duende Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ctrl+alt+delete yapinca windows gorev yoneticisinde islemleri tikliyorum kullanici adinda bnm adim olan programlari kapatiyorum ama wuauclt.exe diye bi program bern kapadiktan 2 sn. sonra tekrar aciliyo bende bunun popup oldugunu dusundum sonradan farkettim ayni programin bide system kullanici adiyla olani var sanrm popup onunla ayni adi verip beni keklemeye calisiyodu simdi napiyim nasil siliyim ben bu wuauclt.exe yi ayni zamanda yanlislikya system olanida silmemem gerekiyo[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bilgisayarını güvenli kipte açıp güvenilir iyi bir virus programı ile tarattır.Programı güncellemeyi unutma. Trojan olabilir, virus'te olabilir.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 trojan virus vs degil,windows un automatic updateri,surekli winupdateden cikan updateleri kontrol ediyor,zararsiz.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Trojan değil o. Otomatik güncelleme açıksa ya da güncelleme yapmışsan ama kurmamışsan ya da o anda güncelleştirme için birşeyler indiriyorsa kapatamazsın. Sürekli tekrar açar sistem onu. Muhtemelen system tray'de otomatik güncelleştirme simgeside duruyordur. Zararsı bişi o yani. : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Evet şimdi gördüm bendede varmış =)[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cık cık.. rezillik walla mavi :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şöyle bişi buldum;http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/trojcultb.html nolur nolmaz, güvenli kipte açıp, anti-virüs, anti-spyware programlarıyla bi tarat, zararı olmaz sonuçta :-)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 08 Temmuz 2005 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 eheh ben firewalldan banldim o programı bağlanamsın ms internete[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hyr bakin ama onun kullanici adi system ama sizin oyle dusunmeniz için ayni isimde kullanici adina bnm koydugum kullanici adini yazmis yani sizin gibi dusunupaa bu bisi deil diye birakmam için[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 faketir o zaman o tarama falan şaap[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 My Computer * Properties * Automatic Updates'den disable edebilirsiniz kisaca, firewalldan banlemek vs gerekli degil pek.. :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 EDİK [Bu mesaj paspatur tarafından 09 Temmuz 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar