elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya amfitiyatro? unutuyosun alexi.. unutuyosun.. Hey cicim dans edelim hadi hehea hadi![signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 - Emre bak, kafanı kırarım. - Eöö.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Gimli, 01 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: kız değil misin süründür biraz (-: HAİN ![signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Alexi Septimus, 01 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Nasıl ki ingiliz atlarıyla arap atları eşitlenemiyorsa. Kadınla erkekte eşitlenemez. Kadın erkek eşit olamaz, birbirinden çok farklı oldukları için eşit olamazlar, biri açık farkla üstün olduğu için değil. ben anlamam[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: pan, 31 Mayıs 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ya başta çok yüz vermişin belli yani, yoksa bu kadar .okunu çıkartamazdı (yani..), mortisin dediği doru bence de. ona yüz falan vermedim .başta ben ona çok göz dağı verdim.hep laf sokuyodum ve kavga ediyoduk .son günlerde daha ii anlaşıyoruz ve o da daha yakın.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Haziran 2005 01:48 tarihinde demiş ki: said: fiona, 31 Mayıs 2005 20:41 tarihinde demiş ki: said: Dynun, 31 Mayıs 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ben şahsen çocuğun yaptığını beğenmedim. oldu bittiye mi getirmeye çalışıyo yoksa sadece eğleniyo mu anlamadım. senin yerinde olsam sorardım bana karşı neler hissediosun diye. ya ama utanıyorum:(nası sorıyım ben kızım. ya sana oha diyorum artik kusura bakma. her firsatta esitlik diye bik bik ötmesini bilir sevgili kadinlarimiz, ama is böyle tasin altina elini sokmay agelince "Ben kizim, ben bilmem beyim bilir vs.". yok böyle birsey. ayrica, durumu bu sacma sapan olaydan cikarip düzgün bir iliskiye cekmek istiyorsan adam gibi gider konusursun cocukla. Konusmazsan bu durumdan zevk aldigini gösterir bu. Yanlis anlama, kaliplara oturtmak istemem ama bu tribi süper anlatan "gösterip vermemek" diye belki cok argo ama durumu direk anlatan bir deyisimiz vardir. Sen bir konus. Adam durup dururken böyle basladiysa ve konusmalarini anlamazsa manyaktir zaten ve hakki kötektir. Da bence sen eger su "ben kiziiiiiiim" ayaklarini birakip adam gibi konusup bazi sorumluluklari da üzerine alma zahmetine girersen her sey rayina oturur. Kusura bakma sert ciktim biraz ama nefret ediyorum "ben kizim" lafini duydugumda. Ben feminizmi savunan birisiyim, 100% kadin erkek esitligine inaniyorum o yüzden cok sacma geliyor bu tür tavirlar bana. ya tabiki ben de eşitliği savunan bi insanım ama bu konularda acayip utangacımdır.bu artık yerleşmiş.ama haklısın.kendimi hazır hissettiğimde konuşcam geç olmadan.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 imzandan anladıım kadarıyla sen herkese karşı iyisin çocuk seni yanlış anlamış vede olayı buraya kadar uzatmış. sende net bir hayır diyememektesin. valla benim bi arkım ildışına kaçtı aynı sebepten. öteki arkda aradan 4 sene geçti hala kurtulamadı :)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 01 Haziran 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Gimli, 01 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: kız değil misin süründür biraz (-: onun kadar sürünen olamamıştır belki de inan.başlarda arkadaş bile olmak istemedim her fırsatta laf soktum.şimdi telefonu kapatırken falan öptüm dio (normalde hiç öpmedi)benim de dememi istiyo ben demiyorum.bi sürü trip yapıyorum.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: xueshen, 01 Haziran 2005 08:56 tarihinde demiş ki: imzandan anladıım kadarıyla sen herkese karşı iyisin çocuk seni yanlış anlamış vede olayı buraya kadar uzatmış. sende net bir hayır diyememektesin. valla benim bi arkım ildışına kaçtı aynı sebepten. öteki arkda aradan 4 sene geçti hala kurtulamadı :) ohaaa..yok canım ben direk hayır demesem de belli ediyorum ki zaten.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çocuk yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek modda nası belli ediyosun hayır demeden bırah şimdi istemem yan cebime koy kendinden hoşlandıgını bildigin birisinin etrafında olması her zaman mutluluk verir ki cocugun sende yaptıgı sıkıntıyı verdigi mutluluk örtüyor bile[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dediğim gibi okulun ortasında geçip karşısına "Ya sen ne sulu birşeysin, sevmiyorum işte seni, tiksiniyorum senden. Artık bana asılmayı bırak..." diye bağırırsan bir daha senin peşinden koşacağını, seni seveceğini sanmıyorum. Ama bu laflarının akabinde tokat veya yumruk yememek için mesafeyi koru ;-)[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Spidee, 01 Haziran 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi okulun ortasında geçip karşısına "Ya sen ne sulu birşeysin, sevmiyorum işte seni, tiksiniyorum senden. Artık bana asılmayı bırak..." diye bağırırsan bir daha senin peşinden koşacağını, seni seveceğini sanmıyorum. Ama bu laflarının akabinde tokat veya yumruk yememek için mesafeyi koru ;-) haha onu bununla tehdit ettim bana ne dese beğenirsin? ben de sen beni seviyosun derim diyo...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: DynamicK, 01 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki: çocuk yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecek modda nası belli ediyosun hayır demeden bırah şimdi istemem yan cebime koy kendinden hoşlandıgını bildigin birisinin etrafında olması her zaman mutluluk verir ki cocugun sende yaptıgı sıkıntıyı verdigi mutluluk örtüyor bile yok canım daha neler ...bilmiom yaaaaaaaaaa:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: fiona, 01 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 01 Haziran 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Dediğim gibi okulun ortasında geçip karşısına "Ya sen ne sulu birşeysin, sevmiyorum işte seni, tiksiniyorum senden. Artık bana asılmayı bırak..." diye bağırırsan bir daha senin peşinden koşacağını, seni seveceğini sanmıyorum. Ama bu laflarının akabinde tokat veya yumruk yememek için mesafeyi koru ;-) haha onu bununla tehdit ettim bana ne dese beğenirsin? ben de sen beni seviyosun derim diyo... Bi dene bakalım o kadar bağırdıktan sonra "Ben de seni seviyorum.." diyebilecek mi =) ( Tabi bunun püf noktası öyle bir bağıra çağıra girişeceksin ki herkes duyacak ) Hani yüzsüzlüğün de bir sınırı vardır..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bunu yaptığımda heralde bi daha konuşmayız bütün arkadaşlığımız biter :( ama o kaşındı son çare olursa bunu denicem sinirlerimi hoplatmasın.ama ilk önce bi konuşcam bugün gelişmelerden haberdar ederim sizi.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 memleket kızları nede sorunluymuş da bilmiyomuşuz be :) gimlinin dedigi gibi yapıyo her kız valla tükenç, arada unique larda cıkıyo[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Endoret, 31 Mayıs 2005 21:31 tarihinde demiş ki: bence sana duygularını açık açık soylemeden sevgilim fln ayağına yatıyorsa bu normal birşey değil. ya reddedilmekten korkuyor ve senin arkadaşlığını kaybetmekten yada kafasında başka bir şey var elemanın. bence cocuk arkadaslıgını kaybetmekten korkmuo cunku korksa cok dikkatli davranırdı hiç sevgilim ayagına yatmazdı tabi eger fiona sen cocugu arkadaş olarak seviosan ve cocuk gercek arkadaşların (kız arkadaşların) çıkma vb teklif edince redetse bile %80 arkadaş kalıp anlayış gosterdigini bilmiosa ondanda olabilir... ama %99 cocuk reddedilmektne korkuodur...[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 DİKKAT: İleride durum ya benimsin ya kara toprağın ya da ikisinin arasını bulalım durumuna gelmesin[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ya neden çocuun davranışlarını analiz ediosunuz ki, çocuk çıkmak istio, bu şekilde de oldu bitti ye getirmeye çalışıo. sorun bu diil. sorun fionanın ona karşı tavırı. Fiano nın kafası karışık anlaşılan ki böle arada tutuo. gerçekten istemese onu reddetmesi çok basit, telefonlarına cevap vermez mesaj atmaz, suratına bakmaz olur biter. fakat kendisi çocuun bu tavırlarından çok da rahatsız diil hatta hoşuna gidio ki kendisine yanıt verio... fiona sen bence otur düşün, ben bu çocukla çıkmak istio muyum istemio muyum, ona göre tavrını koy.. çünkü çocuğun hareketlerini bence böle sence böle die tartışmaya gerek yok, herşey ortada, kararı verecek olan sensin[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: arcane, 01 Haziran 2005 02:45 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 01 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: kız değil misin süründür biraz (-: HAİN ! Orda ince bi igneleme vardi. (Farketmeyenlere)[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Penth +1 hatta +1 milyon Kızım diyip de cesitli bahanelerin arkasına saklanırsan, ama ben kızıım kızlar boyle yapar diyip de belli kalıplara gore davranırsan o zaman cocuk da bu kalıbın zayıflıklarını da kullanır elinde de oynatır herseyi yapar. Git catır catır konus cocukla.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dikkat ediyorum da her postunda bir de çocuğu koruyosun.Sen ona karşı bir şeyler hissediyorsun ama bunu kabullenmiş değilsin.Boşuna bize post kastırma da git konuş bu iş nereye varacaksa varsın.Hade bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bugün herşey yolundaydı ..bizim okulda comenius projesi die bişi var ikimiz de üyeyiz .sabahtan akşama kadar aynı odadaydık.ve herşey normaldi.eskiden olduğu gibi göz falan kırptı gıdıkladı ve saçımı bozdu.bunlar zaten olağan şeylerdi..sonra elimi tutttu yani ben onunkini bozmıyım die ben de elimin acıdığını söyledim o da öpcem o zaman yanağından falan edi ben de savuşturdum öpemedi. ya aslında ben onu korumuyorum gerçekleri söylemeye çalışıyorum.ona karşı bişi hissettiğime gelince...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Mortis, 31 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki: bence de öle olacak, baksana yani, mesaj atio sevgilim falna filan die, sen ona cevap veriosun, bi kere cevap vermen bile ona yeterince umut ve gaz vericektir... Onla buluşmaya gidiosun üzülüo gidiorum diosun.. sınır koymak zorundasın eğer gerçekten istemiosan ki bence sen de hoşlaniosun bu durumdan.. en azından böle birisinin senin peşinden koşması hoşuna gidio ki karşılık veriosun... Ama diorum eğer gerçekten istemiosan sert tavır koyman lazım. mesajlara cevap vermemeen hiç bi buluşmaya gitmemen lazım okulda da bakma suratına geç git.. çünkü şu an hayır demeyi bilemessen, ilerde o seni öpmek istediinde de hayır diemiceksin. ve sonra gelicen "size anlattıım çocuk varya, çıkıoruz şu an" dieceksin :) yok be çıkmam ben onla..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: DynamicK, 31 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki: muhaha süfermiş cocuk varya suya götürür susuz getirir fiona sen daha ne oldu anlamadan bi yastıkta kocarsınız yakında düğün fln karambole cıkar aradan hadi canım öyle mi sen çok biliyosun![signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar