Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuhh artık...

Raistin

Öne çıkan mesajlar

valla helal olsun ne diim ben olsam napardım bilmiyorum ama bayıltmayıp biraz suratına vurmayı düşünürdüm herhalde :/[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece hayal kurdum topici okduktan sonra

bezbol sopasıyla gaspçı pataklıyodum lol[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun ,çok kötü bi durum gerçekten iyi olmuş hayvan oğlu hayvanlara ...[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun :( okuyunca bende kötü oldum ya yarın bigün alllah korusun hepimizin başına gelebilir. bu memleket şerefsiz dolu. sen yine iyi davranmışsın birine vurup karakola koşmuşsun fln, ben olsam sinirden heralde o bahçeye gireni öldürene kadar döverdim...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

herkeze iyi dilekleri niyetleri ve geçmiş olsunları için teşekkürkerl. annem kalp hastası biraz korkmamk dısında bir seyi yok... birde bir şey sormak istiyorum gelip kafasına akfasına vursaydın diyenlere? tmm köpek adamla ugrasıo güttüm kütükle gogsune vurdum 14 yaşında biri olarak daha ne yapmamı bekliyorsunuz? gözlerimden ışın vb cıkarmamı veya süper güçlere sahip olmamı degil heralde?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...