Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Babam benim harçlığımdanc keserek ve benim yazın çalısıp kazandığım paranın belirli bi yuzdesini alıp o vergileri odediğine gore ben de bu olayda soz sahibiyim Wissyciğim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Senin paran olmuyor o. Senin paran olmasi icin o para icin cali$man lazim. Yani aslinda baban senin harcligindan kesmiyor.Sadece sana verdigi aslinda kendi parasi olan parayi daha az veriyor. Bu da seni o para ustunde soz sahibi yapmiyor ne yazikki. Cali$ir, kazanir, kendi vergini verirsen laf edebilirsin.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Zaten senin cali$man(Bordrolu olarak) yasak.Yani vergi odeme duzeyinde cali$man icin 18 ya$ina gelmen lazim.Yoksa kucuk i$ci cali$tirmaktan hapse girer baban :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Neyse konuyu dagitmanin anlami yok. Ayrica Fenerbahce, Inonu ya da Ali Sami Yen Stad'lari da kluplerin mali degiller.Sadece 49-99 yillik gibi surelerce devletten kiralanmi$lar.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Dikkatli oku yazın çalısıyorum ve bu paranın belirli bi kısmını aile butçesine katıyorum ve bu parayla da vergileirn odenmesine katkım oluyo.Senin mantığına gore Kapalıçarşıda çalısan herkesin ailesi hapse girmeli.Bu arada bordrolu çalışma yası 18 degil 16dır ben de 17 yasında olduguma gore sorun yok demektir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar [Bu mesaj Khirsah tarafından 26 June 2003 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ama fenerbahçe stadının inşasına sen para vermedin Fenerbahçe spor kulubü verdi he ne kadar stadın tapusu onda olmasa bile......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Khirsah bordrolu olarak cali$iyorsan ve kendi(!) vergini oduyorsan sana lafim yok.Ama sen bunu yapmiyorsun.Aile ekonomisine katkida bulunmu$ olman seni ne yazikki vergi oder hale getirmiyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ali Sami Yen'i de GS i$te ba$tan yapicak.Bu yuzden Olimpiyat Stadi'na geciyor zaten.Bunu bilmiyorsun sanirim...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bordrolu olarak çalısmıyorum ama benimparam da aile butçesine gidiyo ve onun biriktiği yerden para odeniyo bi daha taekrarlıyim mi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ama ol,mpiyat stadında sadece Gsnin payı yok tum Turkiyede vergi odeyen Spor kluplerinin de hakkı var..[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ali Sami Yen'e vermi$ vaktiyle kirayi.$imdi orayi tekrardan yapicak.Bu sure icinde kiralamayi yaptigi yer ona yeni bir yer tahsis ediyor.Bu cok dogal. Ayrica vergiyi senden almiyor devlet.O vergi senin degil babanin vergisi.Dogal olarak sen odemiyorsun baban oduyor.Ayrica dedigin cok sacma.O mantikla bakarsan ben 1 gun cali$ir sonra butun devlet mulku uzerinde hak sahibi ilan ederim kendimi..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Yaw lafı çok dolandırıyosun biliyo musun???Tamam ben oynamasın demiyorum ama oleyse Olimpiyat Satadını kullanmak için bir kira bedeli odesin....2 yıl boyunca orda oynama hakkına kavussun.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Ali Sami Yen'e odedi vaktiyle.$oyle du$un, sen eve tadilat yaparsan bu kirandan du$ulur ev sahibi tarafindan.Benzeri bir$ey bu da.Ama cok tarafli baktigindan anlamiyorsun.Burada devlet kazancli cikiyor.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sonucta galatasarayin oraya yaptirdigi yeni stad devletin yararina. Türk futbolunun yararina. Bir dahaki sefere ali samiyn gs ye yeniden kiralandiginda fener bastirsin parayi o kiralasin o stadi o zaman.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Lafida dolandirdigim yok.Sadece sacma bir iddiaya girmi$sin onu acikliyorum sana.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: -Wissy, 26 June 2003 18:07 tarihinde demiş ki: Lafida dolandirdigim yok.Sadece sacma bir iddiaya girmi$sin onu acikliyorum sana.[hline] Benim verdiğim para verginin odenmesinde katkı yapmıyo mu kardesim benim alınterimle kazandıgım param devletin eline geçmiyo mu,yani verilen vergiye ortak değil miyim,o zaman ordaki vergi hakkında da konusma hakkına sahibimdir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Degilsin i$te.Anlamiyorsun.Devlet senden almiyor.Babandan aliyor.Alin terinle kazandigin parayi yil icinde harcadigin paraya ve babanin senin icin ve okulun vb. icin harcadigi paraya vurursan anlarsin demek istedigimi. Senin mantiginla bakarsabutcesine yaptigim en ufak bir katkida devlete vergi oder duruma getirebilirim kendimi.Ayrica Bordrolu cali$ma olayina girene kadar vergi odemiyorsun.Uzgunum yani.Sen istesende devlet almiyor senden.Babandan aliyor onu.Baban oduyor.Baban gelsin kizsin. Ki bu kizma mevzusunda da haksizsiniz...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 khirsah sen ne süper bi insansın ya? federasyon eğer siz isteseniz size de verecekti stadı. isteseydiniz o zaman. hiç bi gs'li de çıkıp "olamaz stadı beleşe alıyorlar" demezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 oops neler olmus Evt ben super bi adamım çünkü çalısıyorum,para kazanıyorum.Ayrıca ben sunu soledim Olimpiyat Stadı için Gsnin kira odemesi gerektiğini soledim.Emin ol ki tüm Gsliler bole bisey olsaydı bozuk plak gibi konusurlardı.......(bu lafın kendime de girdiğini kabul ediyorum)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ulan dua edin hükümet sizinle ugrasmiyor. Tüm yönetim kurullariniz gelmiş geçmiş mafya bre..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 simdi sana tum baskanlarınız kaçakçı diycem ama polemiğe girmek istemiyorummmmmmm:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 bencede boşver. Rivaldoyu GS alabilir fakat bu haber bence balon[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 nukem ne demek simdi bu? Parayi veren düdügü calar. Ayrica rivaldonun parasini gs de çikarsa bjkde cikarsa rivaldo gsye gelir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya diyorum size nukem spor forumlarında sapıtıyo. doktor söyledi: "ne derse 'he' deyin" he nükem he. (balon haber olabilir bişe demiyorum ama 2.2 milyon euro'yu trink diye çıkarıp verir gs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Oldu hemende verdi.. lol[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar