bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 www.sendit.com 'dan alışveriş yapan var mı? WoW cd alıcam çok ucuz 42 milyona geliyor herşey dahil.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 saç kurutma makinesi ile sıcak su varmıymış peki?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 peki[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 aramaca :) bi sürü topic var senditten alınan wowlar hakkında, paticiğin çoğu ordan aldı.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything [Bu mesaj Norak tarafından 04 Temmuz 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ben yaptım daha önce ve çok memnun kaldım. Tek falsosu paketleri PTT ile yollamaları. Durum böyle olunca da PTT gelip posta kutusuna bırakıp gidiyor. Posta kutusuna bırakması güvenli gelmiyorsa sana özel iletişim kuruyorsun mail ile, DHL ile yollamalarını istiyorsun. Ekstra bir ücret veriyorsun ama daha güvenli geliyor. Bana Star Wars Total Experience 4 günde gelmişti ama stoklarında vardı. WoW en son baktığımda Available on Order yazıyordu, ilk önce kendileri sipariş ediyorlar, ellerine ulaşınca gönderiyorlar. Haliyle gelmesi daha uzun sürebilir. Ne kadar uzun süreceği de muhtemelen WoW'un ana dağıtıcısına bağlı.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 wow satin aldim,su anda kullaniyorum battlefield 2 yi satin aldim,kargonun elime ulasmasini bekliyorum.vs..kisaca guvenli.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 oek saolun aramayı unuttum =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dimi =) sonra farkettim bende[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 illa dolar ya da euro olacak diye birşey de yok arkadaşlar. hani tamam kalkıp hiç kullanılmayan, değeri diğer para türlerine göre oldukça aşağıda kalan bir para birimi ile dünyaya açılınmaz ama sterlin nihayetinde dolardan euro dan daha değerli bir para.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ingilizler nasil arabalarini sol seritten kullaniyorsa,nasil mil,inch gibi uyuz terimler kullaniyorlarsa,EU ya girmelerine ragmen nasil para birimlerini degistirmiyorlarsa,bu adamlarda euro ile degil sterlin ile satiyorlar,hadise bu.Gecin yani bu tur seyleri sozkonusu olay ingilizler oldugunda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 tamam geçti sakin...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 hm ben onların avrupa birliği ile alakalı olduklarını bilmiyordum. girmemekte inat ediyorlardı sallamıyorlardı gibisinden kalmış aklımda. eğet ab de iseler eşeklikmiş harbi.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 peki adrese mi geliyo yoksa biz mi biryerden gidip alıyoruz postane falandan?[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 said: Saykoleo, 05 Temmuz 2005 16:28 tarihinde demiş ki: peki adrese mi geliyo yoksa biz mi biryerden gidip alıyoruz postane falandan? kapina getiriyorlar.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 cok alakasiz ama asil fransizlardan nefret ediyorum. Milletci ........... eurovision da bile herkes ingilizce konusuyor bu krallar fransizca konusuyor. Fransada hava alaninda bile oncelikle fransizca bilmediginizden emin oluyorlar ondan sonra bulbul gibi ingilizce konusmaya basliyorlar. Nasil nefret ediyorum. Fransizca bilmeme ragmen birisiyle konusmam gerekiyorsa kesinlikle ingilizce konusuyorum kendi capimda giciklik iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 senditten swg siparişi verdim dün akşam.available on order yazıyordu. şu an status: in progress. acaba ne kadar sürede bulupta yollayacaklar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar