Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wuauclt.exe

duende

Öne çıkan mesajlar

ctrl+alt+delete yapinca windows gorev yoneticisinde islemleri tikliyorum kullanici adinda bnm adim olan programlari kapatiyorum ama wuauclt.exe diye bi program bern kapadiktan 2 sn. sonra tekrar aciliyo bende bunun popup oldugunu dusundum sonradan farkettim ayni programin bide system kullanici adiyla olani var sanrm popup onunla ayni adi verip beni keklemeye calisiyodu simdi napiyim nasil siliyim ben bu wuauclt.exe yi ayni zamanda yanlislikya system olanida silmemem gerekiyo[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Trojan değil o. Otomatik güncelleme açıksa ya da güncelleme yapmışsan ama kurmamışsan ya da o anda güncelleştirme için birşeyler indiriyorsa kapatamazsın. Sürekli tekrar açar sistem onu. Muhtemelen system tray'de otomatik güncelleştirme simgeside duruyordur. Zararsı bişi o yani. : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişi buldum;http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/trojcultb.html

nolur nolmaz, güvenli kipte açıp, anti-virüs, anti-spyware programlarıyla bi tarat, zararı olmaz sonuçta :-)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 08 Temmuz 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh
ben firewalldan banldim o programı bağlanamsın ms internete[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

hyr bakin ama onun kullanici adi system ama sizin oyle dusunmeniz için ayni isimde kullanici adina bnm koydugum kullanici adini yazmis yani sizin gibi dusunupaa bu bisi deil diye birakmam için[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

faketir o zaman o

tarama falan şaap[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...