Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 No Comment Hayatımda Böyle Amaçsızca bi şarkı görmedim ben yahu? Bunu yapanlar acaba, ulan şarkıya bak bee süper yapmışız demişlermidir.. :hmm:[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 evet iste aradigim buydu ![signature][hline]Neyse o.
octopus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 :lol: altıma işiycem ahauahauhauh böle bişiy duymadım hayatımda suzhauh süper lan hauhahhahaejafkalsfdsşadfasidf[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 dememişlerdir bnce..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hayatımda bu kadar Anlamsız Gerzek bi şarkı duymadım yaa... bune !! lol bende ilk dinlediğimde gülme komasına girdiydim. Kime yolladıysam yarılmıştı ehue süper şarkı herkeze tavsiye ederim.Ara sıra dinlemek deli oluyo koparıo adamı ehue. vokal direk komaya sokuo adamı. [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 muadillerini bolca duydugum icin pek garip gelmedi bana :)[signature][hline]Neyse o.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 fena değil :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 anaaaam... benim şarkı ne arıyo burda :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vokali takdir ettim çok başarılı[signature][hline]oh yeaa
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 o_O[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Baya güzel sevdim ben. http://www.metal-archives.com/band.php?id=1046 hatta sevenler için bi şarkıları daha http://www.geocities.com/SunsetStrip/Pit/2068/Extreme-.zip buda offical siteleri http://get.to/ent [Bu mesaj EagleEye tarafından 07 Temmuz 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 vokal iğrenç :B[signature][hline]peace!
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abi ne ziyan şeydir bu kulaklarım mahvoldu pehh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eah bu ne ya gereksiz gürültü diye deiştirelim bu grubun adsını.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 extreme noise terror zaten grubun adı :) de kime göre gereksiz, kime göre gerekli?bence gerekli seviyorum çünkü ;)
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tipik underground grindcore işte :)
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pek underground diilmiş bu ya.yani grind zaten underground bi tür ama bu grup grindcılar arasında popüler baya :)
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 vay be, en popüler demek ha... ama yinede kötü :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pink floyd hakkında sandım[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 cidden banada o izlenimi verdi tarihde tam oluyodu zaten[signature][hline]Beş Hececiler
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kulaklığım olmadığı için şimdi dinleyemdim şarkıyı ama sitelerinden ve burada yaazılanlardan swarrrm benzeri bi grind grubu olduğu kanısına vardım.bu turden hoşlananlara swarrrm i şiddetle oneriyorum.burdan çekebilirsiniz.tum album için ozelden mesaj atarsınız yada japanese assault die aratırsanız p2p lerde bulabilrsiniz[signature][hline]save a cow, eat a rapper
Öne çıkan mesajlar