Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betacilar NDA'i kirdi ve Cok Agir Konustular - ÖZELLIKLE BETACILARA

Vampire

Öne çıkan mesajlar

Burda neler söylendigini yazardim ama buranin basi derde girmesin sadece linki vereyim

www.bluenews.com

yukardan swg ile ilgili linki tiklayin karsiniza cikan bütün sayfalari okuyun ve özellikle su an paticikte olan betacilara sesleniyorum bu adamlar ne kadar hakli bizimlede paylasin oyunun cikmasina surda 1 hafta kaldi bosu bosuna kicima 50€ kacmasini istemiyorum...Eger bunlar dogruysa buraya dogrulugunu yazarsaniz yada bu adamlarin söylediklerinin ne kadari dogru veya yanlis paylasirsaniz en azindan bizde bu isten kicimiza güzel bi miktar para kacmadan kurtuluruz :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun abartı derecede buglı ve nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor.Adamlar göz göre göre sağlam olmayan oyun çıkartıyorlar.Dün başıma gelen acaip ilginç bi bug sayesinde karakterim felç oldu.Artisan olan char ın hammadde toplamak için belirli bi alete ihtiyacı var ve bunu kullanıp etrafı kazıyor.Gel görki dünkü anlık server down dan sonra oda ne! bu aleti kullanıcak kadar skill in yok (ARTISAN ım yani başkasıda kullanamaz). Hammedde toplayamayan artisan bi halta yaramaz.. sonuç 0... Forumlarda biri yazmış 4 charım vardı 4 üde işlevsiz hale geldi ne biçim oyun ve buglarınız var diye sövüp sayıyordu.1 hafta içinde bunları düzeltebileceklerini sanmıyorum zaten bişeyi düzeltseler başka biyerden patlıyor.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

[Bu mesaj Darksun tarafından 19 June 2003 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Quest yerleştirmesinde de sorunlar var. Sonra mesela, birini öldürmeye çalışırken birden bire karakterin kaybolması gibi birolay var.

Geçenlerde başımıza geldi; karakteri ekranda kaybettik, ama yürüyoruz, savaşıyoruz falan... FPS modunda mıyız diye baktık ama değildik.

Enteresan...

Sevgiler,
Sosyal ağlarda paylaş

Burda NDA yı kırarak Paticik'i zora sokmak istemiyorum, ama oyunun 26 Haziran'da çıkacağı iddiasının bizi oldukça şaşırttığını kabul etmek zorundayım ..

İsteyen bana özel mesajla falan ulaşsın, sorularını elimden geldiğince yanıtlarım ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xasf, 19 June 2003 10:26 tarihinde demiş ki:
Burda NDA yı kırarak Paticik'i zora sokmak istemiyorum, ama oyunun 26 Haziran'da çıkacağı iddiasının bizi oldukça şaşırttığını kabul etmek zorundayım ..

İsteyen bana özel mesajla falan ulaşsın, sorularını elimden geldiğince yanıtlarım ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:

adamlar sanki çok türkçe anlıcaklarda yazı yazmaktan kaçınıyosunuz[hline]..........
Sosyal ağlarda paylaş

bana dün 900 ping civarı dedin dün lol

gir oku Urza herkes bug dolu diyor
bir tek sen süper süper diyorsun[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

Lol ilk defa scoutla oynadım neden bilmem çok zevkli geldi bana :) ilerde adam olunca tamer olup yaratıkları oynatıyorsun (harbi oynatıyorsun, yap olum numaranı diyince türlü türlü şaklabanlık yapıyor hayvanlar lol).Camp olayıda süper :) teamde kesin istencek bi eleman scout ,kurduğu camp sayesinde herkes daha çabuk heal olurken scoutda experience kazanıyor campdaki adamlar ve oturdukları miktar kadar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar cok zeki yaw bastan bi 50 dolar sokuyolar ve eger her ay ödemek istiyosan aylik 15 dolar ödüyosun yada 12 aylik anlasma yapip ayda 12 dolar ödüyosun (adam seni artik kendine bagliyor böylece istersen oyunu birak essek gibi ödüyosun), güzel taktik cok birakan olcak bu oyunu cokta cani yanan ama sunu söyliim senede toplam 230 (50dolar boxla birlikte) dolar vercek kadar bi muhtesemlik görmedim ben oyunda swg benim icin buraya kadarmis, adamlar o kadar delirmese o kadar agir yazilar yazmazdi oyunla ilgili[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Birinin bana dediğine göre pvp sitili Cs gibi olcakmış. Yani sistemi , oynanış tarzı değil. Battlefield in içine gircekmişsiniz savaş bitene kadar kadar ölürseniz bidahaki savaşa kadar öle kalıyormuşunuz felan.Denemediğim için bilmiyorum tabi :/[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 21 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
abi iide her oyunda var o aylik senelik paketler?

bide oyun zevkine bagli ben betadan cok zevk aldim ve oynayacagim yani.[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Senin gibi konusan 1-2 tane daha adam görseydim su koca internette bende girmeyi düsünürdüm bende cok uzun zamandir bekliyorum ama ne yazikki hep ama hep negatif yorumlar var azmo[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vampire, 22 June 2003 04:39 tarihinde demiş ki:
said:
Azmodai, 21 June 2003 19:31 tarihinde demiş ki:
abi iide her oyunda var o aylik senelik paketler?

bide oyun zevkine bagli ben betadan cok zevk aldim ve oynayacagim yani.[hline]hangisi daha iyi?
Azmodai

Senin gibi konusan 1-2 tane daha adam görseydim su koca internette bende girmeyi düsünürdüm bende cok uzun zamandir bekliyorum ama ne yazikki hep ama hep negatif yorumlar var azmo[hline]Dont make me more aggressive than devil...

Çünkü oyunu beğenmeyen 2.000 beta tester a karşı oyundan zevk alan 48.000 beta tester forum kavgalarıyla vakit kaybetmeden deli gibi oynuolar :)

Ciddiyim , sebep bu, oyunu beğenmeyenler her fırsatta cazgırdıyor, ama beğenenler bunlara laf yetiştirmekle uğraşmıyor ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 June 2003 15:13 tarihinde demiş ki:
hmm eve online içinde çok buglı diyolardı

çıktıgında çogu kişi şaşırmış bugların çoğunun fixlendiğini görünce

belki buda öyle olur

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 June 2003 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]

eve in 5-6 beta sürecinden sonra bug falan çok çok azdı....[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası
isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...