Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rivaldo Bombası

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Ya Rivaldo Gs'ye gelirse, Pele de FB'ye gelirdi abi zamanında. Aynı mantık yani.
Neyse wissy çok kasmışsın da, babamın parası benim param olmuyor mu? Oluyor. O zaman ha babamdan çıkmış, ha benden çıkmış para, ne farkı var?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah o da güzel, kimin oluyor?
yani sizin aile düzenlerinizi bilmiyorum ama, biz aile içinde bir bütünüzdür. birşey varsa, o ortaktır bizde...

said:
-Wissy, 26 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simofle, 26 June 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 26 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h®

Gunun lafı(gafı)[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

Oldukten sonra senin.Olene kadar onun.Yani istemezse vermez sana.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

senin derdin laf sokma ihtiyacı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın Olimpiyat stadında oynamasını bir Galatasaray taraftarı olarak ben de istemiyorum, yanlış karar. Ancak bu konu Rivaldo ile ilgili Olimpiyat stadı ile değil, konuya dönelim.

Galatasaray 2.2 M Euro'yu verir mi? Verir, ancak Rivaldo bu paraya gelmez. :)[hline]
Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 June 2003 00:31 tarihinde demiş ki:
senin derdin laf sokma ihtiyacı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."

Ya git gereksizliklerle dolu 10000000. mesajini ba$ka yere at..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

lol quote ettiğin kısımdakinin doğru olduğunu birkez daha kanıtladın[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Sosyal ağlarda paylaş

Okulu sormamdaki neden liseli olup olmadigini ogrenmekti.Boylece bir yerde vergi vericek ya$ta olmadigini ogrenecektim.Bundan dolayi sordum.Merak etme kimsenin okulunda ya$inda degilim.Ama vergi vermeyen biride "benim vergilerimle" diyemez.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Ben babama gider dersemki sen o vergileri benim 2 gun cali$ip kazandigim uc kuru$la veriyorsun, o bana bakar ve guler.
Ayrica onun parasi ne yazikki benim param degil.O lafta..Eger oyle olsa onun bindigi arabanin aynisindan bende de olurdu.Onun kadar rahat bende harcardim vb. vb.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Azmo o mesajlari okursan once benim $aka yollu mesajlarima ya da takimima gereksiz saldirilar oldugunu gorursun.Bende tepkimi sunuyorum sadece.Sonra ortam geriliyor.Kimse benim damarima basmasin bende onlarinkine basmayayim.Sende gelir bana laf edenlere bir$ey demez bana kizarsan yine gerilir ortam.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Cok tinlamiyorum herkesin yazdigi $eyleri.Deger verdigim bir iki ki$i var.Zaten onlarda boyle "bir$ey"ler yazmiyor.Duzeyli tarti$ma ortami oluyor onlar oldugunda.
Senin paran olmasi icin senin sonsuz kullaniminda olmasi lazim.Babanin parasinda soz hakki sende degil babanda.Onun parasi i$te.Senin degil.Senin olma miktarini o belirliyor.Ve onun verdigi vergilerde soz sahibi degilsin.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Yazdiklarimin hepsi mantik cercevesinde.Sacma bir$ey yok.Sadece konu alakasiz yere geldi.Gelmesinin nedeni ise Rivaldo'nun transferiyle ilgili bir konuda iki adamin gelip Olimpiyat Stadi'ni GS'nin kullanmasina laf etmesi.Konuyu alakasiz yerlere cekenler onlar.Onlara laf et.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Cocukca degil.
Cocukla yapilan $ey onlarin o $ekilde saldirmasi Olimpiyat Stadi mevzusuna.Daha akilci kar$i ciksalar bir$ey demezdim.Ama 17 ya$inda biri "Benim vergilerimle" dememeli.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...