Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Temmuz 2005 olay (Ankara)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

evet saat 4.30 da (sabaha karşı) aspava da yemek yiyoruz biz soldan 3.deyiz, soldan 1.de bi kavga çıktı ama feci bir kavgaydı biz uzaktan bakıyoruz adama sanırım 8 kişi falan dalmışlar ama biz göremedik ordan ama adamın gömleği (beyaz gömlek) bildiğiniz kırmızıydı sonra dalan adam bi ara arabaya gitti arabadan döner bıçağı falan aldı ama dalacağı yok işte sözde gösteriş yapıyor bu arada kanayan adam hala gel gel diyor çok kötüydü ya acaba bizdemi dalsak diye düşündük ama nafile ...
ps:mazur görülürse kişisele tanışanabilir...[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim...
konu madem taşınmış söliyim ilk mesajımdaki small tagı içersinde sölediğim cümleye hitaben konu ilk başta konu dışındaydı....[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

şehir magandası çok. inönü stadından ortaköye giderken bi arabaya makas atmıştı arkadaş adamlar camdan çıkıp küfür fln ediyodu sonra önüne kırıp frene bastı bizimki. herifler zaten balık istifi gibi doluşmuşlar hepsi cama yapıştı. ortaköyde bi u dönüşü yaptık (kumpircileri geçince soldan kokoreççilerin önüne dogru) bi baktık herifin biri arabayı durduruyo camı fln yumruklamaya başladı sen napıyosun fln dedi sonra kafayı bi çevirdim o önüne kırdıgımız arabadan 5 tane sayko tipli herif çıktı biri belinden digeri bi çantadan silah çıkartıyo. lan gazlaaaaa dedim bizimki olayı başta çakozlamadı sonra farketti bastık gaza ilerde polislere söyledik. zaten deli gibi polis vardı gittiler çevirdiler herifleri fln. uzaktan seyrettik sonra vınladık. benim anlamadıgım o dandirik arabayla lada mıdır nedir bizim bmw ye nasıl yetişti. arabalardan pek anlamamda m li bişeydi arkadaşın ki ve bayaa hızlı gitmişti. bizde kaşınmıştıkta bu kadarını beklemiyoduk.[signature][hline]unholy ownz u

_all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 09 Temmuz 2005 10:18 tarihinde demiş ki:
Sizde 8 den fazlaysanız orda, gidip karışmak gerek insanlık görevi, yarın sizin başınıza aynı şey gelse ne beklerdiniz? Sonuçta orda bir yaşam var. Belki onu kurtarabilirsiniz bu acıdan. Tabi daha az iseniz karışmamak en mantıklısı direk polis.

nerden biliyoısun o adamin masum oldugunu hak etmişki yermiş dayagini oturmus[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka sopa yiyen haksız mı oluyor haksız olsa bile bir insana 8 kişi dalmak ayıptır, dombiliciliktir taoculuktur.Zaten dalanlardan biri kesici bişeyle girmiş galiba adamın kafası yarılmıştı çünkü böle kafadan gömleğe kan damlıyordu ambulans falan geldi zorla soktular adamı ambulansa ilginç adam kaslı bişeydi zaten dalan kişilerin neden 8-10 kişi daldıklarını buna bağlayabiliyorum sadece...[signature][hline]fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

O tür kavga benim evin önünde hep oluyor. Hiç dalma çünkü başka bir günde o dövülen adam 8 kişiyle gelip dövenlerden birini dövecektir veya dövmüştür :) Tekirdağ'ın en ilginç semtinde oturuyorum ordan biliyorum. Her gece camım açık yatıp sesleri, küfürleri dinliyorum. Artık ninni gibi geliyor :D[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de arkadaslarla basımıza gelen bı olay vardı bız carsıda tursu suyu ıcmek ıcın oturduk donercıde calısan bı adama 5 kısı dalıorlar fılan kalktım hemen olay yerıne gıttım adamın kafasına masa atıorlar sandalye fılan adam kacmıor salak herıf orada beklıor adamın burnundan kan geldı fılan orada ataturke kufur edıor adam ben kafa sallıorum fılan adam doner bıcagını aldı donercıye sokucakken arkadasları engel oldu bızım dıer vatandaslarsa salak salak bakıorlar bıde ısıne gelınce bız sunu yaparız bunu yaparız derler orada adam dayak yerken kım ne yaptı herhes baktı ama en sınır eden sey ataturke kufur etmesıydı elımde sılah fılan olsa sıkardım o durumda cok sınır etmıstı benı hemen yan sokaga gıdıp oradan gelen polıslere adamın yerını fılan soledım sonra polıslerle bellı bı yere gıttık ondan sonra ben evıme geldım ihsalah ölmüştür o adam[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...