Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik erteleme işlemleri.

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

said:
thelegbra, 07 Temmuz 2005 06:07 tarihinde demiş ki:
arattırdım, çok okudum, çok sordum, biliyorum hakkında çok şey konuşuldu ama herkes farklı birşey söylediği için tekrar sormak istedim :)
86 doğumluyum, 2005 başında askerlik dönemine girdiğim yazıyor ve söyleniyor. ilk yoklamalar geçmiş haberim bile olmadı, zorunlu değil zaten dediler. ha bu arada bu sene mezun oldum liseden, öss kötü geçmedi ama tercih yapmam diye düşünüyorum.

ne yapmalıyım sizce :) çok detaylı anlatırsanız sevinirim..
ha bu arada erteleme işlemi sadece resmi olarak mı bitiyor yoksa sağlık muayenesi olayına giriyorlar mı?

Biran once Yoklamanı yap ve tecil ettir. Yoksa Kaçak durumuna dusersın Lise bittikten itibaren 3 sene tecil hakkın var eger yaptırmassan asker kaçağı sınıfına giriyorsun 1 hafta once aynı olay yuzunden arkadasımızı yolladık askere :) İhmal etme bu konuyu.[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Sosyal ağlarda paylaş

erutan naptın ya :) daha onumde yıllarca eğitim yılları var ne askerliği :) adam ayatımı bitirdi..

bazılarınız sadece askere gitmeden once muayene var diyor bazıları tecilde de var diyor orayı anlamadım :/ hem ben öss sonucunu mu beklesem şimdi mi gitsem? dediğim gibi belki kayıt yaptırıcam belki yaptırmıcam..

bu arada bu senenin öğrenci belgesini (eski okulun) götürsem olur mu? şu anda gitsem nasıl tecil ettiricem yani :/ sitesinde tecil süreleri için saçma şeyler yazıyor, mesela okulda okuyorsanız 1 sene, yok öss barajı geçti belgesiyle okul kayıtları dönemine kadar tecil ediliyor falan filan yazıyordu.

böhü ya çocuğum ben ne askerliği :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 07 Temmuz 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
erutan naptın ya :) daha onumde yıllarca eğitim yılları var ne askerliği :) adam ayatımı bitirdi..

bazılarınız sadece askere gitmeden once muayene var diyor bazıları tecilde de var diyor orayı anlamadım :/ hem ben öss sonucunu mu beklesem şimdi mi gitsem? dediğim gibi belki kayıt yaptırıcam belki yaptırmıcam..

bu arada bu senenin öğrenci belgesini (eski okulun) götürsem olur mu? şu anda gitsem nasıl tecil ettiricem yani :/ sitesinde tecil süreleri için saçma şeyler yazıyor, mesela okulda okuyorsanız 1 sene, yok öss barajı geçti belgesiyle okul kayıtları dönemine kadar tecil ediliyor falan filan yazıyordu.

böhü ya çocuğum ben ne askerliği :P

Tecil için gittiğinde muayene yapmıyorlar bazı belgeler istiyorlar senden okul diplomanı felam onu veriyorsun bir form dolduruyorsun eyw diyip cıkıyorsun bu kadarcık bişi :)

Engini Askere almazlar Duz taban o DUZ :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert
Bir değil çekilen hasret
Kalbimle oynama ne olur
Ya sev beni ya terket

Drogyn Owner
www.drogyn.com
Sosyal ağlarda paylaş

valla beni ykolama kaçagi diye gece evden gelip aldilar ki 85 doumluyum bugün mecburen yaptirdim :) eger girmiyceksen yaptir. Gerekenler nüfus cüzdanin, 4 resim, lise diploman, lise diplomanin 2 tane fotokopisi onlar ordan sonra seni hastaneye muaneye göndercekler ben 2 saatte hallettim :)[signature][hline]Knight Online oyniyacagima, evcilik oynarim daha zevkli ...
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

ya biri diyor tecil işlemi sadece resmi evrak, hastane muayene falan yok. diğeri diyor hastaneye gidiceksin muayene falan var.

yahu aslı nedir bu olayın? :/[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

4 foto bi de lise diplomanla gidiceksin 3 sene tecil hakkın oluyor.yoklama kaçağıysan öyle pat diye alıp götürmezler korkma.muayene olacaksın ama muayne diyince gözünde büyütme.ben gittim adam bi hastalığın var mı dedi yok dedim tamam dedi.işte muayane bu kadar :D[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

kütüğün nerdeyse orada yapacan o işlemleri

benim geçen sene başıma geldi tam anlamıyla rezaletti...
Önce gidiyorsun verem bilmem nesinden rapor alıyorsun sonra askerlik şubesine gidiyorsun orada sırada bekliyorsun tabii arada gerekli belgeler lazım mezun olduğuna dair belgeler fln 4 foto sonrada muane ediyorlar seni eğer şansızsan benim gibi donuna kadar soyup bir sürü insan arasında bekliyorsun önce boy kilo sonra göz muanesinden sonra bir tane subay geliyor soruyor işte askerliğini işini ne yapmak istiyorsun diye eğer tescil dersen direk birşeyi imzalıyor 3 sene yırtıyorsun olay budur ama şansızsan benim gibi çook iğrenç bir kuyrukta beklersin yada tercih yapar hiç bunlarla uğraşmazsın karar senin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk seferse kütüğünün olduğu şehir-ilçe nin askerlik şubesine öğrenci belgeni iadeli taahütlü yollaman gerekiyor(muş). Onun dışında yapacağın birşey yok. ha ama sen henüz okumuyorsun tabi sonuçları bekliyorsun, o zaman şu an bulunduğun semtin askerlik şubesine gidip böyle böyle diye anlat, tahminimce iki seçenek çıkar karşına; ya derler ki sen bekle sonuç belgen gelsin ona göre bişeyler olacak, ya da lise diploman vs. (bişeyler sayalar kesin) yi kütükteki il-ilçe askerlik şubesine yolla.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

bişey sorucam bu konuyla alakalı. ünideyim fakat kaydımı dondurdum. 84 lüyüm ve geçen ay bana bir posta gelmiş haber kagıdı bırakmış postacı evde yokuz diye üzerindede 1984 yazıyor. ben kıllandım bayaa askerden olsa gerek çünkü dogum tarihimden 1 ay önce fln gelmişti hatta bakim 1 sn. 11-05-2005 te gelmiş dogum tarihim 30 haziran. ben daha bu mektubu almadım postahaneden. almazsam yada hiç ilgilenmezsem ne olur bu işin sonu nasıl biter?[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...