Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CU nun getirdikleri götürdükleri ve grafikleri

kadavra

Öne çıkan mesajlar

Yaa bu CU nedir yaa hayallerimi yıkan.Çok nadir gördüm iyi birşey olduğunu söyleyeni.Hani jedi olmanın çok zaman istemesi çok mantıklı.Bence ortalıkta dolaşan jedi ları görmek mantıksız zaten.Giderek wow gibi oluyor diyorlar.Bir dergide okuduğum yazı aklıma bu soruları getirdi aslında.Biri bufflar zorunlu değil oh ne güzel diyor nasıl olsa herkezin bir entertainer char var diyor,biri entertainre doctor gibi meslekler öldü diyor.Bütün bunlar oyuncu iş güzarlığından kaynaklanmıyor mu zaten.Oyunu bu duruma getirenler sizce SOE mi oynayanlar mı?Oyunu oynayanlar Naboou'n ormanlarında dolaşmak bir iki görev yapmak ya da Tatooine de dükkanında droid yaparak cantina da birşeyler içip danscıları izlemek mi istiyor yoksa eline ne geçirirse fps gibi sağa sola saldırmak öldürdükleriyle böbürlenmek mi istiyor?Sanırım böyle arkadaşlar için ileride wow daki honor sisteminide getirirler krakter kaplamalarınıda değiştirip wow a dönerler.Oyunun farklı kısmı Star wars havasını tenefüs etmek değil miydi zaten.Sallayın ben oyuna bile girmeden atıp tutuyom.Level sisteminden sonra bütün yaratıkların aynı hp de farklı görünümde olacaklarını söylüyorlar bu doğru mu?Ayrıca bi artisanın çok güçsüz olacağını levele göre herkesin hpsi olacağını söylüyorlar.Bu yaptıklarınızı mükemmeleştirme nasıl oluyor bu arada?Peki grafikler çok mu kötü....Aylardır aradığım oyuna sonunda sonunda kavuşmak üzereyim ama kafamada CU adında çok büyük bir soru işareti var...

Saygılarımla..

[Bu mesaj kadavra tarafından 05 Temmuz 2005 07:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj kadavra tarafından 05 Temmuz 2005 07:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında CU iyi bir şey. Korkma yani :). Buff alma zorunluluğu kalktı, hemen aksiyona giriliyor. Combatta spam yapmak yerine doğru zamanda doğru vuruşları yapmak gerekiyor. Ayrıca Kd/dizzy olayı kalktı. Şimdi root var ama rootta kendini iyileştiriyorsun. Bir de paralyse gibi kendini heal edememe durumu var ama o da damage alınca bozuluyor.[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bence cu iyi ve yararlı bir hayvandır. dediğin yazıyı lvl de bende okudum bak Selçuk'un yazdıkalrının hepsi doğru. Oyun bence daha iyi bi hale geldi. En azından grup avları çok zevkli geçiyor. Dengeli bir grupta arkana bakmadan ilerleyebiliyorsun çünkü arkanı kollayan biri olduğunu biliyorsun. Jesus un söylediklerinden ise 3. madde, ve son madde bana doğru geldi. Bu arada eğer bilgisayarın güçlüyse swg'nin grafikleri hala çok iyidir. Başka merak ettiğin konu varsa sor cevaplayalım...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

CU bence oyunu kendine getirdi eskiden sololuyamadigin sey yer yoktu buna corvette lerde dahil millet orda burda afk birakirdi chari aksama gelir milyoner olurdu ama CU herseyi degistir level daki o yaziyi okumadim ama gidim bir okuyim bakim ne sacmalamislar yada neyi dogru demisler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 05 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
cu tkm yi s..ti attı daha nolsun

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1044458
tkm hala çok güçlü ama crafted weaponlar çok kötü durumda knucklers of katarn yada necrosis nightblade gerekli[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

CU dan sonra oyunun performansı bende ciddi bir şekilde düştü. Grafikleri bastular wookiee lerle neredeyse aynı boydaydım bir ara , ondan sonra boyların oranlarını eskiye getirmeye çalıştırdılar.

Eskiden kantinde o kadar alevli malevli efekt varken 25 30 fps ekranı sağa sola hızlı çevirince fps kaybetmezdi , şimdi her ne yapmaya çalışmışlarsa hiç anlamadığım bir şekilde fps 15 i geçemiyor. Bu hemen herkezde belkide herkezde böyle.

Grafikler cicili bicili wow gibi olmuş. Pek çok arkadaşımın hoşuna gitmesine ramen benim şahsen hoşuma gitmiyor , nerede o eski az öz efektleri. Sonic blaster dan ateş edildiğinde sıcak havalarda olduğu gibi görüntü bulanıklaşırdı arada.

LS efektlerinede benim atari grafikleri dediğim efektler gelmiş. Mesela eskiden pistol atışları yaptığın gibi ard arda ateş edemiyorsun. Eskiden az öz olan pistol efektleri şimdi suyu çıkmış "bence".

Fan shot yapıyorsun , dalga dalga efekti geliyor area attack yapıyorsun bak diye. Birsürü grafik süslemesi oldu oyuna.

Hele en bombası doktor poison disease resis yaptığında terminator gelecekten günümüze gelmiş gibi bir yuvarlak oluşuyor etrafınızda , amacı korunduğunuzu belirtmekte o ne göz var nizam var ...

Yine pek çok kişinin söyledği combat sistemi güzel olmuş lafına katılmıyorum . PvP zaten ölüydü hala ölü. Butonlara bas vur oyunu. Jedi açmak daha kolay artık , gruba girip 1 günde 1 phase bitirirsin . Hemde hiçbirşey yapmadan.

Tek artısı grup hunting. Grup huntingi yapmak içinde CU ile bütün combat sistemini tartışılır bir combat sistemiyle değişitrmek wow a göz kırpmaktır.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alo-matik, 05 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
said:
Genwa, 05 Temmuz 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
cu tkm yi s..ti attı daha nolsun

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=1044458
tkm hala çok güçlü ama crafted weaponlar çok kötü durumda knucklers of katarn yada necrosis nightblade gerekli

ben eskisi gibi novice medicle jedi a kafa tutan tkm yi özledim.. tkm hala güçlü hatta doc skilleriyle jedi i gene alt edebilio ama yok eski tadı.. kd/dizzy üstüne bi warcry ah mazide kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

evet dorudur bazı gusellıkler gelmıstır, ama dıer taraftan jedı olmak ıcın aylarca ugrasıp olduktan sonada jk olmak ıcın aylarca ugrasan bı suru eskı jedı, cu geldı hadı respec yapın dıen zıhnıyetle 1 haftada template tammlayan yenı jedılerle aynı ortamda bulunması bence cok rahatsız edıcı ve bı o kadarda haksızlık. her ne kadar tekrardan oyunu bırakmıs olsamda hatırladıgım kadarıyla jedıye actıon cost getıren zıhnıyetı anlamakta cıdden zorlanıyorum , keza jedının kafasında too tıred yazıyor lol. ne desek bos, respecı kapatıp hala jedı skıllerı ıle oynamasıysa hıc de bagıslanabılexcek bısı deıl bende hep cu yu savundum ama ısın ozunde ose her zamankı huyunu tekrarladı derım. olusmamıs bır alfayı testte beta yapamadan oyuna sokup 3 kurusluk zevkımızın ıcıne ettı. her seye ragmen jk larımızla delı gıbı aksıyon kovalıyorduk. spamı kaldırdım dıyıp ustune drain ile jedının tek gucunu ona bagladı ıvıır zıvıır kıvıır. cu nun faydası normal charla oynuyosan eger oyundan cok zevk alırsın jedıler ıcın hala umut oldugunu sanmıyorum nedense her gecen gun eskı keyıfler gıderek azalıyor. sw dunyasına hayranlıgımız sevgımız oyunu yurutur ama gerısıne bakınca buglarıyla, 3 sene bıttıkten sona hala beta olmasıylla, alakasız musterı hızmetlerıyle cu da sadece bı balon olarak kalıyor. tamamen amac oyunu ıyı etmek deıl tum sıstemı deıstırıp ınsanlara yenı bı oyunu oynuyomus havası vermek olsa gerek daha fazla para ıcın. bız se bı saber sesı ıcın arada gırıp hey gıdı dıyıp ayrılıyoruz. bu kadar cok sevdıgımız bı dunyada var olabılmek ıcın cok mucadele ettık ama soe nın sıglıgı sw ı bıle oldurebılecek gucte malesef. neyse daha fazla kusmayalım. arada gelır 2 saber sallar cıkarız ıste anca swg de bu yapılabılıor. allah hepınıze sabır versın
Sosyal ağlarda paylaş

CU iyi bisi bakmayin siz oyuna gercekcilik geldi belki efektler abartildi falan ama dogru durust oldu :) deff tempi yapip butun millete karsi durmak falan abartiydi.tkmde olmedi ayrica duzgun silah buldunmu gene dagitiyosun herkezi.[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...