Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Milliyete Yazan habere göre(26,06,2003) Galatasaray, Milan'la yollarını ayıran Sambacı'yı gizlilik içinde sürdürülen görüşmeler sonunda ikna etti. Brezilyalı yıldız, Sarı - Kırmızılılar'ın 2.2 milyon Euroluk teklifine olumlu yanıt verdi TRANSFERDE bir süredir sessiz kalan Galatasaray sonunda bombayı patlattı ve Brezilya'nın ünlü yıldızı Rivaldo ile el sıkıştı. Sarı - Kırmızılılar transferi bitirmek üzere bütün imkanlarını seferber ederken görüşmeleri de büyük bir gizlilik içinde yürüttüler. Milan ile yollarını ayıran Sambacı'yla yapılan uzun pazarlıklar anlaşma ile sonuçlandı. Dünyaca ünlü yıldız Cim - Bom'un 2.2 milyon Euro'luk teklifine olumlu yanıt verdi. YÖNETİCİLERİN Fatih Terim'in "Rivaldo'yu alın yeter" talebi üzerine operasyona giriştiği öğrenildi. Galatasaray'ın transferde son pürüzleri gidermeye çalıştığı, Brezilyalı oyuncunun sponsorlarıyla olan sorunlarını çözmek için harekete geçtiği de ifade edildi. Transfer pazarlıkları sırasında Rivaldo'nun Sarı - Kırmızılı kulüpten bir çok istekte bulunduğu, bu talepler arasında Boğaz'da lüks bir yalının da olduğu bildirildi. Rivaldo kimdir? İsim: Vitor Borba Ferreira Rivaldo Doğum Yılı :1972 Doğum Yeri: Recife/ Brezilya Boy: 1.86 Kilo: 75 Oynadığı Takımlar ve Attığı Goller: 1991 - 93 Corinthias (17 Gol) 1994 - 1996 Palmeiras (53 Gol) 1997 Deportivo (21 Gol) 1997 - 2002 Barcelona (98 Gol) 2003 Milan (6 Gol) Şampiyonlar Lig Gol Karnesi: Milan (2 Gol), Barcelona (28 Gol) Brezilya Milli Forması'yla (22 Gol)[hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netdikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 2.2 milyon euroyu borç harç buldunuz tamam da Boğazda lüks yalı alacak parayı neden bulacaksınız bu adam bi de ferrari araba ister karı ister:D ne de olsa yıldız adam[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Abi bu herif GS ya gelse manyak olur.Ama dünya yıldızları Türkiyeye gelmekten çekiniyorlar.Gelmesini çok isterim ama geleceğini sanmam.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Gelmez.Bizimkilerde o parayi vermezler zaten.(Veremezler degil.Siksalar verirlerde..Darmadagin oluruz :))[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bu kadarda olmaz,6s yonetımı kendı dıyor fazla paramız yok oyle ucmayacagız dıye,sen kalkmıssın rıvaldo haberıne ınanıyorsun.Turkıyede manısaspor alır rıvaldoyu 6s alamaz.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 inanıyosun ne ben oley rivaldoyu aldıkmı dedim türkçe yazdık burda dikatli oku milliyetin haberi dedim gram yorumum yok ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 okan yılmaz ı alıcaz o da yeter rivaldo süper olurdu yannıs sölim .. o gelse başka kimseyi istemem[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 gelse süper olur da balonötesi bişi bu beh..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 prates'e 1 milyon dolar bonservis + kendisine para verebiliyosa GS, rivaldo'nun sadece kendi ücretine 2.2 milyon euro rahat rahat verir. sorun falan olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Milliyet tıklayın orda yazıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hah :D ahahahahah :D ahahahahahah :D ahahhahahahahah..... koptum bea :tebrikz: kutlarım hayırlı olsun :D[hline]memati...... sustur şu iti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 galiba cmylmz a rakip cıkıyo rivaldo gelmeden koparmaya başladı insanları ilginç bi gelişme[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Rivaldo'yu alamaz bu basiretsiz yönetim, orası ayrı. Ancak olimpiyat stadını doldurmak istiyorlarsa 2 tane Rivaldo çapında oyuncu almaları lazım. Rivaldo+Okan Yılmaz+Aghahowa(konuşuluyor, balondur bu da muhtemelen)+Gökdeniz belki 60.000'lere çıkartır olimpiyat stadını.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 yazı$$$. gsli olarak böle palavralara inanmıyorum[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Arkadaşlar Gs 10 milyon dolar para ayirdigini acikladi diş transfere o yuzden olabilir niye olmasin. Ama umut tacirligi yaptigida bir gerçek bu gazetelerin.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Arkadaslar olimpiyat stadında açık tribunlerin bos kalacagını dusunen yonetim açık tribunler için tanesi 1 milyondan satılacak karrtlar hjazırlatıyomus .Açık tribune girmek isteyenler bu kartı gosterip 250bin lira daha vererek maça girebilecekler.Lan çerez parasıyla stada adam topluyosunuz ya bişey diyemiyorum size:) Kaynak:Vatan Gazetesi[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 aghahowa ile de ilgileniyomuşuz bana balon gibi geldi .. yorum yapmıyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Khirshah olimpiyat stadina gidene kadar zaten anan agliyor 30 milyon yol parasi veriyorsun merak etme. Fenami galatasaray türk ekonomisini canlandiriyor. Taksiciler, otobusçüler minibüsçülerde kazaniyor ekonomi canlaniyor.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Merak etme yapılacak raylı sistemle otobus fiyatına yakında gideceksin(Umarım o yakındanın yerine 2050 falan koymayız)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Düşünüyorumda ben fenerli olsam bile gsnin olimpiyat stadinda oynamasini desteklerdim. ORaya insanlarin ayagi alişmazsa yapildigiyla kalacak ve içimizde patlayacak koskoca stad.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Simoflenin de dediği gibi o para benim senin hepimizin cebinden çıkan parayla yapıldı sadece gslilerin değil ve ben gsnin gelip hazıra konmasını hazmedemiyorum.......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Khirsah hangi okulda okuyorsun?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Sorunun amacı ne saldırıya mı geçecen:)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paranoya?! Merak ettim.Belki bir alaka kurarim konuyla..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 St. Benoit'mi$ okulu. Demekki daha lisedesin.Lisede olan biri olarak bu devlete vergi vermiyorsun.Dogal olarak "senin benim" vergilerimle yapiliyor diyecek hakka henuz sahip degilsin :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar