can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ya Rivaldo Gs'ye gelirse, Pele de FB'ye gelirdi abi zamanında. Aynı mantık yani. Neyse wissy çok kasmışsın da, babamın parası benim param olmuyor mu? Oluyor. O zaman ha babamdan çıkmış, ha benden çıkmış para, ne farkı var?[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ahah o da güzel, kimin oluyor? yani sizin aile düzenlerinizi bilmiyorum ama, biz aile içinde bir bütünüzdür. birşey varsa, o ortaktır bizde... said: -Wissy, 26 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Devletin nasil gordugu konusunu tarti$iyoruz.I$in etik yonunu degil.Nasil babanin verdigi vergiyi sen vermi$ olmuyorsan onun parasida onundur.Senin degil.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Gunun lafı(gafı)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 walla okudugum tum gastelerde aynısı yazıodu inansammı acaba bilemiyorum[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Simofle, 26 June 2003 22:14 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 26 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: Babanin parasi senin olmuyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Gunun lafı(gafı)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Oldukten sonra senin.Olene kadar onun.Yani istemezse vermez sana.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya abi defans diye aldıkları adama bak peter mi dir nedir anca bunnarı alan bi takım rivaldoya 2.2 nası versin? milandan 4.5 alan 2.2 ye nası rağzı olsun?[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Khirsah hangi okulda okuyorsun?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Takmışın okul mevzusuna sen[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konunun tamamini okursan anlarsin derdimi.. Ama okumadan etmeden konu$mayi pek seviyorsunuz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 senin derdin laf sokma ihtiyacı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Galatasaray'ın Olimpiyat stadında oynamasını bir Galatasaray taraftarı olarak ben de istemiyorum, yanlış karar. Ancak bu konu Rivaldo ile ilgili Olimpiyat stadı ile değil, konuya dönelim. Galatasaray 2.2 M Euro'yu verir mi? Verir, ancak Rivaldo bu paraya gelmez. :)[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: arcane, 27 June 2003 00:31 tarihinde demiş ki: senin derdin laf sokma ihtiyacı[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Ya git gereksizliklerle dolu 10000000. mesajini ba$ka yere at..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 lol quote ettiğin kısımdakinin doğru olduğunu birkez daha kanıtladın[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Okulu sormamdaki neden liseli olup olmadigini ogrenmekti.Boylece bir yerde vergi vericek ya$ta olmadigini ogrenecektim.Bundan dolayi sordum.Merak etme kimsenin okulunda ya$inda degilim.Ama vergi vermeyen biride "benim vergilerimle" diyemez.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Babamın parası benim değil he? Süper ya. Cem yılmaz duysa keşke bunu...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ben babama gider dersemki sen o vergileri benim 2 gun cali$ip kazandigim uc kuru$la veriyorsun, o bana bakar ve guler. Ayrica onun parasi ne yazikki benim param degil.O lafta..Eger oyle olsa onun bindigi arabanin aynisindan bende de olurdu.Onun kadar rahat bende harcardim vb. vb.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Azmo o mesajlari okursan once benim $aka yollu mesajlarima ya da takimima gereksiz saldirilar oldugunu gorursun.Bende tepkimi sunuyorum sadece.Sonra ortam geriliyor.Kimse benim damarima basmasin bende onlarinkine basmayayim.Sende gelir bana laf edenlere bir$ey demez bana kizarsan yine gerilir ortam.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Cok tinlamiyorum herkesin yazdigi $eyleri.Deger verdigim bir iki ki$i var.Zaten onlarda boyle "bir$ey"ler yazmiyor.Duzeyli tarti$ma ortami oluyor onlar oldugunda. Senin paran olmasi icin senin sonsuz kullaniminda olmasi lazim.Babanin parasinda soz hakki sende degil babanda.Onun parasi i$te.Senin degil.Senin olma miktarini o belirliyor.Ve onun verdigi vergilerde soz sahibi degilsin.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Lol be rivaldo bjk de diyince balon oluyor gs de diyince cidiyemi alınıyor ahahhaha gidin bizim rivaldo topiğini bulun önce.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yazdiklarimin hepsi mantik cercevesinde.Sacma bir$ey yok.Sadece konu alakasiz yere geldi.Gelmesinin nedeni ise Rivaldo'nun transferiyle ilgili bir konuda iki adamin gelip Olimpiyat Stadi'ni GS'nin kullanmasina laf etmesi.Konuyu alakasiz yerlere cekenler onlar.Onlara laf et.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 rivaldo başlıklı konuşmada vergi konuşuluyor, süper![hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Cocukca degil. Cocukla yapilan $ey onlarin o $ekilde saldirmasi Olimpiyat Stadi mevzusuna.Daha akilci kar$i ciksalar bir$ey demezdim.Ama 17 ya$inda biri "Benim vergilerimle" dememeli.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 aynen! said: Azmodai, 27 June 2003 01:30 tarihinde demiş ki: rivaldo turkiyeye gelsin, geldigi takimin bayragini bir hafta nickimin altinda tasiyacagim.[hline]hangisi daha iyi? Azmodai [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 27 June 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar