Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 riskmi? borsaya tüm mal varlığını yatırmak risktir yada tek başına aoe dm yapmak risktir.. Bu riskten beter :D[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: fatihkaraca, 08 Temmuz 2005 00:31 tarihinde demiş ki: riskmi? borsaya tüm mal varlığını yatırmak risktir yada tek başına aoe dm yapmak risktir.. Bu riskten beter :D Biri bunu yazsın da +1 de benden diyeyim diye bekliyordum :D
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 *!Notice: GM yada diğerlerine, oluorta küfür ettiği için 3 gün Ban!* :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 notice : lvl 70 full item char 500$, lvl 70 boş char 300$ , lvl 65 full item char 250$.... :-P[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: rockncoke, 08 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: notice : lvl 70 full item char 500$, lvl 70 boş char 300$ , lvl 65 full item char 250$.... :-P BU dediğini gerçekten söylediğin rakamlara yapanlar var.Ne yazık ki.Dalga mı geçtin ciddi mi söyledin bilmiyorum.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.."
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Mike, 08 Temmuz 2005 02:04 tarihinde demiş ki: Birşeyler olursa EU dan host ederim rahat oynarsınız. Yeterki güzel birşeyler çıkarın Host u EU dan alırız, yine TTnet in yurt dışı balantısı göçer, yine çatlarız patlarız, ayrıca böyle şeyler için makinenin elinin altında olması lazım... bilakis bazı şeyleri yaşamış biri olaraktan söylerim :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 level 70 char 500$ satan varsa alalım abicim. yani artık borç harç bi şekilde :D[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Aynen var dediğim gibi "ne yazık ki".Bunu xig de çoğala edit charlardan da anlayabilirsiniz zaten.Oyun tamamen göçmekte.[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.."
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 aslında ben bi şirket bulabilirim Sponsor.. :) Şu son fitatları bi öğrensek iyi olur aslında...[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 tam gaz indiriyorum 192mb dosya %37 oldu abi bana 70 lvl str leri uçmuş bi battle olmayan priest verirmisin shell+10 olsun solo talos deniycem :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 benden para çıkar sorun değil miktarı yeterki yapalım böyle birşey[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bende veririm yeterki Paticik Ko Kurulsun[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi bende inidiroyorumda.Bİşi sorcam.belki 235323276236 kere soruldu ama ben bunu indirince kendi serverimde yalnız basıma oynayabilcekmiyim?[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 08 Temmuz 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya eet şu soruya bi cvp verin kendimizx oynayabiliyormuyuz _?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Thadeus, 08 Temmuz 2005 03:15 tarihinde demiş ki: aslında ben bi şirket bulabilirim Sponsor.. :) Şu son fitatları bi öğrensek iyi olur aslında... 100 € alman host firmasında 200 ki$iyi (uo) rahatca oynatabılıyoruz da ko ne kdrlık bır host ıster bılmıyorum =)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Artkadaslar Bir az saCma olaCakh ama Ben hala SQL SErver 2000 bulamadim bana bi link werebileCekh warmi :) Her sey hazir ib o kaldi :)[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dostum tamam SQL server 2000 i de buldum su an butun dosyalarim hazir cok az bi seyler yapabildim :) sen bize nasil acitigini kısa bi sekilde aciklayarak anlatirSan sewniriz :)[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Up . . . .[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 benden para çalışır lvl 70 rogue istiyom ama tüm skilleri açık olsun bide plate goblin ultra papper asasin olcam:D
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Dostum Pek bir bilgim yokh Kurma hakkinda nasil kuruldugu hakkinda senin azindan ufak bi aciklama yaparsan cok sewiniriz su an senin bir seyler yazmani bekhliyorus Bir az yardimci ol dostum..[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://download.microsoft.com/download/SQLSVR2000/Trial/2000/NT45/EN-US/SQLEVAL.exe bruko.6te.net/ Arkadaşlar siteyi kapatmışlar sözde sınırsiz host :P yeni biyere atacam dosyaları.. 15 Gün Trial SQL SVR 2000[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Clan : ßruJah HttP://BruJahko.TK [Bu mesaj Thadeus tarafından 09 Temmuz 2005 06:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 anlatayım daha doğrusu server i kurmak için kullandığım yazıyı türkçeye çevireyim.. ( biraz hızlı oldu ama umarım hata yapamışımdır.. said: sql server ı kurulumu 1. "Install Database Server" 2. Next 3. Local Computer seçili Next 4. "Create a new instance of SQL Server,or install Client Tools" secili next 5. Next 6. Agreement yes deyin 7. Server and Client Tools u tıklayıp Next 8. Default seçili Next 9. Typical seçili Next 10. "Use the same account for each service.Auto start SQL Server Service" seçili 11. "Use the Local System account" seçili Next 12. "Mixed Mode." seçili ordaki password yazan yere bi şifre girin.. 13. Next 14. PC yi reboot edin ----- Restoring Database 1. Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) 2. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> 3. (local)(windows)' a sağ tıklayın -> Edit SQL server Registration properties 4. KN_online isminde yeni bir db oluşturun 5. KN_online database sağ tıklayarak "Restore Database" i seçin. 6. "From Device" ve "Select Devices" tıklayın 7. KN_online a seçtiğiniz db yi hdd den gosterin 8. 3 kere ok e tıklayın Options sekmesinde "Force restore over existing database" i seçin 9. MDF ve LDF dosyalarını yerini server dosyalarının olduğu yere gösterin (KNonline_data ve KN_online_log) 11. OK basarak import edin. 12. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> (local) (windows) 13. Security -> Login -> sağ kilk -> New Login 14. knight isminde login açın , sql server authentication seçili oldun şifre olarak knight yazın, db olarak KN_online database ı seçin 15. Database access sekmesi -> database KN_online ı tıklayın 16. knight userina db_owner olarak onay verin 17. database KN_online -> sağ klik -> Properties -> Permission hepsini user knight için seçin Db bağlantısını koparın ve login knight ile bağlanın ----- acc ekleme 1.Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) 2. DB KN_online 3. Tables 4. ACCOUNT_CHAR ve WHAREHOUSE ve USERDATA yı sağ klik -> Open table -> Return all rows u izliyerek açın ilk açılış için hepsi boş olsun 5. TB_USER içinde acc id ve şifreleri mevcut ordan yeni acc ekliyorsunuz. ----- System DSN 1. Denetim masasından "Administrative Tools" da "Data Sources (ODBC)" ı açın. 2. sırasıyla için ekle > SQL Server NAme : KN_online Server: (local) yada bilgisayarın ismini seçin 3. sql server authentication -> connect to sql server to obtain settings Login / Şifre knight / knight kullanın 4. default database to KN_online seçin ve finish e tıklayın. 5. Do the same for KN_online Knight_Account knight GameDB AccountDB1 AccountDB için hepsini tekrarlayın ----- ini dosyaları 1. Aujard.ini -> [ODBC] ACCOUNT_DSN=KN_Online ACCOUNT_UID=knight ACCOUNT_PWD=knight GAME_DSN=KN_Online GAME_UID=knight GAME_PWD=knight LOG_DSN=KN_Online LOG_UID=knight LOG_PWD=knight 2. Version.ini -> [DOWNLOAD] URL=wizgate.nefficient.co.kr PATH=pub/wizgate2/knight/upgrade [ODBC] DSN=KN_Online UID=knight PWD=knight TABLE=VERSION [CONFIGURATION] DEFAULT_PATH=c:Program FilesKnightOnline [SERVER_LIST] COUNT=1 SERVER_00=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! NAME_00=BEGINNER 3. Server.ini -> [TIMER] YEAR=1 MONTH=2 DATE=5 HOUR=10 WEATHER=1 [LOGIN SERVER] IP=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! [CASTLE] NATION=1 [ZONE_INFO] MY_INFO=1 SERVER_COUNT=1 SERVER_00=1 SERVER_IP_00=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! SERVER_NUM=0 [BATTLE] WEEK=5 START_TIME=20 END_TIME=0 [AI_SERVER] IP=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! 4. Server2.ini -> should look like this [LOGIN SERVER] IP=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! [TIMER] YEAR=1 MONTH=1 DATE=1 HOUR=1 WEATHER=1 [BATTLE] WEEK=5 START_TIME=20 END_TIME=0 [CASTLE] NATION=1 [ZONE_INFO] MY_INFO=1 SERVER_NUM=0 SERVER_COUNT=1 SERVER_00=1 SERVER_IP_00=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! ----- Server i başlatma 1. map dosyalarını aiservermap ve ebenezermap in içine atın 2.Sırasıyla Loginserver -> VersionManager.exe Aiserver -> Server.exe Ebenezer -> Ebenezer.exe (notice.txt hatası veriyorsa boş bi notice.txt oluşturun) Aujard -> Aujard.exe ------ Client i ayarlama 1. KnightOnline_cn_1097.exe yükleyin (dikkat eğer program files da usko yada başka bir server ın clienti var sa ona göre KnightOnline_cn_1097 yi başka bir yere yükleyin ve Version.ini de ki "DEFAULT_PATH=c:Program FilesKnightOnline" da yüklediğiniz yeri gösterin) 2. patch1089 i yapın 3. client in içineki Server.ini dosyasını açarak ip yi deyiştirin [Server] Count=1 IP0=İP NUMARANIZI BURAYA YAZIN!!!!!!!!! 4. KnightOnLine.exe yi açarak login olabilirsiniz... [signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling J
MerLinas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Saol dostum ama daha yardimlarini bekhliyorus :) bole ufacik bi sey anlatarak bizden kurtulamazsin :)[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active TankerStyl3 / Beramus / 61 Active
Öne çıkan mesajlar