wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: fastreload, 26 Haziran 2005 16:36 tarihinde demiş ki: yahu adresleriniz bca ya verilcek apışıp kalcaksınız sonra, şirketlerden sonra evlere gelcekler bsa[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 aynı kapıya çıkıyo[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bugun geldi, bi ücret falanda yok, ama atladığım bi nokta var dvd-rom yok bende neyse ööle kaldı alana kadar:P[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 demin adamın teki geldi dünyanın en zengin adamından postan var dedi kim o dedim bill gatesten gelmıs sana dıyo eheh cok eglencelı bır postacıydı visual basicimde geldi yeşil kutusunda cok guselmıs sagol bill amca[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya programı denemem lasım, beta geldi test edemiyom üff deli etti, benimde babam bağırıyo -microsofttan bişey gelmiş gel bu ne -tamam baba biliyom -ee aç ne gelmiş -biliyom baba sakin ol -bak ya :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ayin 21 inde vermistim siparisi bugun geldi .orjinal cok guzel bir dvd ancak isinize yarayacak mi ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bana da bugün geldi. Ambalajını açmadım daha, duruyor öyle süs olsun diye. Beleş Service Pack'le beraber arşivime koydum. 4 DVD ne yahu zaten yer kalmadı hard diskte.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: streamin, 06 Temmuz 2005 17:29 tarihinde demiş ki: ayin 21 inde vermistim siparisi bugun geldi .orjinal cok guzel bir dvd ancak isinize yarayacak mi .. benim yarıcakta kuramıyom üf[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 shipping falan beles oldu da normalde ne kadar olmasi lazim di bir iki şık var zannedersem[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bugun geldi mükemmel birşey ya kutusuna bittim zaten kullanmak için sabırsızlanıyorum ama önce biraz altyapı =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 nerden bakarsan bak maliyeti 60-70 dolar[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Banada geldi ...![signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Cidden başarılı dağıtım yapıyolar benimkide geldi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 biz taşındık unutmuştum bunu adamlar cepten arayıp yeni adresi sordular aeh.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cd- nolmuş yani seninkinin tüm şartlarını taşıyo benimki ehhe dhl ve almanya pek sevinmiştim lan aha beleşe 4 dvd falan ama kurmadım hehe[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dhl zaten ününü hakediyo ,cok saglam calisiyolar[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 stajımı microsoftta yaparken bize direk dağıtmışlardı beta1'i. orda beta 1'i denemiştim. hatta meteksanda database projelerinden birini mssql+beta1 'le yapmıştım. beta iki'de ne kadar değişmiş merak ediyorum. ama eski vs'i kullandırysanız bunda açıkca söylüyorum apışıp kalacaksınız. smarttag olayını abartıp hatta bokunu çıkarmışlar. kod yazmak komik denecek şekilde basitleştirilmişti.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Banada geldi ama daha kurmayı falan denemedim duruyor öyle :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar