CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bugun kafama takılan bir soru yuzunden acım bu konuyu(soruyu sonda soracam :P) Bugun ailemle bana bir pantalon almaya caddeye gittik hemen bulundu bana gore guzel bir pantalon aldık bitti. Sıra anneme bisi almaya geldi(bir dugune gidecegimizden dolayı) girdik Zara'ya %50 indirim var, icerisi felaket otesi olamaz boyle birsey gozlerime inanamadim, kasanın onunde bir kuyruk var dısarı cıkacak nerdeyse.. neyse asaga indik annem bisiler begenene kadar canımız cıktı babamla benim, yok bu guzel mi yok yakısır mı falan neyse sonunda biseyler begendi denemeye kabinlerin oraya gittik orda da yukari kadar cikan bir kuyruk.Ben o arada etrafı inceliyorum sıkıntıdan, karılarının yanında olan ya da sevgililerinin yanında olan erkekler baymıs bir vaziyette yanındaki ne derse basını sallıyor, kadında surukluyor adamı resmen. Yerleri gorseniz o kadar gozleri kararmıs ki indirimden ne gorseler denemisler ayakkabının teki magazanın bi ucunda, diğeri öteki ucundaydı dusunun karmasayı sonunda begendi annem ve aldık istedigini cıktık. baska bir magazaya girdik Zara da gordugum butun ciftler yine ordaydı cunku aynı indirim orda da vardı.Yanındaki sevgilileri ya da kocalarının baydıklarını gormeden cılgın gibi alısveris yapıyorlar.Ve sonucunda ay sonu gelen para adamı asıyor."Bak kocacım bu indirimde,12 takside de boluyorlarmıs Card finansa" diye diye yuz tane sey aldırıyorlar ve yarısını giymiyorlar bile. Bunca olaydan sonra kafama bi soru takıldı: "Kadınlar indirim oldugu zaman niye yanlarına kocalarını ya da sevgililerini alıyorlar da, indirim olmadıgı zaman niye almiyorlar?" Benim cevabım soyle oldu :"İndirim oldugu zaman fiyatlar dusuk oldugu icin adam sinir krizlerine girmiyor ve taksit taksit oduyor tıpıs tıpıs ama indirim olmadıgı zaman fiyatlar gacırt diye girince adamlar sinir krizinin otesine gecip komaya giriyorlar. Sizce neden?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ailemle beraber alışverişe gitmekten nefret ediyorum zaten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İndirim sırasında yanında olmanız sadece tesadüf zira mümkün olsa bütün alışverişlerde yanlarına almak ister büyük çoğunluğu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi mümkünse Alışverişe gittiğinde , Karşı cins olmicak olursa sçtn. :^D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Çoğunluk dedigin herhalde cok kıyafet almayanlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence indirim olmuş olmamış farketmiyo, her seferinde "yaa bi iki bişii bakcam" deyip kandırıyolar götürüyolar :) ben de çok sıkılıyorum ya, hiçbi alışverişim 5-10 dakkadan fazla sürmedi şu ana kadar.girerim beğenirim alırım çıkarım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 1 kere 5 kızla mangoya girdim içerde 4 tane arkadaşları vardı tek erkektim.sanırım 2.5 saat içerde kaldılar.kasadaki kızlar bana bakıp gülüyodu ne yapmaya geldin manyakmısın falan diyenlerde oldu! benim için sonuç: ister indirimde ister zamda unisex olmayan bi mağazaya bayanla girmem bi daha.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Erutan, 09 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Abi mümkünse Alışverişe gittiğinde , Karşı cins olmicak olursa sçtn. :^D [signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence ,indirim oldugu zaman yanlarina kocalarini almalari tamamen tesadüf. ayrica alisveris olayi kadinina göre degisiyo. mesela, ben param oldugu zaman , deliririm herseye atlayabilirim. ama para olmayinca ,sesimi cikartmamak zorunda kalirim haliyle =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 en korkulu rüyam mango. Kesinlikle beni içeri sokmaya çalıştığı zaman karşı cins , hyr ben dışarda durucam diyorum ve ahanda sana bu kdr vakit. eğer vakti aşarsan ben şu şu kafeye gidiyorum sen gelirsin. SOnra kafede canım sıkılıyo o ayrı konu :)[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Erkekler avcı kültürden kadınlar ise toplayıcı kültürden gelirler. Milyonlarca yılın evrimi genlerine işlediğinden erkekler nokta atışı yapmaya kadınlarsa ince eleyip sıkı dokuyarak en iyisi bulup almaya çalışırlar. Bir erkeğin alışverişi 5 dakika sürüyorsa bir kadının istediği şeyi bulması 5 gününü rahatlıkla alabilir ki bu arada muhtemelen fırsat olarak gördüğü 5 farklı şeyi daha almış olur. Tek sorun eskiden 5 değişik şeyi doğadan toplayınca sorun olmazken bunları dükkanlardan toplayınca olan bütçeye olmakta :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Vanille zaten senin gibiler azınlıkta:P paraları olmayınca da SHOPPİNG SPREEEE yapiyorlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 e param olunca niye almiyimki begendigimi =) sonucta 50 cift ayakkabimiz yok. o tip hatunlarada kil olurum. yok neymis.ayakkabi hastaligi varmis.[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Niye Benim Param var 5 tane Kotum var (misal) 10 tanede tişörtüm var.Bu neyime yetmiyorda? Gidip Hala Dolabı tıka basa doldurmaya yada, Yeni bi dolap alıp içini doldurmaya çalışiyimki? israfdan başka bişey değil vanille. :^D Hani cem yılmazın bi şeyi var lafı Ver ordan kangal sucuk,ver krem peynir , ver tekerlek tekeri (evet evet dinleyin böyle bişey diyor orda :^D) Bu modda saldırıyonuz direk Mağazalara.Bide indirim oldumu Erkeğin feriştahı kayıyo... [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Temmuz 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yahu 3 senedir allah sizi inandırsın 4 tişörtümü ve 2 eşofmanımı değişimli olarak giyiyorum , başka da kıyafetim yok :D[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Erutan, 09 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: Niye Benim Param var 5 tane Kotum var (misal) 10 tanede tişörtüm var.Bu neyime yetmiyorda? Gidip Hala Dolabı tıka basa doldurmaya yada, Yeni bi dolap alıp içini doldurmaya çalışiyimki? israfdan başka bişey değil vanille. :^D yoo.. param olunca , sadece alisveris yaparim diye bir kosul yok. biriktiririmde bazen , baska hede'lerede yatirim yaparim. bazende kiyafet alirim. o kadar =P kiyafet hastasi diilim ben kardesim![signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi erutan resmen "Kıyafetim az ammee para bende lafı soyleysim geldi" sana:P Vanille zaten paran varken alma diyen yok:) parası olmayınca da cilginlar gibi alısveris yapanlarda da var onu soylemeye calıstım :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kroyum emme para bende NBRRR??? :^D l0l ya aklıma MEDENİ KARPUZ geldi. Süper şahızdır kendileri.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 medeni karpuz audhas bide indiirm olunca indirim olmadıgı zamanki kadar alıyorlar yine ama daha cok tutuyor bu nasıl indirim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: vaniLLe, 09 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki: e param olunca niye almiyimki begendigimi =) sonucta 50 cift ayakkabimiz yok. o tip hatunlarada kil olurum. yok neymis.ayakkabi hastaligi varmis. ben erkeğim bendede var ha bide güneş gözlüğü.dışarı çıktığımda ikisine bakmadan ve beğendimi almadan edemiyorum ama ayakkabı hastalıktan çok gereklilik gibi geliyor bana.15-20 çift var ama bazen yeterli gelmediği oluyor.bide inandiğim bişie erkeğin 3 şeyi önemli ayakkabı,saat,pant. olmazsa olmazlar bence.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tamam onemlilerde bunların hastalık haline getirmek cebe zarar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 o zaman her seferinde hasta hatunlara , ''bak simdi afrikadaki ac cocuklari düsün.. gel o parayla bagis yapalim ya da eve yatirim yapalim daha mantikli olur'' gibilerinden birseyler söylemeyi deneyin , vicdani sizlarda vazgecerse eger , etkili olabilir =)[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sizlamaz,hatta ayrılma tehlikesi var[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hayatımda en nefret ettiğim 2 şeyden biridir kadınlarla alışverişe çıkmak... 2.'si de, öğrenciye kiralık ev aramak...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kardeşimde bu alışveriş hastalarından biri, gerçi bu bahsedilenle çok da alakası yok ama nese.. arada bi sinir ediyorum; "senin yüzünden çinli çocuklar günde 16 saat çalışıyor", "çinli çocuklar sana tişört yetiştirmek için günde 16 saat dayak yiyor", "30 kiloluk gariban çinli çocukları senin giydiğin 20 kiloluk kumaşı taşıyor"."çinli çocuklar konfeksiyon atölyesinde günde 16 saat dikiş yapıyor, parmakları uyuşuyor" vs.. vs.. daha bir ton uyduruyorum tabi.. manyak eğlenceli oluyor. :D :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 09 Temmuz 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar