Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 City Creator Hakkında BilgiCity Creator'un Ana Sayfası City Creator, pixel art'lar ile internet tabanlı şehir yapma programı. 3 ayrı değişik seçenek sunuyor bize. Bunlar; blankton, snoland ve medieville. 3 seçenektede bize verilen alanlar aynı fakat binalar,çatılar,araçlar gibi şeyler değişmekte. Blankton gelişmiş şehirler (new york hatta daha aşmış), medieville göründüğü kadarı ile kale veya orta halli bir köy, snoland ise kar altında bulunan yada günümüz antertikası :-p Kullanılan pixel artlar çok şeker. Yanlız yarışma düzenlenebilir mi veya düzenlenir mi bilmiyorum. Eğer yarışma düzenlenecekse; yarışmacıların eselerini sergileyebilmesi için üye olmaları şart. Üye olup, eserlerini kayıt etmesi gerekmekte. Kayıt edilen eserlerin bir tanesinin görünümü aşağıdaki spoiler'da mevcut. [spo1=Örnek]City Creator ile yapılmış uyduruk ve örnek bir şehir.[/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|[Bu mesaj orc_lord tarafından 08 Temmuz 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 OMG! Süper birşey bu,eğer yarışma düzenlenirse çok eğlenceli olur,herkes çok güzel şehirler çıkarır ortaya hatta birleştirip Pativille yaparız..Oof..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben başladım bile =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 süpermiş hemen başlıyorum:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hazır olması ile pek zevki cıkmıo be,az bakam dedim de sıkıldım :))[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 adaylığımı koyuyorumbide 3 dal için ayrı olsun yarısma bence... Karlı şehrim[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 08 Temmuz 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 buda Paticik![signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bence hoş birşey yapmışlar. gerçi pek ilgi görmemiş gibi ama?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 orijinallik yok bunda bence, bizim kastığımız pixel artta yaratıcılık var daha zevkli :>[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: mutos, 08 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki: hazır olması ile pek zevki cıkmıo be,az bakam dedim de sıkıldım :)) [signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 güzel bir şey ama bence baya kısıtlı bir sistem. Biraz sıktı bu kısıtlılık...:([signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: mutos, 08 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki: hazır olması ile pek zevki cıkmıo be,az bakam dedim de sıkıldım :)) [signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 biraz sınırlı birşey fakat genede yapan ve uğraşan adamları tebrik etmek lazım. güzel ve farklı bir iş çıkarmışlar. pixel art'tan fazla anlamayanlar içinde örnek olabilir aslında.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne bu şimdi?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 belki sole olabilir.kendi yaptıklarımızın yanına meze olarak kullansak mesela? bu da gayet hos olur gibime gelio:)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 meze?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar