mu iyiydide cazipti
yoo hepsiscriptleri buldu biyerlerden de öyle kurdular serverı ama bir kitle edindi kendisine
orda oynamaktan gayette mutlu ve büyük bir zevk alarak oynayan kitle edindi

server kapandı ama hala hg dediklerinde hatırlar oynayanlar ( ben oynamadım sadece örnek veriyorum orayı)

lvl sevmeyenler zaten ya hiç girmediler yada girip cıktılar
bu önemli degil önemli olan senin serverını farklı kılacak unsurlar

yoksa herkes söylüyor
bizde edit yok
bizde speed calısmaz
adam kayırma yok falan filan
bunlar geçici şeyler kalıcı olan sunucunun dna larının diğerlerinden farklı olması

benim zevkimde bu ki eminim pek cok kişi bunca yıldır boşuna oynamışız ve pvp biliyoruz sanmışız diyecek aklımdaki sistemi kurarsam
ki bir dönem denedik sylveria da
ama tr deki oyuncu kitlesi cok alısık olmadıgı için sunucuda yaptıgımız oylama neticesinde kabul edilmedi o sisteme geçiş
bundaki nedenler

1. serverda warlock yok ve pure warrior la pure mage dengesini en iyi kurmuş olan serverdık
2. o sisteme geçince pvp yi iyi bilmeyenler gz dısına cıkıp 2 vurup pasokacıp kurtulamayacaktı.

daha detaylarıda varda anlatmak gereksiz
ama şuda bir gerçek ki ben tr deki serverlarda oynamaya basladıgımda pvp yaparken uykum geliyordu
hele ilk dönemlere mouse un butonları çift tıklayıp kosu yolunu sabitleyip peşimden 10 kişi dalarken yazarak pvp yapıyordum ki feci bayıktı hehe
büyücü büyüye basıcak da sen gm topuksan aradaki uzaklık kapanıp büyüyü yedirecek .. :)

herkes böle yapsın demiyorum zaten hehe benim fikrim bu
siz aynen yapın ben ilerde olurda server açarsam öyle yaparım ozaman daha iyi anlasılır anlatmak istediklerim :)

HG DEME BANA HG DEME İÇİM YANIYO İÇİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM AÇSINLAR O SERVERI 10 GÜN 10 GEC BEGGİNG KASACAM AAAHH AHHHHHH
Mesaj tarihi:
bu vaktin pvpcileri

spell book(20 spell)

büyüler : feeblemind,clumsy,weaken,poi,fs,energy b,paralazy,wall,fire,dispel,self protection spells birde..

Pvp ye başlıyoruz

uus jux
in nox
an mani ............ burada an mani tekrar ediliyor
eğer ağır silahlı ilse
uus jux
innox
por corp wis

başka büyü kullanmıolar[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

Mesaj tarihi:
güzel konu konuşulması gerekli bir konu bende bununla ilgili yorumları duymak istiyordum açan arkadaşa tebrikler..[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Mesaj tarihi:
said:
go2hell, 09 Temmuz 2005 09:31 tarihinde demiş ki:
said:
DraculaVigorous, 09 Temmuz 2005 06:32 tarihinde demiş ki:
@thelegbra : Eed rogue sınıfına özgüdür aslında stealth ve hiding.
Ama hiçbir frp oyununda kişi saklanarak yürümek istediğinde gm " Dur bakalım önce zar atalım bi gizlen." veya "Gizli bir şekilde yürüyemezsin çünkü sen gizlenemezsin hede hödö" tarzı şeyler demez.

+
Bu çalıntı scriptlerde full leather yada studded setle hide/stealth kullanılamıyor...

ne yani o zaman sysmessage kullanmayalımda adam neden yürüyemiyoruz diye page mi atsin?

hayır böyle bi sistem çok saçma.
gizlenmek için üstünde deri bir giysi olmasının ne sakıncası olabilir?
yada gizli saklı yürümek için (stealth'den bahsediyorum) neden önce gizlenmek önemlidir?

En öküz adam bile isterse çok güzel gizlenir vs. vs. vs.

ben heralde çok fazla role playci yaklaşımla bakıyorum.

Neyse siz sysmessage felan silmeyin.
Korsan scriptlerle server açmaya devam edin...[signature][hline] Sorgulanmamış hayat,
Yaşanmamış demektir...

Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Mesaj tarihi:
Unicorn eet benim :) Dwarf Warrior - Xhearon

////***Konuya Dönelim***

Şimdi şu var bide

Nebula'nın scriptlerini geçtik artık tamam her yeni shardda nebula script'i dolu . birde action yok !! bu kadar mı olur !

Calimport zaten safe

Bucs' action yok
Dungeonlar action yok
Spawn yerleri action yok

Evet .. Yeni nesil server actionları

Kolay bulunan magical yeri (ÖRN://xxx adlı shardda yew passagede krakenler var)

Bi yew passage bi mezar birde destard.. Action yerleri

-----------------
Türetilmiş yeni sözcükler

** App - Apepe **
** Ezik **
** KES !!! **
** Ev kuşu ** -> biraz eski ama olsun
** GZ kuşu ** Aynen yukarıdaki

Bunlar ne ?

Sonra gelelim...Yeni kanunlar çıkardılar

pvp turnuvalarında olmaz ama actionlarda nedense
Silaha poi sürme derler (acaba neden ?)

Birde server açtık gelin falan die serverlarda +9 bardich 70 can alıyor ushguosafhguohfgğ diyorsunuz ve direk alt+f4 .. tabi bu olay yenilik olsun die dismount ekleyecekler ya içine ediolar :D[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]

• Admin
Mesaj tarihi:
oyunu daha mantıklı daha rp ye uygun hale getiricegim diyerekten yapılan her müdahele oynanış açısından sıkıntıya neden oluyor ise bence eksi puandır. amaç oyuncunun zevk alması ise orta yolu bulman lazım
mesela set varken stealth yapamamak diye bir olay cıkarıldı
stealth in çok bir artısı yok ki
yani st yapan biri baskasına vurdugunda backstap extra damage koysa ( mesela dota da var cok kral özellik) ozaman set giymesin
ama onun dısında oynanışı düşüren bir olay[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
standart deil. at üstünde hide yapılabilen pek çok yer var ve mantıklı. at üstünde kazı da yapılabilen pek çok yer war ve mantıklı. koşarak büyü atmak mantıklı deil. macro olayı da adam bilg başındaysa sorun diil, yoksa haksız kazancımsı; bu standartsa let it be.[signature][hline]Immerse your soul in love
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 08 Temmuz 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
Şimdiye kadar açılan bütün shardlar hep böyle oldu, mesela biz zamanında farklılık yapıp bunları değiştirince bilmeyen adam yerine koyulduk bu böylemi olur hiç mi uo oynamadn? gibi laflarla yüzleştik.

dışlandık daha sonra anladıkki bu oyunculara bu lazım bunu yapıyoruz bizde.

aklimdan gecenleri kisaca ozetlemissin, bende bu yuzden bu standartciliga katildim.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer.
Sentenel Web Page
Mesaj tarihi:
şimdi nie bi türk insanı?
ikincisi yeri kazarsa da yer çekimi war her kazdıı adamların yere düşsün o zaman?
bi de mantıklı yapmaya çalışıoz hebe hebe diosun ama adamın iki elinin olduunu göz önünde bulundurursan, kazıp çantasına koyması ki uoda çantaya koyma die bişe yok çantaya düşme die bişe war, mantıklı.
onun dışında duwar kazma yok mu? =) senle hiç aynı yerlerde oynamamışız anlaşılan. duvar da kazılıyor.[signature][hline]Immerse your soul in love
  • Yeni Oluştur...