Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nolcak acaba??

fiona

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 01 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Ama sen kesin bir tavırla ilişkinizin çizgisini çekmediğin sürece böyle devam edecek ve sana da zarar gelecek bu durumdan...

eh be ne konuştun kim tutar seni be yürü:D
tmm biraz daha izleme modunda kalcam bi kaç günlüğüne zaten yarın,cuma hep beraber olcaz proje odasında.duruma göre dalarım artık.bu konu uzadıkça uzuyo sizi daha fazla sıkmak istemniyorum dertlerimle.herkese çok teşekkür ediyorum benim için yararlı oldunuz...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
e sen de "koklatıyor ama vermiyor"sun resmen.
erkekler kızla tanışabilmek için aynı klüpe üye olmaya, aynı lokantada yemek yemeye felan çalışırlar da,
anladığım kadarıyla bu resmen sana yavşıyor tüm gün, sen ise ses çıkarmıyorsun.
çocuğun tavırlarını sevmiyorsan uzak dur ya da tavır koy.
çocuk zevk alıyor demek ki sana sulanmaktan.
ha zaten rew de demiş:
said:
Rewendor, 01 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Ama sen kesin bir tavırla ilişkinizin çizgisini çekmediğin sürece böyle devam edecek ve sana da zarar gelecek bu durumdan...

sen öyle san kaç kaç nereye kadar odanın içinden dışarı çıkamıyoz eninde sonunda beni buluyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 01 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
cocuk resmen taciz ediyor seni arkadaslıgından yararlanıp sende hala yakın arkadasım diyosun öyle yakında orana burana el atmaya başlarsa hiç şaşırma derim.

oha canım o da beni öpmedi bile:yapma:
böyle bişey yapmaz.yalnızca seni öpcem der ama ben izin vermem o da yapmaz..siz de var ya iicene tecavüzcü coşkun yaptınız ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 01 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
duruma göre dalarım artık.

aman yava$.... =P

e hem rahatsiz oluyomussun gibi konusuyosun, bi yandanda hareketlerinden pek sikayetci diilsin gibi sanki.??
bence önce bi ne istedigine karar ver.
Cocuguda oynatma fazla..
Her bi hareketinle umut veriyosun ona cünkü.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 01 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
hade yaa daha öpmedi bile demek :-D

öptükten sonra da "ay aman daha ellemedi bile nolcak her gün arkadaslarımla öpüsüyorum.hem o cok yakın arkadasım" dersin bu gidişle.

yanağımdan bahsediyorum!!!![signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 01 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
saklıyo ama fionanın da hoşuna gidio. anlamadık sanma :-)

hooooşt git ötede bayıl[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 01 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki:

yanağımdan bahsediyorum!!!!

bende yanagından bahsediyordum zaten. neyse izleşmeye devam edin o zaman siz ben ne karısıyorum ki alan memnun veren memnun gözüküyo:-) hayırlısı olsun[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 01 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:

hooooşt git ötede bayıl
abi bu nedir hahahahaha rezalet[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

Fiona, diosun ki onla çok ii arkadaştık kaybetmek istemiorum, sana bişey diim, şu an yaşadığınız şey çok arada. arkadaş da diiilsiniz, sevgili de. çocuk sevgili olmak istiyo. sen arkadaş. ama şöle bi durum var o çocuk sana aşık ve bu böleyken arkadaş olmanızın imkanı yok. o sana karşı özel bişeyler hissederken sen ne kadar onu arkadaş olarak görsen bile, asla gerçek arkadaş olmassınız.. Sevgili olmak istemiosan ve kesinlikle arkadaş kalmak istiosan dieceksin ki uzaklaşmam lazım.. sen de unutursun bastırırsın ondan sonra tekrar takılrızı arkadaş oluruz ama zamana ihtyiacınız olacak baya. O da sana "ben tamam istemiom uzaklaşmak arkadaş olacam " derse kanma yok öle bişey. Benim kız arkadaşımın başına aynı şey geldi, ve ben bu yüzdne kız arkadşaımdan ayrılıodum, irenç şeyler yaşadık. onun çok yakın arkadaşı kız arkıma aşıktı ve "ben senle çıkmak istemiom arkadaş olalım" die kandırdı ve öle irenç şeyler yaptı ki şu an konuşmuolar bile.. Kesin bi karar vermen şart şu an ikinizde işkence çekmekten başka bişey yapmiosunuz çünkü ...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 01 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
said:

hooooşt git ötede bayıl

ahahahha süpersin ya[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonra derler gazetelerde ikinci sayfada niye boyle cinnet haberleri cıkıyo.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

valla aynı durumun erkegi (tabi bu kadar yavşamadan) olmuş biri olarak (yaş 14) nasıl desem morris demiş aradasınız ne arkadaş ne sevgilisiniz cocuk sevgili olmakl istio bu durumun 3 secenegi var 1. direk bi sınır koy araya 2. cocukla cik 3. secenek ise cocugun senin onla cıkmayacagını anlayıp artık seni sevmekten vazgecip tekrar dost olmak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 01 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
Nasıl ki ingiliz atlarıyla arap atları eşitlenemiyorsa.
Kadınla erkekte eşitlenemez.
Kadın erkek eşit olamaz, birbirinden çok farklı oldukları için eşit olamazlar, biri açık farkla üstün olduğu için değil.

kadın erkek psikolojisi farklı olabilir, ama bu eşit olmadıkları anlamına gelmez."eşitlik" ve "yapı" kelimelerini karıştırmamak lazım[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...