Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Uyuyan bilgisayarı nasıl uyandırırım ? Bi kaç saat bırakınca kendi kendine yeşil ışığı yanar şekilde kapanıyor ama ışık yanıyo kapalı diil yanı uyuyo heralde nasıl uyandırıcam ?[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mouse u titretinmi uyanması lzm[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 klavye tşuuna bas fareyi salla klavyedeki wake up tuşuna bas olmazsa uyuma özelliğini kapat[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 power tuşuna basarak ( atxtir herhalde ) uyandırabilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 "lan! hşşt kalk hadi işim var benim..!!"[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliTon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Monitöre bi bardak su dök. Bende de oluyo aynı şey ben böyle yapıyorum düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dürt[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 mouse u hareket ettirerek ya da klavyeden bi tuşa basarak uyandırırsın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: deliTon, 08 Temmuz 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Monitöre bi bardak su dök. Bende de oluyo aynı şey ben böyle yapıyorum düzeliyo. bendede bir izlenim oluştu,artık balon gördüm mü aklıma yörüngedışı geliyor nedense..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 fakeleri qoute yapmazsak iyi olur 30dk geçmediyse editte iyi olur..[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 abi siz fake'den cok fakeci olmussunuz ne alaka adama yüklendiniz şimdi*[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yok ben sadece fikrimi söyledim,ve genelde böyle oluyor sanırım takip ettiğim kadarıyla özellikle bu aralar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: Fistan, 08 Temmuz 2005 21:31 tarihinde demiş ki: abi siz fake'den cok fakeci olmussunuz ne alaka adama yüklendiniz şimdi* şunu baz alarak söledim ben.. said: İnternet 07/08/05 Kağıt Uçak - [ konu ' - mesaj ' ] waay. taqdir ve teşekkür ettim... Konu Dışı 07/08/05 Ekran Çözünürlüğünüz Ne? - [ konu ' - mesaj ' ] Ya şimdi başka bişey war. 14' 15' 17' 19' 21' monitörler war. E tamam da hani 16' 18' 20'. Dangalak mı bu adamlar. Yazık diil mi o sayılara!... Donanım & Yazılım 07/08/05 hangi linux? - [ konu ' - mesaj ' ] knoppix :o... Konu Dışı 07/08/05 Ekran Çözünürlüğünüz Ne? - [ konu ' - mesaj ' ] 512x384... Kişisel 07/08/05 Yaşadığın herşeyi hatırlamak çok kötü bişey - [ konu ' - mesaj ' ] Benjamin Franklin mi? :D [Bu mesaj deliTon tarafından 08 Temmuz 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]... Donanım & Yazılım 07/08/05 Uyuyan bilgisayarı nasıl uyandırırım ? - [ konu ' - mesaj ' ] Monitöre bi bardak su dök. Bende de oluyo aynı şey ben böyle yapıyorum düzeliyo.... Kişisel 07/08/05 Ruya... ( lutfen yorumlayın ) - [ konu ' - mesaj ' ] ne yazık ki sana cin girmiş... Kişisel 07/08/05 Yaşadığın herşeyi hatırlamak çok kötü bişey - [ konu ' - mesaj ' ] Öğrendiklerimi fazla hatırlamam ama yaşadığım şeyleri günleri çok iyi hatırlarım. Ama işte bu çok kötü bişey yaw. Kaç yaşında olduumun farkında diilim...[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 heren aynı şey bendede oluyordu eski bilgisayarımda.bi türlü uyanmıyordu resetlemek zorunda kalıyordum.o sleep moduna girme olayını ekran özelliklerinden kapatmanı öneririm. masa üstüne sağ click/özellikler.ordan ekran koruyucusu bölümü.ordanda güç ayarlarına gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 teşekkürler arkadaşlar[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: fastreload, 08 Temmuz 2005 15:27 tarihinde demiş ki: olmazsa uyuma özelliğini kapat bunu nerden yapıyoruz aydınlatabilirmisin biraz ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kalk len geldik[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: bunu nerden yapıyoruz aydınlatabilirmisin biraz ? 1. sayfadaki mesajımda anlattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar