facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 slm arkdaş lar benım bı problemım dah avar D: yaw bılmıyorum nerden kaynaklanıyo pc den fan sesı cok yuksek gelıyor anakart ram ve ekrankartı deyiştımden berı :D power sup dan geldını soledı teknık servısten bırı sızce bundan mı = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ve bu tv sıkısını nazıl ayarlıcaz bılen varmı tv e dakdım ama gostermedı bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla burdan "ha kesin şurdan geliyor" diye söylememiz zor. kasayı açıp içerdeki fanlara bakıcaksın. zor dönüyorlardır belki, belki içine böcek felan kaçmış olabilir. ya da direk seslerini dinliyceksin. ona göre kendin karar verebilirsin hangisinde problem var. ona göre gidip satın alıp değiştirirsin. ha kasayı açıp bakamıyorum diyorsan, bilgisayarcıya ver o halletsin herşeyi, kasma sen :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla acıp baktımda anakartrın fannından bı ses gelmıo esmen powerden gelıo d: 1 ram deyişem dedım 500 dolara cıkacak glaba enson D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 power supply dediğin 15-20 dolarlık birşey ya.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 power supplydeki fanı değiştir bilgisayarcıya götürüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 fani falan ugrastirir sole saglam bir psu al[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 alayımda şımdı pc bastan kaldır bastan gotur usendırıo ınsanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 walla senin gibi adamın başına ne gelirse müstehak. onun dışında -psu ve kasa fanları dışında- fan devirleri değişebilmekte. özellikle 3d uygulamalarla makinenizi kastığınızda bariz şekilde farkedebilirsiniz bunu. bu olayı bi ara iş yerinde warIII oynarken farketmiştim. ses kasa kapalıyken farkedilecek düzeyde artıyordu ve resmen sıcak hava esiyordu kasanın deliklerinden dışarı. edit : vida söküp takabilen her insan ya da yaratık psu değiştirebilir bu arada.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 09 Temmuz 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben oyuın oynamasam da sıcak hava gelıyor bu bır sorun yatarıtmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: facundo, 09 Temmuz 2005 16:48 tarihinde demiş ki: ben oyuın oynamasam da sıcak hava gelıyor bu bır sorun yatarıtmı :D psu'unun artik yeterli gelmedigin ve fanlarinin sogutmada yetersiz kaldiklarinin bir gostergesi[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 pazartesı ılk işim bı tane power sup almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar