Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DC++]Download kaldığı yerden devam etmiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün star wars episode 1 indiriyodum dc++'da, 500mb'si bitmişti. Bugün yeniden açtım programı, program 0mb'den başladı indirmeye! İncomplete klasörüne baktım 500mb'lik dosya duruyo, ama o hiç takmıyo bu programın böyle saçma bir özelliği mi var benim bilmediim, yoksa bug mı oldu, nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

PS: Arama yaptım, en azından konu başlıklarında yoktu böyle bir konu, varsa da özür dilerim efendim.[signature][hline]Mekteb-i Sultani
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla söyliyim.

Sürekli girdiğin kanaldanmı dl ediyorsun? Eğer 1 kereye mahsus girdiğin kanalsa, o kanala bi daha uğraman lazım download'a devam etmek için.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Mesaj tarihi:
Valla şu ana kadar tek hub'dan download ettim hep..Başka dosya olması zaten mümkün değil çünkü programı açar açmaz başladı downloada devam eder gibi[signature][hline]Mekteb-i Sultani

[Bu mesaj Saykoleo tarafından 09 Temmuz 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim de yarıda kalmış büssürü şarkım var DC++de[signature][hline]valandil ownz j0o!
oportunist post yazarı.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
cut off programi ile bu tip durumlarda dosyanizin ucundan azcik :) kesin sole 10-15 mb yada daha az sonra download to secenegi ile ustune ekleyin dosyanizi bolece kaldigi yerden devam edecektir yada dosya ismini degistirip download to deyip yeni kaynaklari o dosyanizin ustune ekleyin..dc ++ ole hemen vazgecilecek bir client degildir etmeyin eglemeyin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
  • Yeni Oluştur...